http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 14, 2017

Sinä luot muutoksen itse
Teksti: Teemu Vehkala


Ihmisen ego koostuu personallisuuden tasosta, jossa minuus usein luokitellaan tuolla itsekkyydellä, joka eristää ihmiset muista.


Egon puolella vaikuttavat myös ihmiselle negatiiviset piirteet kuten kateus, viha, ylpeys, ennakkoluulot, eristäytyminen jne.

Mutta sielun tietoisuudessa taas tämä dualistinen puoli katoaa, koska siellä kaikki ovat yhtä.Sinä luot muutoksen itse


Tässä länsimaalaisessa maailmassa kun varsinkin viihdeteollisuus on propagandakoneistoineen onnistunut aivopesemään ihmiset jo liian passiivisiksi. Jos esimerkiksi monet kansalaisaktiivit haluavat muutosta, mutta eivät kykene vielä ehkä näkemään että vain he itse pystyvät tuon muutoksen tekemään. Koska ei sitä kukaan tee heidän puolestaan.

Sielun tasolla tämä muutos tapahtuu koko ajan, kun yksilötasolla sinä joudut luomaan sen aivan itse ja tämän vuoksi jos ihminen ei vielä ymmärrä tätä vetovoiman lakiin perustuvaa perusasiaa, niin hän saattaa jäädä jopa kiinni jonkun gurun mielipiteistä, jonka sitten oletetaan muuttavan kaikki asiat näiden oppilaiden elämässä.


Mutta vaikka täällä oli silloin yli 2000 vuotta sitten eräs henkinen opettaja, niin ei tämän yhden miehen oppeihin voida jäädä kiinni ikuisesti. Koska vain kuudennen säteen persoonat ovat näitä auktoriteettiuskovaisia, joilla täytyy aina olla joku ulkoinen guru, jonka ulkoantia ei vielä edes saa kyseenalaistaa.


Tämä ns. maailman salainen valtaeliitti (Illuminati), joka korruptoitui jo ajat sitten on aina pyrkinyt salaamaan toimintansa muulta ihmiskunnalta, koska tuo heidän suunnaton ahneutensa sekä vallanhimonsa sotki kuviot jo ajat sitten täällä.


He ovat onnistuneet piilottamaan tämän kaiken ihmisen tuodellisen voiman sekä tietoisuuden luonteen/rakenteen, joka perustuu aina matriisi tyyppisistä kerroksista.


Yksiöt kuitenkin pystyvät jokainen muuntamaan tuota omaa todellisuuttaan sekä tietoisuuttaan, joka myös tuossa Matrix- elokuvassakin kerrottiin taitavasti. 

Tietoisuuden eri kerrokset koostuvat värähtelyistä, joista alhaisin on häpeä. Sitten tulee syyllisyys, apatia jne. 

Mutta mitä korkeammalle nämä värähtelyt saa nostettua, niin lopulta tulee sitten nämä korkeammat värähtelytaajuudet kehiin.


Tässä länsimaalaisessa kulttuurissa nämä lukuisat propagandakoneistot pyrkivät pitämään tämän kollektiivisen värähtelyn edelleen tuolla pelon asteilla, jolla tämä negatiivisesti valaistunut eliitti haluaa turvata tuon oman salaisen kulissien taakse piilotetun valta-asemansa. Mutta nyt tuo heidän Babylonian ajoista asti rakennettu rakennelma on alkanut jo sortumaan ja nuo lukuisat vapaamuuraritkin pelkäävät kun tämä kaikki on alkanut paljastumaan.


Vapaamuurarit ja jesuiitatkin on rakennettu niin, että siellä vaikuttavat ihmiset pelotellaan hiljaiseksi näillä verivaloilla, jotta he eivät alkaisi kielimään näitä heidän sisäisiä salaisuuksiaan. Koska tuo vapaamuurari ja jesuiittojen touhu sisältää mm. pedofiliaa ja satanismia. Joten kaikki voi silloin päätellä sen, että mistä puusta nämä vihtahousun puolelle langenneet henkilöt ovat oikein kotoisin.Pahuus kun on ihan tässä koko yhteiskunnassa piilotettu tänne sisälle, aivan kuin myös Euroopan Unionin sisälle on piilotettu kommunismi. 


Piilosatanismi on piilotettu tämän materialismin sisälle, joka ilmenee edelleen tällä suunnattomana tavaroiden kulutuksena.


Kädessä kulkee energia 


Ihmisten käsien kautta kulkee mm. energialinjat, jotka nähdään kirlian kuvauksessa. 


Tämän vuoksi täällä on mm. tapana kätellä ystävyyden merkiksi.Lisäksi meditaatio parantaa energiakentän, eli auran värähtelyitä.

Voitteko kuvitella, että kuinka nämä kaikki asiat ovat edelleen USA:n armeijan ja CIA:n sisällä turvattu lukuisilla salaisilla turvaluokituksilla ?