http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 29, 2017

Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia


Magneettimedia julkaisi äsken Arvo Pihkalan artikkelin, jossa hän kommentoi suomalaista varhaiskasvatusta ja koululaitosta, joista tuli poliittisia aivopesukeskuksia.

Amerikkalainen Rockefeller Foundation on pitkälti tämän länsimaalaisen koululaitoksen takana, joissa nykynuorisosta aivopestään auktoriteetteja kyseenalaistamattomia kuuliaisia kansalaisia.

Kun näitä edellämainittujeen kulttuurimarxistien aivopieruja lukee, niin näkee sen miten mielipuolia ovat nämä kulttuurimarxistiset asiantuntijat. 

Mätä omena ei ole puusta kauas pudonnut, kun aivoissa ei näillä kulttuurimaxisteilla mikään liiku, tietoisesta mielestä puhumattakaan.

Mikä on saanut kulttuurimaxistit tuohon tilaan, etteivät he näe mestää puilta ? 

Heidät kun on aivopesty länsimaalaisen koululaitoksen toimesta ja koska he eivät kykene itse olemaan auktoriteetteja, niin tämän vuoksi he eivät kykene näkemään edes monikulttuurisuuden takana vaikuttavaa YK:n Agenda 21 suunnitelmaa koko valkoisen väestön tuhoamisesta tumman väestön pakkosiirroilla Eurooppaan.

Vatikaanin tarkoituksena on vielä saada Euroopassa aikaan vuoteen 2050 mennessä islamilainen uskonpuhdistus ja tämä on eräänlainen uusi ristiretki, jolla Eurooppa yritetään laittaa muslimien invaasion alle. Jonka takana on tämän maailman salaisen maailmanhallituksen eliitti.

Heidän ainoa tavoite on saada vähennettyä maailmasta niin paljon väestöä, että lopulta jää enää se 500 miljoonaa jäljelle ja huhujen mukaan tälle suunniteltu death-line ulottuu vuoteen 2050.

YK:n agenda 21:n keskeisin tavoite on saada tulevaisuudessa kiellettyä perheen perustaminen. 

Tämä tapahtuu steriloimalla väestö. Mutta rikkaalle eliitille kyllä pentujen hankkiminen sallitaan tulevaisuudessa.

Pankkiiri Nalle Wahlrooshan huuteli jo muutama vuosi sitten, kuinka "voisimme huutokaupata lisääntymisoikeuksia nuorillepareille".  Tämä ei ollut mikään vitsi, vaan Wahlroos puhui tuossa tästä tulevaisuuden sterilaation aiheuttamasta tilanteesta, jolloin ihmiset eivät enää kykene lisääntymään.Wahlroos: Luonnonvarojen yksityistäminen suojelee luontoa 

Nalle Wahlroos väitti vielä tuolloin, että kuinka luonnonvarojen yksityistäminen suojelisi luontoa. Mutta tässä hän kyllä tarkoitti eliitin miehenä täysin päinvastaista, sillä mitä nämä ahneet ja monikansalliset yhtiöt muuta tekevät kuin tuhoavat kaiken elävän tältä planeetalta. Mutta maksimoivat vielä siitä voitot veronmaksajien kustannuksella, kuten tehdään myös Terraframen (ent. Talvivaara) kaivoksella.

Luonto kun ei ole mikään pörssiapaja, josta nämä Wall Streetin bulvaanit ja valeostajat käyvät poimimassa hedelmät.

Tämän koko planeetta Telluksen suurin uhka on ollut jo 1500-luvulta lähtien nämä elämää ja luontoa tuhoavat pankit pankkiireineen.

Tuo pieni n. 8500 elitistin klubi kuvittelee omistavansa tämän koko planeetan ja me muut ihmiset olemme heille kuin jotain karjaa, joille he vielä nauravat ylimielisesti näissä kabineteissaan.

Mutta tosiaan tämä heidän sikailunsa tämän planeetan resursseilla jatkuu niin kauan, kuin sen annetaan sallia. Koska totuushan on se, että meillä ihmisillä on täällä kaikki valta, jos vain otamme sen käsiimme. 


Mutta jos mielummin katsot televisiosta Temptation Islandia ja olet tuolla sohvaperuna-aktivistin asenteella "minä en voi tehdä muutosta, koska muut tekee sen". Niin silloin mahdolistat tuolla passiivisella toiminnalla tämän planeetan potentiaalisen tuhoutumisen.


Aikaahan ei ole, joten silloin kun vain nykyhetki on ainoa oikea hetki. Niin tämän kun tiedostaa, niin ymmärtää tämän ihmisyksilöiden ajatuksen voiman.


Tämä ei ole Temptation Island Suomi, vaan tämä on avoimen mielen voiman sekä henkisen heräämisen tuosta matriisistasi hetki, jonka voit mielelläsi aikaansaada.


Sinun ei tuon oman todellisen itsesi heräämisen jälkeen enää tuijottaa näitä saleilla hikoilleita julkisuudenkipeitä turhimoita. Vaan voit alkaa itse oman elämäsi julkkikseksi tuolla heränneellä mielelläsi.


Jos nyt vielä puhutaan näistä suomalaisista koululaitoksista, jotka ovat aivopesukeskuksia. Niin myös televisiokanavat ovat sellaisia, joiden voima on pitää ihmiset valveunessa.


Tiedemies Herbert Krugman teki jo vuonna 1969 kokeita, joissa ihmiset laitettiin katsomaan televisiota. 


Siinä kokeessa huomattiin aivojen kytkeytyvän beta-taajuudelle. Mutta heti kun koehenkilö lakkasi katsomasta televisiota ja siirtyi vaikka lukemaan lehtiä. Niin hänen aivonsa taas menivät pois beta-tilasta.


Lähteet: http://magneettimedia.com/kouluista-tehtiin-poliittisia-aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/ 


http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54093-perhe-ei-sallittu-agenda-21 


http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/bjorn-wahlroos-voisimme-huutokaupata-lisaantymisoikeuksia-nuorillepareille/691835/ 


http://www.iamawake.co/your-brain-waves-change-when-you-watch-tv/