http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 20, 2017

USA:n laivasto Korean edustalla oli valeuutinen


Yhdysvaltaina laivaston lentotukialuksen väitettiin olleen viime lauantaina Korean aluevesillä. Mutta tämä olikin vain valeuutinen, josta raportoi aina New York Times.

Nyt myös Suomen Iltalehti (iltalanta) kertoi tämän koko jutun olleen bluffia ja laittoi vielä USA:n presidentti Donald Trumpin syylliseksi tuohon bluffiin, vaikka tuon valeuutisen takana olivat Amerikan neokonservatiivit.


USA:n militaristinen propaganda kiristyy

Yhdysvaltain hallinnon kasvavat sotilasmenot ovat asettaneet USA:n hallinnon kovaan paineeseen, koska Pentagonissa sijaitseva USA:n armeijan komentokeskus määrää tuleville vuosille suunnitellut sotaoperaatiot.

Syyrian invaasio on pitkään ollut USA:n armeijan listalla, mutta tähän asti tätä Syyrian invaasiota on kuitenkin käyty ns. proxy-sotana. Eli ISIS taistelijoiden rahoitus on tullut Goldman Sachs pankilta, Saudi-Arabialta sekä muilta globaalin sotateollisuuden sijoittajilta.

Rothschildien tavoite on Syyrian sekä Pohjois-Korean suhteen vain ja ainoastaan tuhota kummankin maan taloudellinen omavaraisuus, joka on jo Syyriassa onnistuttu romahduttamaan tuon sisällissodan johdosta. Mutta Syyrian armeija on silti edelleen ISIS taistelijoiden niskan päällä, jonka vuoksi USA:n armeijan kenraalit ovat jo näillä näkymin lähettämässä sinne kohta vielä USA:n armeijan maajoukkoja sekä myös NATO kaavailee Syyrian pommituksia.

Rothschildien pankkiirit haluavat myös tuhota Pohjois-Korean itsenäisen keskuspankin, minkä takia valemediat alkoivat syöttämään julkisuuteen Pohjois-Koreaan liitettyä propagandaa tästä USA:n sota-aluksesta muka Korean aluevesillä.USA:n talous on jo konkurssissa, miksi sotilasmenoja lisättiin tuntuvasti 

USA:n armeijan sotilasmenoja kasvatettiin vuodelle 2017 tarkoituksellisesti yli kolminkertaisesti, koska muuten Goldman Sachs ja nämä muut ponzi-pankit eivät myöntäisi USA:n keskuspankille lisää lainaa.

Ottaen huomioon vielä se, että nämä kaikki USA:n armeijan päättymättömät sodat ovat myös Goldman Sachsin pankille riskitön keino luoda suuria voittoja. Tämä on ollut Rothschildien pankkiirisuvun dynastian salaisuus siihen, että miksi tämä kyseinen mafiasuku on tämän planeetan rikkain mafiasuku.

Eivät Rothschildit ole päivääkään rehellisellä työllä tuota kaikkea kultaomistuksia (yli 500 000 kuutiometriä) sekä muuta ryöstettyjä valtioiden resursseja haalineet itselleen.

Vaan nämä kaikki rikkaudet he ovat varastaneet luomallaan keskuspankkijärjestelmällä, jonka monopoli on ollut vain tämän yhden pankkisuvun hallinnassa jo 1800-luvulta lähtien.

Ei ole siis merkitystä sillä, että mikä suku siellä finanssimaailman huipulla pitää tuota maailman rikkaimman suvun statusta. Koska vielä 1700-luvulla tämä TOP 1 oli vielä huumekaupalla rikastuneiden Astorien suvun hallussa.

Rockefellerien suku kiilasi hetkellisesti maailman rikkaimman teollisuussuvun kärkeen 1800-luvun lopulla, jolloin he loivat mm. USA:n öljyimperiumin.

Mutta  Rothschildit hallitsevat myös maailman huumekauppaa, asekauppaa, lääketeollisuuden BIG PHARMA liikevaihtoa, joka tekee heistä tässä sarjassa maailman suurimman pelurin noilla apajoilla.

Mutta silti vaarallisinta tässä leikissä on se, että näiden isokenkäisten pankkiirien liiketoiminnan pelinappuloita ovat kaikki me veronmaksajat.

He loivat jo tuhansia vuosia sitten tämän velkaan perustuvan ponzin, joka tunnetaan vieläkin nimellä rahajärjestelmä, mikä perustuu vain velkaan.

Suomen valtio joutui vuonna 1860 kääntymään Rothschildien puoleen, jotta Suomi sai 6 miljoonan markan lainan.

Mutta Suomi joutui 90-luvulla myös vuonna 1992 kääntymään jälleen Rothschildien puoleen, kun silloinen valtioneuvoston neuvotteluryhmä kävi yksityiskoneella Wall Streetilla neuvottelemassa Suomeen lisää lainaa. Koska Mauno Koiviston hallinto oli jo syönyt rottien lailla Suomen Pankin holvit tyhjiksi, jota vielä avittivat pankit myöntäessään ihmisille lainaa 80-luvun puolessa välissä liian heppoisin perustein.

Tällä hetkellä USA:n sekä Suomen talous on niin kuralla, etteivät enää nuo Rothschildit näe muuta vaihtoehtoa kuin että he alkaisivat tässä jo kehittelemään tällaista EU:n Saksan johtaman supervaltion sekä Venäjän ja Kiinan välistä suurkonfliktia. Jonka voittoprosentti olisi niin huima, millä Rothschildit sitten saisivat jälleen tuhottua Saksan talousimperiumin kolmannella maailmansodalla. 


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704192200104744_ul.shtml