http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 07, 2017

NATO:n operoima kuorma-auto ajoi Tukholmassa väkijoukkoon


Terroristijärjestö NATO järjesti Tukholman Drottninggatanilla tänään samanlaisen yliajon kuin mitä nähtiin jo viime vuoden joulukuussa Saksan pääkaupungissa Berliinissä.

Silminnäkijöiden mukaan rekka-auto ajoi väkijoukkoon ja ajoi useiden ihmisten yli. Kolmen ihmisen nähtiin saaneen surmansa.


Tukholman poliisi sai tiedon tapahtuneesta klo 14.53 paikallista aikaa. 

Mutta taas Ruotsin poliisin tiedustelu- ja turvallisuuspalvelu Säpon johdossa taas tiedettiin tämä, että Natolla tulisi olemaan tällainen Saksasta päin tilattu massamurha yliajo-operaatio Tukholman keskustassa. Mutta eivät silti tehneet mitään estääkseen sitä.


Eihän Säpo estänyt edes Ruotsin pääministeri Olof Palmen murhaa, jota sen oikeistolainen siipi sekä CIA oli mukana toteuttamassa tuolloin vuonna 1986.

Mutta tämä Tukholman keskustassa tapahtunut rekkaisku oli nyt suora viesti siitä, että koska Ruotsia painostetaan edelleen Natoon. Niin koska Ruotsin hallinto ei ole vieläkään suostunut lähettämään Natolle jäsenhakemustaan, niin jos ei mitään tapahtu, niin muuten Nato järjestää lisää pelotteita.

Suomen osalta tämä tilanne on yhtä vaarallinen kuin Ruotsinkin, koska sekä Suomi että Ruotsi ovat kumpikin tällä hetkellä tämän angloamerikkalaisen terroristijärjestö NATO:n pihdeissä.Tukholman rekkaiskun tiedotus tulee olemaan samanlainen kuin Berliininkin iskun

Koska tämä Tukholman keskustassa toteutettu yliajo-operaatio on Naton Saksan armeijasta tilattu peiteoperaatio, niin  tämän takia ensimmäisenä epäillystä syötetään mediaan väärää tietoa. Jolla pidetään uutistenlukijoiden tiedot tästä koko tapahtumasta hyvin harhaanjohtavien tietojen varassa.

Seuraavaksi Ruotsin mediassa kerrotaan, että kuinka tämä pääepäilty oli jo pitkään ollut Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpon tarkkailussa, mutta kuinka Säpo ei tehnytkään mitään.

Pääpäilty on jälleen muslimi, jolla väitetään olevan yhteyksiä terroristijärjestö Isisiin. Mutta totuus on se, että hänellä on ollut yhteyksiä terroristijärjestö Natoon eikä Isisiin.

Kaiken tämän taustalla Ruotsin puolustusministeriötä hiillostetaan sekä kiristettään nyt laittamaan Ruotsin hallinnolta Natolle jäsenhakemus. Sillä tämä on koko jutun taustalla oleva punainen lanka, josta ei nyt näissä Tukholman iskuun liittyvissä jutuissa kirjoiteta miltei sanallakaan.

Terroristijärjestö NATO on koko viime ajat keskittynyt rekka-autoilla Euroopan unionin jäsenmaiden ihmisten yliajamiseen. Mutta kuka uskaltaisi laittaa tämän angloamerikkalaisen eliitin johtaman NATO:n terroristijärjestön ojennukseen ?

Totuus on heitä vastaan aina paras ase taistella, koska se pelästyttää aina nämä kyseisen terroristijärjestön operaattorit. Sillä mikäli nämä NATO:n Stay Behind verkoston kenraalit joutuisivat oikeuteen, niin heitä odottaisi suoraan sotaoikeus. Koska nämä rauhan aikana tehnyt valtionterroriteot ovat suoria sotarikoksia myös nyt Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa operoituina.

Mutta kansalaisten ei silti ole syytä pelätä, vaikka tällainen terroristijärjestö nimeltä Nato toimii nyt Isisin nimellä Euroopassa.

Koska he haluavat vain saada ihmiset pelkäämään, jotta kansalaiset voitaisiin sitten pelotella liittymään tähän terroristijärjestö Natoon.

Pelko on tämän rikollisen valtaeliitin ainoa ase ihmiskuntaa vastaan, jolla he pystyvät vain tuon massoihin kohdistetun pelon avulla hallitsemaan näitä ihmisiä ja kiristämään yksilönvapauteen kohdistettuja iskuja.

Sillä aito yksilönvapaus on sitä, että jokainen ihminen päättää omista asioistaan ja tätä ei taas tämä psykopaattivirkamiehistä koostettu eliitti sulata. Koska silloin taas näiltä parasiitteilta lähtisi tuo kuviteltu valta pois.

Valtioiden kohdalla kun puhutaan Suomen ja Ruotsin tilanteesta, niin terroristijärjestö NATO:lla on vain yksi motiivi Suomen ja Ruotsin osalta. Koska he haluavat saada Suomen sekä Ruotsin mukaan tähän Saksan johtaman EU:n supervaltion (liittovaltion) yhteiseen armeijaan. Jolla Rothschildit sitten alkaisivat tulevaisuudessa käymään sotaa Saksan liittovaltio vastaan Venäjä.

Tästä tässä koko Natotuksessa on pohjimmiltaan kyse Ruotsin ja Suomen osalta, mutta nyt terroristijärjestö NATO lavastaa rekkaiskuja, jotta se saisi peloteltua Ruotsin ensin Natoon. Mutta Suomenkin he haluavat Natoon keinolla millä hyvänsä ja voisivat tarvittaessa järjestää samanlaisen rekkaiskun Naton toimesta myös Suomessa. Joten tämän vuoksi SUPO:n tulisi olla äärimmäisen tarkkana siitä mitä nämä Saksan armeijan oikeistolaiset NATO:n sotarikolliset siellä seuraavaksi suunnittelevat, sillä näitä heidän operoimiaan rekkaiskuja on tiettävästi suunniteltu enemmänkin toteutettavaksi näissä EU-maissa. 

Mistä tuli Tukholman rekkaiskun rahoitus ? 

Wall Streetilla tukikohtaansa pitävä Goldman Sachs pankki on jo pitkään rahoittanut NATO:n salaisen Stay Behind verkoston tekemiä terroritekoja.

Ruotsin keskustassa tapahtuneessa iskussa Goldman Sachs oli yksi iskun sen rahoittajista, joka myönsi osan sen budjetista Saksan NATO:lle.

Nämä valtionterrori-iskut ovat hyvin laaja verkosto, koska tämänkin Ruotsin keskustassa toteutetun terrori-iskun verkosto ulottuu aina CIA:n sekä Britannian tiedustelupalvelun sisälle, koska angloamerikkalaisen eliitin johtamassa sotateollisen kompleksin (military industrial complex) sisällä käydyssä leikissä on vain enää tämä suurimpien pelureiden sarja, joihin Rothschildien pankkisuku toimii tuona ns. ylimpänä juomanlaskijana.

Rothschildit siis operoivat sieltä valtapyramidin korkeimmalta huipulta ja jakelevat pankkiensa kautta johdetuista yhtiöistään toimeksiantoja CIA:lle.

CIA taas voi antaa toimeksiantoja Natolle sekä Saksan armeijan sitä johtaville osastoille ja näin valtionterrori-iskut toteutetaan käytännössä. Koska nämä sotarikolliset toimivat tiiviisti verkostossa keskenään.

Britannian tiedustelupalvelu Mi5 sekä Mi6 on kuitenkin myös Britannian sisäisen huumekaupan, jossa Englannin kuningashuoneella on suuri omistus.

Jos siis presidentti Sauli Niinistö totesi muutama vuosi sitten Pariisin 2015 joukkomurhan jälkeen, ettei pelolle tulisi antaa valtaa.

Niin näissä rekkaiskuissa kyllä jälleen sama homma, ettei juuri sille sinun pelollesi saisi antaa valtaa. Koska jos sinä pelkäät, niin silloin olet luovuttanut tuossa läsnäolevassa hetkessä tuon kaiken itsenäiseen ajatteluunkin perustuvassa energiassa sen kaiken luovan energiasi.

Pelko kun on tuollainen mielentila joka on kuin henkinen syöpä, joka ei anna sinun mielellesi valtaa tuntea itseään esim. vapaaksi henkisesti.

Joten juuri tämän vuoksi nämä rekkaiskujaan tilaavat valtasionistit pyrkivät juuri tuolla joukkohysterialla vangitsemaan tuon ihmisten yksilötietoisuuden ja haluaisivat teidän kaikkien tuntevan, ettei meillä olisi mitään toivoa.

Vaikka tämä asiahan on juuri päinvastoin, koska ihmisyksilöllä on henkisesti miltei rajaton voima sekä valta ihan sisällään.

Tuo on luovuus, joka löytyy meistä jokaisesta ja tämä kun on koko ihmiskunnan henkisen heräämisen avain. Niin mikset käyttäisi tuota ominaisuutta myös itsessäsi ja lakkaisit pelkäämästä näitä uutishirviöiden sinulle tarjoamia pelkovirikkeitä, joita nyt tämä Tukholman keskustassa toteutettu Naton operaatio sinulle mahdollisesti tarjosi.

Sillä tästä Tukholman tapahtumasta vauhkotaan Iltasanomissa, Iltalehdessä, Ylessä vielä useita viikkoja putkeen ja sillä myydään lukuisia iltapäivälehtien irtonumeroita.

Onko pelko todellakin noin myyvää journalismia, että sillä pitää vielä alkaa myymään useita irtonumeroita ? 


Mikä oli Ruotsin rekkaiskun salainen poliittinen motiivi


Eliitti on vielä ollut aina äärimmäisen taitava saamaan aikaiseksi massoihin kohdistuvaa harhautusta ja tämä Syyriassa sytytetty sota oli nyt Natolta varsinainen näytös. Koska se sai näillä keinoin nyt Ruotsin sekä Suomenkin kansalaisilta käännettyä pois huomion Syyriasta juuri oikealla hetkellä. Sillä näin toimii geopoliittinen massojen harhautus.


Lähteet: http://www.expressen.se/nyheter/stockholm/lastbil-har-kort-in-i-folkmassa-i-stockholm/

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005013578.html

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704072200099160_ul.shtml