http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2017

Googlen sensorit tuhoavat googlen brändin sensuurilla


Vielä toistaiseksi maailman suosituin hakukonejätti Google on turvautunut uusiin keinoihin saada sensuroitua hakukoneestaan näitä ns. valeuutisia.

Nyt Google kehitti näitä valeuutisiksi listattuja sivuja sensuroivan algoritmin, jolla sitten Google tulisi jatkossa sensuroimaan nämä ihmisten yksilötietoisuutta avaavat nettisivustot, joita Google syyttää valeuutissivustoiksi.


Nämä valeuutiset nousivat otsikoihin 2016 vuoden lopussa järjestettyjen USA:n presidentinvaalien aikoihin, jolloin Google jäi jopa kiinni Donald Trumpin presidentinvaalien aikaan. Missä Trump antoi googlessa hakutuloksia jopa hitleristä vaalien alla.

Tämä oli vain osa Googlen harjoittamaan Trumpin poliittista mustamaalauskampanjaa. Yksiä näitä Googlen hampaisiin joutuneita internet sivustoja on Alex Jonesin ylläpitämä Infowars.com, joka päätyi muiden salaliitto nettisivustojen kanssa näille Googlen salaisen algoritmin sensuurilistoille. 

Vaikka näillä nettisivustoilla ei ole valeuutisten kanssa mitään tekemistä, niin ne silti edustavat juuri näitä korruptoitutta maailmanhallintoa uhkaavia vastavoimia.


Jopa Suomessa nyt pari päivää sitten entinen pääministeri Matti Vanhanen totesi olevansa peloissaan sosiaalisen median vallasta ohjata jo Suomen poliittista järjestelmää.

Asia nyt on vaan sillä tavalla, että internetin mahdollistava informaatiovaikuttaminen josta nämä NATO:n kyberpuolustustahot saavat itkupotkuraivareita ovat tulleet jäädäkseen.

Internetissä sallitaan sosiaalisessa mediassa suomalaisten ääni ja tämä sosiaalisessa mediassa vallitseva sivistyneistön ääni sekä totuus on niin voimakas, että se pelottaa näitä Luciferin valan tehneitä vapaamuurareita niin perkeleesti.

He nimittäin pelkäävät, että tulee vielä se päivä, jolloin nämä vallan sokaisemat vapaamuurarit menettävät kaiken vallan sekä tuon korruptiollaan hankkimansa mammonan.

Suomi tulee pysymään itsenäisenä, kävi tässä liittovaltio juonittelussa miten tahansa. Koska Suomi säilytti myös 1918 itsenäisyytensä. Vaikka Saksan keisarikunta yritti sen estää jääkäreidensä voimin, kun tulivat Suomeen tappamaan yli 80 000 suomalaista.

Suomen sisällissodastakin valehdellaan vieläkin historiankirjoissa. Koska ei sen kyseisen kansanmurhan todelliset rahoittajat, nämä rikkaat fasistisuvut uskalla kertoa esi-isiensä olleensa noiden kansanmurhien taustalla.

Internetin sosiaalinen media on kuitenkin jo eräänlainen ihmisten psykologisen orjuuden vapautusliike, jonka poliittista vaikutusta tähän läpimätään Suomen oikeusjärjestelmään jo selvästi pelätään näissä isokenkäisissä piireissä.

Vaikka nämä fasistit haluaisivat vaientaa suomalaisten äänen sosiaalisessa mediassa, niin he eivät siinä tule koskaan onnistumaan. Koska totuuden voima on niin suuri, että se läpäisee kuin kynttiläkin antaa sinne pimeään huoneeseen se on valon ja ilman valoa ei pimeässäkään huoneessa voi nähdä mitään. 


Vaikka Facebookin rahoittajat CIA:lla luulivat luoneensa täydellisen vakoilujärjestelmän niin he eivät sattuneet huomaamaan sitä, että sehän mahdollisti samalla myös kansalaisaktivisteille mitä oivan keinon luoda keskinäinen verkosto sekä sosiaalinen yhteenliittymä.

Lisäksi Facebookin omistusporras tietää tasan tarkkaan sen, että siitä lähtien kun he alkavat sensuurilla tuhoamaan Facebookin. Niin se tulee lopulta tuhoamaan koko Facebookin brändin.

Google tulee myös tällä sensuusi algoritmilla tuhoamaan oman hakukoneensa brändin, koska sensuurilla ei voiteta mitään näillä it-markkinoilla.

Vaikka tämä Google Inc. ei ole myöskään täysin läpeensä paha pörssiyhtiö, niin sen toiminta on alusta lähtien perustunut salaiseen yhteistyöhön CIA:n kanssa.

Vaikka google väitti viime kuussa poistaneensa muutamia takaportteja CIA:lle, niin siitä huolimatta Google vakoilee käyttäjiään vanhaan malliin ja luovuttaa suurimman osan vakoiludatasta CIA:lle sekä NSA:lle.

Google kuuntelee puhettasi salaa, mutta myös luovuttaa nämä salakunnellut keskustelut CIA:lle. Osa joudutaan vielä transkriptoimaan (eli kirjoittamaan ylös).

Google myös tallentaa jokaisen ei kryptatulla selaimella internettiä käyttävien käyttäjien datan, joka kulkeutuu suoraan mainostajille.

Tämän vuoksi jos vaikka googletat halpoja etelän matkoja vaikka Kreikkaan, niin google mainostaa seuraavaksi että "varaa nyt täältä halpa Kreikan loma" jne.

Vaikka yksittäinen kuluttaja voisi luulla, että kaikki tämä Googlen vakoilu olisi harmitonta. Niin näin ei kuitenkaan ole CIA:n osalta, joka harjoittaa vielä internetin käyttäjien salaista profilointia. Varsinkin jos kohde sattuu kuulumaan näihin Targetted Individuals yksiköiden profiloituihin henkilöihin. 

Itse asiassa CIA:lla on tällä hetkellä sellainen tilanne, että siellä tulee vielä seuraavien vuosien sisällä sen luokan paljastus, joka paljastaa lopulta tämän salaisen gangstalking yksikön toiminnan, jonka kohteena on tälläkin hetkellä maailmalla yli 30 miljoonaa henkilöä.

Heitä profiloidaan yötä päivää CIA:n toimesta sekä joukkovainotaan (gang stalking), joka on itse asiassa jo eräänlainen prototyyppi ja koeajo tästä tulevaisuuden uuden maailmanjärjestyksen yhteiskunnan valvontayhteiskunnasta. Vaikka tämä joukkovainonta tehdään nyt targetted individuals ohjelmassa valikoiduille ihmisille salaa.


Vielä yksi pirullisimpia joukkovainontaan (Eng. Gang stalking) kuuluva kohteiden salainen kidutuskeino on CIA:n sekä eri NATO:n armeijan käyttämät mikroaaltoaseet, joista voi lähteä jopa 800 Wattia tehoa, millä sitten kidutetaan kohteita.

Esimerkiksi Helsingin USA:n suurlähetystö on käyttänyt mikroaaltoasetta lukuisten ohikulkevien ihmisten ja aktivistien häirintään.


Mutta koska CIA:n ja NSA:n diplomaattinn koskemattomuus, niin Suomen laki ei tuollaiseen voi puuttua. Koska täällä Suomessa valtioneuvostonkin ylimmät virkamiehet kumartavat enää Washingtoniin päin ja ajat ovat muuttuneet noista 70-luvun stallariajoista, jolloin myös KGB taisteli suomalaisten sieluista CIA:n kanssa.

Lähteet: https://www.infowars.com/google-rewrites-algorithm-to-bury-fake-news-in-search-results/

http://www.foxnews.com/tech/2016/06/10/google-search-connects-trump-to-hitler-again.html

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/vanhanen-huolissaan-sosiaalisen-median-vaikutuksesta-politiikkaan/ar-BBAaQD8 

https://asiakas.kotisivukone.com/files/suomenetu.kotisivukone.com/Armeija/pvttjulkaisu17.pdf