http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 27, 2017

USA:n keskuspankki painaa nyt 200 miljardia dollaria /kk tyhjästä ilmasta


Zerohedge sivustolla löytyvässä tuoreessa artikkelissa kerrotaan Yhdysvaltain keskuspankin painavan tällä hetkellä 200 miljardia dollaria/kk uutta rahaa liikkeelle tyhjästä ilmasta.


Amerikan keskuspankin tämän hetkinen tilanne on sellainen, että siellä painetaan peräti 200 miljardin dollarin määriä uutta rahaa liikkeelle kuukaudessa, mikä on näillä tämän pallon finanssimarkkinoilla kuulemma ihan kaikkien aikojen ennätys.

Mutta tämä ei silti ole aiheuttanut sinne finanssimarkkinoille vielä mitään sen suurempaa kriisiä, koska nämä miljardit kun menevät vain näiden harvojen ja valittujen konnien käsiin, joilla ylläpidetään tämän maailman mm. huume, lääke, ase, kulta sekä lapsikauppaa.


Näistä kultamarkkinan käyristä voi nähdä, että nyt tällä hetkellä maailman kultamarkkinoilla on tapahtunut sellainen hieman suurempi horjuutus, jolla saattaisi ehkä olla tekemistä sen kanssa, että USA:n armeija on nyt Washington DC:n propaganda tiedotteissa pullistelemassa Pohjois-Koreaan päin.

Kultamarkkinoitakin ohjataan tämän Talmud musteella painetun sotapropagandan avulla ja Sorosin kaltaiset pelurit taitavat pistää taas miljardeja peliin kultamarkkinoille.

Heidän harjoittamansa kultamarkkinoiden manipulaatio kun on monesti sitä, että he nyt sattuvat tietämään NATO:n ja CIA:n kaltaisten valtionterrorismin operoijien cover operaatioita. 

Niin siksi koska joku suursijoittaja George Soros tietää milloin vaikka seuraava Scanian rekka ajaa taas ihmisten yli, niin tämä lisko setä pistää kultamarkkinoille kuin kasinolla rulettiin muutaman miljoonan kiinni ja sitten kun tapahtuu tämä seuraava valtionterrori-isku, niin Soros sekä nämä muut finanssipankkien roistot putsaavat pelipöydän näillä heidän finanssipankkiensa manipuloimilla kultamarkkinoilla.

Arvometallien markkinoilla on nyt tapahtunut siirtymävaihe, jossa kärsivät osapuolet ovat nämä maailman eri valuutat kuten myös euro sekä dollari.

Tässä Zerohedge sivuston artikkelissa mainitaan vielä, että on syytä pistää mieleen kuinka tämä käynnissä oleva muutos tulee vaikuttamaan maailmalla negatiivisesti myös ruoan hintaan sekä myös sähkön hintaan.

Vaikka nämä setelikoneet ovat nyt käynnissä myös Euroopan Keskuspankissa, niin ongelma on se ettei tätä tyhjästä ilmasta painettua setelirahaa voida vieläkään laskea liikkeelle ilman uusia velkakirjoja. 

Sinun on siis edelleen oltava veronmaksaja sekä työssäkäyvä, jotta teillä on se oikeus että voitte saada sieltä pankista oikeuden hakea lainaa. 


Mutta näillä keskuspankkiireilla ei ole mitään tällaisia vaatimuksia, koska heistä jopa tämä Ruotsiin veroja paennut Nalle Wahlrooskin kuuluu tuohon pankkiirien yläluokkaan, joka pitää itseään miltei jumalasta seuraavana korkotulojen saajina.

Joten silloin tässä talousjärjestelmässä joku nyt kusee pahasti ja se on koko tämä velkaan perustuvaan rahajärjestelmään perustuvan ponzin järjetelmä, joka on täysi kuluttajille myyty huijaus.

Jos sinä uskot siihen, että sillä setelillä on joku arvo, niin vain sinä loit tuon illuusion, koska mielesi loi sen.

Mutta mikäli muuttaisimme vaikka vaihdanta talouteen, niin tällaisella rakennemuutoksella voisimme korjata tätä pahoin mädäntymään päässyttä keskuspankkijärjestelmän saastuttamaa talouttamme.

Keskuspankki on aina yksityisen yhtiön harjoittama yksityinen rahamonopoli, joka tarkoittaa sitä ettei valtioilla ole keskuspankkien orjuuden alla mitään oikeutta luoda ja laskea liikkeelle omaa valuuttaa.

Sillä mikäli vaikka nyt Suomen Pankin johto päättäisi elvyttää Suomen velkoja ja alkaisi salaa painamaan siellä euroja. Niin tällaisella toimenpiteellä Suomi voisi alkaa selviämään jo näistäkin yli 111 miljardin euron veloista.


Mutta nähtävästi tässä maassa on liian sinisilmäisiä virkamiehiä. Kun Paavo Lipponenkin salli pääministeriytensä aikoina useiden miljardien arvoisen kultakaivoksen myynnin pelkällä n. 200 000 euron pilkkahinnalla.

Tällaisia diilejä tekee vain hölmöläiset, tai sitten siellä on tapahtunut tätä Suomen paha veli verkostolle ominaista kulissien sisäistä lahjontaa. Koska eihän täältä Suomesta taida löytyä edes yhtään ministeriä, joilla ei olisi näitä salaisia Sveitsiläisiä tilejä, jonne myös se CIA:n ja muiden monikansallisten yhtiöiden tarjoamat lahjusrahat kuljetetaan käteisellä salkuissa yksityiskoneilla.


Maailman kultamarkkinoilla tapahtuu tällä hetkellä jotain radikaalia, joka alkaa kohta horjuttaa myös muuta maailman taloutta niin, että se alkaa sitten laskemaan myös euron arvoa.


Yhdysvaltalainen talousguruksikin kutsuttu Martin Armstrong (kuvassa) joka loi 80-luvulla piiluvusta kehittämäänsä algoritmiin perustuvan tietokoneohjelman, jonka väitetään pystyvän ennustamaan miltei kaikki maailmassa tapahtuvat talousromahdukset.

CIA kuitenkin halusi tuon softan itselleen, mutta koska vain Armstrong tiesi miten se toimii. Niin lopulta mies vietiin kostoksi istumaan vankilaan, jossa häntä pidettiin peräti 7 vuotta. 

Armstrong kun ei suostunut liittymään tähän ns. maailman salaisen valtaeliitin salaiseen klubiin (Illuminati). Johon hänen muutamat asiakkaansakin kuuluivat, mutta halusivat asioida miehen kanssa miltei vain verhojen takaa. Mutta Armstrong sanoi, ettei hän halua tällaisten naamaripellejen kanssa tehdä yhteistyötä.


                           Kuva on Rothschildien yksityisistä juhlista vuodelta 1972.

Tässä näkyy selvästi se, kuinka näm Armstrongin muutamat asiakkaat kuuluivat tähän korruptoituneen ja satanistisen eliitin sisäpiirii rinkiin. Mutta vaikka toimisikin ammattilaisena ja talouskonsulttina muille pankkiireille, niin ei sielläkään ole mikään sääntö että jokaisen siellä toimijan olisi pakko myydä sielunsa Luciferille ja alkaa juomaan pienten lasten verta, sekä tappamaan näitä lapsia näissä eliitin salaisissa ja okkultistisissa rituaaleissa.


On sanottu että jokainen selväjärkinen joka noihin lasten murhaamis rituaaleihin on osallistunut, niin ei ole sieltä enää ehjällä mielellä tullut takaisin. Koska jokaisen perusterveenkin ihmisen mieli menee tuollaisen keskellä rikki ja tämän vuoksi tämä koko aihe on hyvin vaarallinen. Sillä myös Hillary Clinton (huomaa myös pirunmerkki kuvassa) toimii näissä piireissä, sekä on osallistunut myös näihin lasten surmaamis rituaaleihin.


Miksi Rothschildien pankkisuvun perilliset eivät hymyile näissä ryhmäkuvissa, vaan tunnelma on kuin Nasserin hautajaisissa.

No jos nämäkin pojat laitettiin jo nuorena niihin Illuminatin rituaalien keskelle, joissa heidät laitettiin murhaamaan pieniä ja kidnapattuja lapsia. Niin kyllä siinä menee yhden jos toisenkin mieli rikki.

Lähde: Zerohedge