http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 08, 2017

Epäilty oli Ruotsin Säpon tiedossa - Mutta Säpo ei tehnyt mitään estääkseen iskua


Kerroimme täällä jo eilen kuinka tämä Ruotsin pääkaupungissa eilen toteutetun yliajon pääepäilty oli jo Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpon tiedossa.

Mutta koska Säpolla ei ole valtuuksia estää Naton ja lännen tiedustelupalvelun organisoimia valtionterrori-iskuja, niin tämän vuoksi kaiken vain annettiin tapahtua.


Rekkaiskulla on CIA:n luoma käsikirjoitus 

Jos näitä aiempia 2015 Nizzan sekä Berliinin keskustassa toteutettuja rekkaiskuja vertaa keskenään, niin huomaa selvästi sen kuinka ne noudattavat miltei samaa käsikirjoitusta.

Mutta käsikirjoituksen on luonut Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA, jonka teknisestä toteutuksesta on EU-maissa kuitenkin vastannut Saksan armeijan sisällä toimivan Naton salaiset Stay Behind verkostot, joita johtavat muutamat kenraalit.

Nämä samat salaiset maanalaiset verkostot toteuttivat myös Pariisin joukkomurhat marraskuussa 2015 ja siellä toimii lukuisia erikoiskoulutettuja tappajia.

Mutta vaarallisinta tässä on se vielä, että kuinka tällä Naton salaisilla Stay Behind verkoistoilla on yhteyksiä näihin ääri-islamilaisiin soluihin, joita he värväävät tekemään näitä rekkaiskuja. Jotta kaikki saataisiin vain yksittäisen "yksinäisen suden" äärimuslimin tekemiksi terrori-iskuiksi.

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704072200099160_ul.shtml
http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2017/04/naton-operoima-kuorma-auto-ajoi.html