http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 25, 2017

Saksan eliitti veti tytöille suunnatuista älynukeista herneet nenään


Saksassa on tapahtunut varsin poikkeuksellinen asia, kun Saksan hallinto määräsi My Friend Cayla nimiset älynuket tuhottavaksi.
Kyseessä on alaikäisille tytöille suunniteltu nukke, joka osaa puhua lasten kanssa, ja hakea kysyttäessä tietoa jopa internetistä.

 
Helppokäyttöinen käyttöjärjestelmä tässä nukessa sisältää myös Wifi-yhteyden, joka mahdollistaa nuken kautta internettiin pääsyn.
Saksan hallinto uhkaa nyt, että mikäli näitä kyseisiä nukkeja ei hävitetä niin siitä seuraisi 25 000 euron sakkojen tai kahden vuoden vankeus niskuroijille.

 
Nukkea Saksassa edustava Vivid Germany ei kuitenkaan kannata nuken tuhoamista. Mutta yritys ei pidät sitä lausuntonta mukaan vakoilulaitteena.

Mikä sai Saksan hallinnon hyökkäämään nuken valmistajaa Vivid Germanya vastaan ?

 
Jos nyt oli vielä kyseessä lapsille suunnattu tuote, jonka myynti oli menestyksellistä niin uhkasiko tämän puhuvan älynuken markkinat jotain toista nukkevalmistajaa. 
Kun perinteisestihän tämä vuonna 1959 Mattel Inc. yhtiön toimesta markkinoille tullut Barbie-nukke on ollut se monopoli-nukke, jolla nuoret tytöt ohjelmoidaan bimboiksi.


Mikäli tämä Saksalainen My Friends Cayla nukke saattoi mahdollistaa lapsien tietoisuudessa sellaisen muutoksen, että he alkaisivat ajattelemaan itsenäisesti. Niin sehän voisi olla jopa niin suuri poliittinen uhka, että lopulta Saksan hallinto sekä CIA puuttui asiaan.


Kun koko läntinen koululaitos on vieläkin tuolla Rockefeller Foundationin luomassa zombie-tietoisuudessa, jossa mallissa oppilaista ohjelmoidaan ei itse ajattelevia ja kuuliaisia kansalaisia.


Rockefellerien pankkisuvun yhdistys on ollut vastuussa tästä koko länsimaalaisen opetusjärjestelmän tyhmistämisestä sekä myös yliopistojen tyhmistämisestä. Koska nämä pankkiirit eivät missään nimessä halua näiden opinahjojen tuottavan itsenäisiä ajattelijoita. Vaan he haluavat niiden tuottavan vain massojen mukana kulkevia köyhiä veronmaksajia, joilta tämä systeemi tuottaa tuon koulutusjärjestelmän sisällä vuodesta toiseen.Lapsille markkinoiduilla nukeilla luodaan lapsille sivupersoonia 


Tämä mitä hyvin harvat tietävät näistä lapsille suunnatuista nukeista on CIA:n MK ULTRA ja Project Monarch ohjelmointiin perustuvien sivupersoonien (eng. dissociative identity disorder) tuottaminen, joka saadaan lapsiin aikaan myös näillä lapsille markkinoiduilla nukeilla.
Edesmenneellä kohu näyttelijällä Anna Nicole Smithillä oli myös sivupersoona, joka aktivoitui aina välillä, jolloin hän puhui kuin pieni pikkutyttö.


Tämä video esitettiin myöhemmin Los Angelesin piirikunnan oikeudessa, jolloin Anna Nicole Smithin tyttären huoltajuudesta käytiin kiistaa.


Smith oli jo kuollut muutamaa kuukautta aikaisemmin huumeiden yliannostukseen, tai näin väitettiin. Mutta lopulta tuo hänen biologisen tyttärensä huoltajuus ei onneksi mennyt tälle tämän videon kuvaajalle, joka yritti uskotella olevansa Anna Nicole Smithin tyttären biologinen isä.Anna Nicole Smithin tyttären huoltajuus meni lopulta Larry Birkheadille, jonka isyys todettiin isyystestissä ja näin taisi jopa tämä Anna Nicole Smithin biologinen tytär Danielynn Birkhead toistaiseksi säästyä näiden Hollywoodin pedofiilien kynsistä. Vaikka tälle tytölle on nyt selvästi suunniteltu äitinsä tavoin näyttelijän uraa Hollywoodissa. 


Lähteet: Mikrobitti

Kauppalehti

Dissosiatiivinen identiteettihäiriö

https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/sucker-punch-or-how-to-make-monarch-mind-control-sexy-7-2/

https://www.myfriendcayla.com/