http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 25, 2017

Miksi jumppaguru mr. Simmons linnottautui taloonsa kolmeksi vuodeksi ?


Amerikkalainen suosittu näyttelijä ja jumppaguruksi ristitty Richard Simmonsin (68) väitettiin linnoittautuneen kartanoonsa kolmeksi vuodeksi.Tämä Entertainment Tonight haastattelu paljastaa sen, että tämä koko jumppaguru mr. Simmons on ollut pelkkä alter-egolle perustuva kaksoispersoona. 

Joten ilmankos silloin kun tuo MK ULTRA mielenhallintaan perustunut altteri on poissa, niin näille jokereille käy kuten Britney Spearsille joitain vuosia sitten. Eli romahtavat kesken haastattelun. Simmonsin altteri ei vaan mennyt päälle, vaan hän näytti nyt tuon todellisen puolensa.

Onhan silti näillä lukuisilla viihdeteollisudenkin koomikoilla se heidän oikea puolensa. Mutta heidän ei vain usein sallita olla omia itsejään, jos he ovat vaikka kutsuttuna jonnekin tilaisuuteen vaikka vieraaksi.

Tarviiko sitten ihmetellä, että miksi Putous näyttelijätkin saattavat saada yhtäkkiä hermoromahduksen (BURN OUT).Tämä Richard Simmonsin jumppaguru alter-ego kun oli pelkkä rooli, jota tämä ukko laitettiin näyttelemään. Niin kyllähän sen ymmärtää, että jos roolin vaaditaan jäämään päälle vuosikymmeniksi, niin jossain vaiheessa saattaa tulla se hermoromahdus.

Simmonsin katoamisesta julkisuudesta on myös väitetty, että miehen taloudenhoitaja olisi pitänyt miestä vankina talossa kolmen vuoden ajan.


Miehen psyykkinen vointi kuitenkin vaikutti olevan jo siinä tilassa, että hän ei uskaltanut poistua kotoaan henkilökohtaisille asioilleen ilman poliisin läsnäoloa.


Simmons linnottautui kartanoonosa vuonna 2014 ja vetäytyi kokonaan pois julkisuudesta.

Jos nyt ylipäänsä oletetaan, että jos Hollywoodissa kun on kerran myynyt sielunsa ja sinulle luodaan tuo yksi kaksoispersoona, jona sinun vaaditaan olevan aina. Niin Simmons selvästi väsyi lopulta olemaan tämä sama jumppaguru, jonka tämä hänen salainen diilinsä hänen vaati aina olevan.Mutta jos Jenkeissä olet tehnyt tuon diilin, jossa myyt sielusi näille monikansallisille viihdeteollisuuden yhtiöille, niin sieluanne ette enää tule saamaan takaisin. Vaan teidän vaaditaan olemaan julkisuudessa niin pitkän ajan, kuin nämä kontrollerit vaativat ja pakoon ei pääse kukaan. 

Kuten pop-sensaatio Britney Spears yritti paeta pois, mutta hänet otettiin kiinni lukuisten poliisien toimesta ja vietiin mielisairaalaan uudelleenohjelmoitavaksi. Joka lopulta onnistuttiin tekemään.

Tämän vuoksi myös tämä 1980-luvun tyttöbändi Bananarama poppaa vielä mummoina ja heitä markkinoidaan vielä vanhoina naisina tyttöbändinä, kun kasaarijuutalaiset levymogulit näin sopimuksissa määräävät. Niin onko tämä touhu paljon freak showsta kaukana jo ? 

Enää puuttuu ne freak show esityksien esiintyjien vankilahäkit, joiden sisällä nämä pällisteltäviksi tulevat starat esiintyvät. 

Mutta viihdeteollisuudessa tuo vankila on se sopimus, johon nämä rikkautta ja kuuluisuutta janoavat hölmöt laittavat sen allekirjoitetun nimensä ja jopa kirjoittavat sen paperiin vielä huhujen mukaan omalla verellään, joka on symbolinen suostumus tuosta oman sielunsa myymisestä rikkautta ja kuuluisuutta vastaan.


Sillä CIA:n Project Monarch ohjelmoiduissa staroissa on myös tämä itsemurha ohjelmointi (suicide programming), joka on eräänlainen itsetuhoava toiminto. Mutta näiden Britney Spearsin kaltaisten kassamagneettien kohdalla hän olisi ollut liian kallis pala päästää menemään oman käden kautta, miksi hänet kidnapattiin suljetulle vuonna 2008.

Vaikka Britney Spears sai tuon tapauksen jälkeen julkisen hullunleiman otsaansa, niin se vain lisäsi hänen julkisuuskuvaansa. Koska kaikki uutisointi on kuitenkin aina vain artistin julkisuuskuvaa lisäävää PR-kamppanjaa.


Britney Spearsin tapauksessa vielä huippusalainen asia on se, että myös häneltä löytyy tällainen miltei vastaava USA:n puolustusministeriön kulkukortti, joka löytyi myös Marilyn Monroelta.

Tämä johtuu siitä, että koska tämä tuleviin pop-staroihinkin kohdistettava mielenhajoittaminen (Eng. trauma based mind control/MK ULTRA/Project Monarch) suoritetaan ja tehdään USA:n puolustusministeriön alaisuudessa. 

Mutta mielenhajoittamisprojektit toimivat kuitenkin CIA:n alla salaisissa MK ULTRA:n vastaavien Project Monarch nimisen projektin alla, joka luotiin jo 50-luvulla CIA:n toimesta.Project Monarch oli alunperin natsien luoma mielenhallintaohjelma, joka kopioitiin lopulta USA:n hallituksen sisälle, kun CIA loi MK ULTRA nimisen väestön mielenhallintaan keskittyneen salainen toimintaohjelman. 

Sääntö ei tee poikkeusta MK ULTRA:n ja Project Monarch yksikön kohdalla, joten eiköhän myös tämä jumppaguru Richard Simmonskin ole myös luotu traumoihin perustuvan mielenohjelmoinnin avulla.


Lähde: http://www.is.fi/viihde/art-2000005183923.html

https://www.youtube.com/watch?v=vHZ7j3TrJ7E

https://fi.wikipedia.org/wiki/Richard_Simmons  

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon02.htm 

http://www.mtv.fi/viihde/musiikki/artikkeli/muistatko-bananaraman-talta-paluun-tekeva-1980-luvun-suosittu-tyttobandi-nayttaa-nyt/6402060