http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 07, 2017

Rothschildit tilasivat kemiallisten aseiden iskun Syyriaan CIA:ltaRothschildien pankkisuku tilasi äsken kemiallisten asiden iskun Syyriaan, joka tilattiin CIA:lta. 

Aiempi kerta ei vaan tuottanut sitä konnille toivottua tulosta, joka olisi oikeuttanut jo USA:n armeijan invaasioon. 

Mutta koska tällä hetkellä Syyriassa operoi Venäjän armeijan joukkoja, niin tämän vuoksi tämä CIA:n sekä Britannian tiedustelupalvelu Mi6:n kanssa operoitu ohjusvastaisku piti toteuttaa niin hienovaraisesti, ettei siellä syntynyt venäläisuhreja.

Venäjän puolustusministeri Lavrov totesi jo, että kuinka tämä tilanne muistuttaa tilannetta ennen Irakin 2003 sotaa. 


Jos ei vielä monet ole huomanneet, että mistä tämä Simpsonit piirrossarjan ilkeä ja miljardööri mr. Burns hahmo on oikein otettu, niin vilkaiskoon Jacob de Rothschildin eleitä.

Sillä näille Rothschildeille Syyria on pelkkää sotapeliä, jossa he nettoavat miljardeja myös lainaamalla sotatarvikkeita rahoittamalleen Isisille.

Mutta heidän ainoa ongelmansa on se, ettei Syyrian hallinto ole vieläkään suostunut luovuttamaan Syyrian keskuspankin valtaa Rothshildien omistamien pankkien käsiin ja tästä siellä Syyriassa todellisuudessa soditaan.

Mutta koska tämä läntisten tiedotusvälineiden propaganda noudattaa vain Talmud/sionistisen mediaimperiumin mukaista poliittista agendaa, niin silloin Syyrian presidentti Bashard al Assad on esitettävä hirmuisena tyrannina. 

Vaikka tämä hirmuinen tyranni on ollut koko tämän ajan Rothschildien pankkinistien perhe, joiden valtariippuvuus on maailman vaarallisinta huippua. Koska nämä ovat vain kiinnostuneita valloittamaan koko maailman tuolla mädännäisellä keskuspankkijärjestelmällään, jonka vaikutus suomenkin talouteen muistuttaa kuin pitkälle levinnyttä syöpäkasvainta.

Suomenkin osalta tämä Suomen Pankin sisälle kasvanut vaarallinen Rothschildien kasvain olisi poistettavissa eduskunnan tekemällä leikkauksella, jolloin vain Suomen Pankille luovutetaan jälleen rahanluontioikeus.

Rothschildit toimivat kuin mitkä tahansa parasiitit, jotka elävät toisen isäntäeliön iholla tai turkissa tai sen läheisyydessä.

Valtioiden kohdalla nämä pankkien parasiitit ovat näitä loisia, jotka ovat ylentäneet itsensä aina Wall Streetin sijoituspankkien johtoon ja ovat sieltä tuleva lainaamaan ja tuhoamaan muita tämän planeetan valtioita velkaannuttamalla.

Mutta parasiittit kuolevat myös pankkisektorilla, jos niitä ei enää ruoki ja tämä käy parhaiten niin, että silloin tämä velkakierre täytyy lakkauttaa ja pistää poikki.

Suomen osalta tämä on tehtävä eroamalla EU:sta, jonka seurauksena nämä parasiittit vaativat Suomelta 20 miljardin euron erorahan. 

Mutta mikä parasta. Niin tuon jälkeen Suomi on jälleen vapaa ja itsenäinen valtio, sekä Suomen Pankki saa takaisin tuon rahanluontioikeuden itselleen. Jonka jälkeen markka taas elvyttää tämän maan talouden siihen, missä se oli vielä joskus aikoinaan, jolloin Suomella ei juuri ollut velkaa.

Syyrialla on taas käynnissä tämän suhteen paljon vakavampi taistelu, koska siellä Rothschildit sotivat tuon maan hajalle rahoittamansa Isisin avulla. Mutta Venäjän valtion sinne lähettämät joukot toimivat Syyrian hallinnon apuna, koska Syyrialla sekä Venäjällä on keskenään turvatakuut.

Terroristijärjestö NATO taas olisi kiinnostunut järjestämään vielä lähitulevaisuudessa uuden provokaation, jolla se haluaisi aiheuttaa jonkin sotilaallisen konfliktin Euroopan sekä Venäjän välille. Mutta tämä konflikti on saatettu suunnitella vasta Euroopan Liittovaltion ajoille.

Kaiken tämän taustalla vaikuttaa tämän maailman vaarallisimman Rothschildien terroristiporukan juoni Tellus-planeetan herruudesta.

Mutta kuten olemme nähneet niin heille ei riitä mikään, vaan Irakin sodassakin piti murhata miljoonia siviilejä sen kylkiäisenä.

Nämä Rothschildien pankkiloiset käyvät myös koko ajan sotaa talouden keinoilla, jossa myös Suomen valtio ottaa jatkuvasti lisää osumaa.

Mutta tätä taloussotaa käyvät myös Suomenkin lukuisat varakkaat suuryhtiöt, koska heitä ei tänne enää verojen maksukaan kiinnosta. Vaan sen sijaan mitä enemmän näillä talousrikollisilla alkaa olemaan sitä kuviteltua valtaa. Niin sen suurempi mahdollisuus ja tilaisuus heille tulee samalla päästä ryöväämään Suomen valtion taseista miljardeja ja siirtää niitä tulonsiirtoina veroparatiiseihin.

Tulevassa SOTE-uudistuksessa on kyse juuri tällaisista eliitin rikollisista tulonsiirroista, joita he vielä käyttävät tämän pienen piirin kesken suomen köyhimmän väestön joukkotuhoamiseen.

Sillä tämä talouden nollakasvuhanke on sama kuin SOTE-uudistus, jossa juurikin kaikkein vähätuloisin suomalaisten joukko nähdään näiden suuryritystenkin toimesta pelkiksi hyödyttömiksi suursyömäreiksi, joista pitäisi päästä eroon keinolla millä hyvänsä.

Joten sitten kun työntekijät menettävät työpaikkansa, koska Kiinalainen tekee tuon työn halvemmalla. Jonka seurauksena talouden nollakasvu siirtää työntekijän kortistoon, joka sitten ajaa useimmat miehet turvautumaan päihteisiin ja tämä vielä hajoittaa lukuisat perheet hajalle koko yhteiskunnan sisällä.


Syyrian hallitusta ei olla vielä onnistuttu kaappaamaan CIA:n toimesta

Syyrian hallintoa ei olla vieläkään onnistuttu lahjomaan CIA:n toimesta, joka näkyy myös vahvana Bashar al Assadiin päin kohdistettuna loka ja mustamaalauskampanjana.

Mutta mikäli Assad olisi kuten nämä monet muut valtionjohtajat, jotka taipuisivat CIA:n lahjonnan alla. Niin tällainen tekisi tuosta Syyriastakin hyvin korruptoituneen maan.

Suomessahan korruptio on ollut maan tapa jo hyvin pitkään ja siitä juurikin tämä CIA on pitänyt huolen. Koska heidän palveluksessaan olevia työntekijöitä on aina Perussuomalaisissa, Keskustan, Kokoomuksen, RKP:n, Vihreiden, Vasemmiston, SDP:nkin palveluksessa. 

Mutta tämähän ei vielä riitä, koska CIA:lla on myös soluttautujia aina toimittajiin asti, joita Helsingin Sanomatkin työllistää. Jotta he kirjoittaisivat juuri sitä propagandaa, jota CIA heidät lahjoo siellä kirjoittamaan.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on tällä hetkellä koko maailman mittapuulla todella pitkälle levinnyt syöpä, joka on jo levinnyt Suomenkin hallitukseen asti.

Puolueiden puheenjohtajat kun ovat aina tässä maassa olleet CIA:n salaisia tietolähteitä, joiden kautta sitten puolueiden sisällä olevat tiedot vuodetaan CIA:lle.

Suomenkin oppositio on ollut koko nämä vuodet pelkkä CIA:n lahjoma valeoppositio, joka tarkoittaa sitä ettei tässäkään Suomessa ole missään vaiheessa ollut mitään aitoa oppositiota.

Perussuomalaiset olivat pelkkä valeoppositio silloin kun he toimivat vielä tässä ns. oppositiossa.

Syyriassa taas tämä valeoppositio on tämä Rothschildien toimesta rahoitettu ISIS, joka sotii siellä vain näiden rikollisten pankkien puolesta.

CIA laittaisi Syyriaan valtaan CIA:n tukeman nukkehallitsijan, jos vain tämä Goldman Sachs pankinkin rahoittama ISIS saisi nujerrettua Syyrian armeijan. Mutta tähän ISIS ei ole siellä vieläkään pystynyt.

Mutta koko Syyrian sisällissota on USA:n armeijalle hyvin poliittisesti arka paikka, koska siellä on näitä Venäjän armeijan joukkoja ja juuri tämä tekee koko Syyrian sisällissodasta näin geopoliittisesti hyvin kyseenalaisen asian. Vaikka tuon taustalla kaiken takana on Rothschildien pankkinistien valtapeli sekä CIA:n likaiset false-flag operaatiot.

Lähde: http://www.zerohedge.com/news/2017-04-04/trump-blames-obama-syrian-chemical-attack

https://politicalvelcraft.org/2013/04/30/rothschild-czar-obama-manufactured-false-intel-on-chemical-weapons-in-syria/ 

http://www.ksml.fi/ulkomaat/Syyria-syytt%C3%A4%C3%A4-kapinallisia-kemiallisten-aseiden-hallussapidosta/961994 

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704072200098963_ul.shtml