http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2017

Juhlarahakohu oli Kokoomuksen järjestämä ?


Äskettäin synnytetty juhlarahakohu oli Kokoomuksen järjestämä, jotta se voisi sillä kiillottaa Kokoomuksen ryvettynyttä poliittista mainetta.


Petteri Orpo sai tiedon jo aiemmin tästä kyseisestä juhlarahasta kesken hallituksen puolivälineuvottelujen, jonka valtionvarainministeri Orpo hyväksyi Suomen juhlarahan (kuvakaappaus finlex.fi -sivuilta).Juhlarahaksi ehdotettiin tätä Suomen sisällissodan teloituskuvaa, joka on vuodelta 1918 tammisaaresta, jossa suomalaisia teloitettiin näiden rikkaiden fasistisukujen käskystä.
 
Suomen rahapaja oli vielä laitettu kehumaan tätä kyseistä juhlarahaa, joka oli suora provokaatio Suomen nykyisiltä rikkailta fasistisuvuilta.

 
Nyt sitten jo aiemmin tämän juhlarahan hyväksynyt Petteri Orpo tulee julkisuuteen ja toteaa, että kuinka juhlaraha on mauton ja että tämä Suomi 100- juhlaraha vedetään pois markkinoilta.
Näin harhautus toimi


 
Vaikka tämä Suomen sisällissota tai vapaussota oli Svinhufvudin porvariallinnon, Suomen tasavallan joukkojen, suojeluskuntien, värvättjen sotilaiden sekä Saksan armeijan jääkäreiden suorittama kansanmurha toisia suomalaisia kohtaan. Niin tästä näkee sen, että kuinka tuo nykyisen Kokoomuspuolueen esi-isät olivat näitä suomalaisten kansanmurhaajia.

 
Mutta minne katoaisi tuon kansanmurhan jäljet, koska tämä oli kuitenkin tuolloin rikkaiden eliittisukujen fasistinen vallankaappausyritys siirtää kaikki valta Suomesta Saksaan. Mutta he eivät kuitenkaan siinä onnistuneet, koska Saksa hävisi ensimmäisen maailmansodan ja ei tullutkaan Suomeen tätä saksalaista kuningasta, jota kaavailtiin.

 
Petteri Orpo nykyisenä Kokoomuksen puheenjohtajana edustaa edelleen niitä samoja sisällissodan fasistisia arvoja, joita tuo Svinhufvudin ja Saksan armeijan kansanmurhaajat tuolloin edustivat.

 
Joten on silloin todella asiatonta, että Orpo alkaa nyt näyttelemään ettei hän ollut aiemmin tietänyt kyseisen sisällissodan teloituskuvan sisältäneestä juhlarahasta mitään. Koska oli sen hyväksyyt valtionvarainministerinä aiemmin.

 
Mutta koska kyseessä oli Kokoomuksen yritys kiillottaa heidän julkisuudessa ryvettynyttä mainettaan, joka kuitenkin epäonnistui rumasti. Koska he jäivät jo itse tästä mauttomasta poliittisesta narratiivista kiinni.  

Kun Suomelle oli jo varattu paikka Berliinistä hallitun itäisen Euroopan pohjoisena tukipilarina.

Saksan eliitti oli vielä hyvin kiinnostunut Suomen taloudellisesti kiinnostavista luonnonvaroista, joita se tuolloin havitteli.


Kenraali Ludendorff oli näitä pääpiruja, jotka kävivät Suomessa keväällä 1918 pitämässä vielä oman voitonparaatin. Joka oli näiden Saksan jääkärien suomalaisten kansamurhan voitonparaati. Mutta toisin kävi ja juhlat loppuivat lyhyeen, kun Saksa hävisi loppuvuonna sen ensimmäisen maailmansodan ja Suomi jäi ilman tätä Saksalaisen eliitin ja näiden suomalaisten sekä suomenruotsalaisten rikkaiden fasistisukujen kaavailemaa kuningasta, joka olisi ollut saksalainen.


Lopulta kävikin niin, että Suomi sai itsenäisyyden ja tämä katkeroitti nämä rikkaat fasistisuvut, jotka jäivät nuolemaan näitä haavojaan tuon Suomen itsenäisyysjulistuksen jälkeen.Mutta jos tällä hetkellä katsomme tätä Suomen valtion heikentynyttä taloutta ja sitä, että ketkä täällä ovat niitä rottia jotka nakertavat Suomen kilpailukyvyn hajalle. 

Niin he ovat näitä samoja rikkaita teollisuussukuja, jotka ovat nyt toistamassa tuon saman tempun, jota he yrittivät myös tuolloin 1917-1918 vuosina. Eli siirtää kaiken vallan sekä vaurauden Suomesta pois ja siirtää se Saksaan.


Koska Saksa on tuon EU:n tulevan kaavailtun liittovaltion johtomaa, joka tulisi sitten Natsi-Saksan kolmannen valtakunnan tyyliin pakkolunastamaan nämä kaikki muut EU:n jäsenmaat.


Mutta jos nämä muut EU-maat eivät suostuisi luopumaan itsenäisyydestään, niin silloin Saksa tulisi käyttämään sotilaallista voimaa ja aloittamaan tuon natsiarmeijan johdolla samanlaiset invaasiot, joita se suoritti myös ennen II-maailmansotaa.


Kokoomuspuoluekin haluaa lakkauttaa Suomen itsenäisyyden ja siirtää sen jälleen Saksaan sekä tehdä Suomesta köyhän Saksan alusmaan.


Sillä sitähän haluaa myös nämä Suomen rikkaat teollisuussuvut, jotka eivät arvosta enää suomalaista työvoimaa. 


Heille kun markkinoilla ovat aina kaiken ratkaisseet halpa orjatyövoima, jota löytyy edelleen halvemmalla mm. aasiasta, jossa on vielä lapsityövoiman käyttö sallittua. 


Mutta suomalaisväestö täytyy ennen näitä EU:n komission kaavailemia rakennemuutoksia tuhota köyhien joukkotuhontaohjelmalla, jonka seuraava vaihe on hallituksen SOTE-uudistus.


Sitten seuraa sosiaaliturvan alasajo, joka on jo käynnissä. 


Tämän jälkeen keskiluokan palkat tuhotaan. Mutta se tehdään niin yksitellen, ettei työläiset enää voi lakkoilla, koska tämän takia heidän ammattiliitot tuhotaan tuota vaihetta ennen.


Lopulta tästä maasta tulee konkurssikypsä, jotta se voitaisiin julistaa Kreikan tavoin konkurssiin. Jonka jälkeen sitten nämä Goldman Sachsin huijaripankit alkaisivat pumppaamaan Suomen valtion velkavastuita muilta euromailta.


Joka tulisi vain olemaan uusi puhallus, jolla muka lyhennettäisiin näitä Suomen valtion yli 111 miljardin euron velkoja.Vaikka nämä asiat kuullostavatkin erittäin masentavilta, niin koska näitä Suomen valtion taloutta tuhoavia rakennemuutoksia ei olla vielä tehty lopullisesti. Niin sen vuoksi vielä toivoa on sen tunnelin päässä.


Suomen talous pelastuu markalla ja tämä valuutan palauttaminen on tärkeämpää kuin uskottekaan.


Suomen eroraha EU:sta on vain 20 miljardia euroa, jonka maksu on muutamassa vuodessa hoitettu.


Suomen tulee vain erota EU:sta ja palauttaa takaisin oma raha (markka). 


Markan avulla Suomi voi korjata jälleen taloutensa ja nostaa myös viennin sille tasolle, jota se oli vielä tuolloin ennen Mauno Koiviston holtitonta 80-luvun talouspolitiikkaa.


Tämä oman rahan menestyksen salaisuus on siinä, että markan säätely kuuluu Suomen Pankille ja siihen piilee vielä sellainen salaisuus, että sen Suomen Pankin on kuuluttavat Suomen valtiolle. Eikä millekään kasaarijuutalaisille liikemiehille, jotka asuvat New Yorkissa tai Lontoon keskustassa.


Sillä tämän koko länsimaalaisten hyvinvointivaltioiden suurin taloudellinen uhka on ollut koko tämän ajan näiden äärimmäisten ahneiden monikansallisten yhtiöiden väkivaltainen markkinatalouskoneisto, joka imee mustan aukon tavoin kaiken kilpailun ja luovat innovaatiot ympäriltään.


Tällainen kuraviemäri ei voi olla EU:n talousjärjestelmän tulevaisuus, vaan se on pakko putsata markan voimin ja jos näistä nykyisen hallinnon pelleistä ei siihen ole. Niin silloin siellä kaatuu tämä nykyinen Sipilän munaton hallitus, josta ei ollut markan palautukseen.


Markka tulee takaisin, jos me sen tänne haluamme takaisin ja sen päätät sinä ja sinä. 


Sinä luot tuon muutoksen tänne Suomeen, eikä sitä tee kukaan muu kuin sinä itse. 


Mitä enemmän meitä Suomen talouden korjaantumiseen uskovia on, niin sitä nopeammin tämä muutos tänne tulee.


Että visualisoi se Suomen Markka, jolloin ei enää kannata itkeä näistä Suomen juhlarahojen lahtarialbumeista. 


Nämä olivat vain näitä Suomen korruptoituneen eliitin provokaatioita, joilla he vain halusivat harhauttaa teidän ajatuksenne muualle. Sillä välin kun nämä valtiolta ja veronmaksajien taskuista ryöstävät rosvot imuroivat valtion kassasta pääomaa ulkomaille.


Suomi tulee vielä pelastumaan kaiken tämän EU-kriisin alta, kunhan me suomalaiset luomme ensin sen muutoksen näillä ajatuksillamme.


Sillä näillä positiivisilla ajatuksilla on suunnaton valta, voima sekä vaikutus Suomen tulevaisuuteen.


Lähteet: http://mvlehti.net/2017/04/25/absoluuttinen-todiste-etta-petteri-orpon-ei-pitaisi-olla-valtiovarainministeri/


http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3487390/Juhlarahan+suunnittelija+Kuvaa+kolikon+kahta+puolta++aikakauden+haastetta+ja+saavutusta