http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 27, 2017

Mystikkö ennustaa III-maailmansotaa alkavaksi 13.5.2017


Teksti: Teemu Vehkala

Mystikko Horacio Villegas on väittänyt kaksi vuotta sitten, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump olisi illuminatin kuningas ja tulisi sytyttämään noustessaan kolmannen maailmansodan.

Tällöin hän ennusti, että kuinka USA:n armeija tulisi hyökkäämään Syyriaan ja sen jälkeen Venäjä, Pohjois-Korea ja Kiina osallistuisivat myös siihen sotaan.

Nyt Villegas väittää nähneensä unen, jossa taivaalta lenteli tulipalloja. Hänen mukaansa ihmiset juoksivat siinä paniikissa ympäriinsä ja yrittivät suojautua massatuholta.

Villegasin mukaan tuon unen näyt kertoivat ydinpommista ja hän väitti että sota syttyy 13. toukokuuta 2017. 


III-maailmansodan ennustajia löytyy vaikka millä mitalla

Koska ihminen on utelijas laji ja monien ihmisten egoilla on tapana luoda sellainen personallisuus, etteivät he koskaan suostu olemaan väärässä. Niin tästä syystä helposti monet itseään mystikoiksi kutsuvat haluavat usein lähteä leikkimään vaikka ennustamaan tulevan lauantaina lottonumeroita. Mutta mikäli tällaiseen kukaan ryhtyy, niin kokee miltei aina saman reaktion.

Maailmanloppuakin haluaa monet ennustella ja se siirtyy monesti aina viikolla eteenpäin kuin vaikka Jehovien maailmanloppu. 

Mutta paljon olennaisempi asia olisi keskittyä mielummin nykyhetkeen, eikä siirtää huomiota johonkin tulevien viikkojen tai kuukausien päivämääriin. 

Sillä nykyhetki on ainoa todellinen hetki. Koska ei ole olemassa mitään muuta hetkeä.

Mutta jos katsomme tätä korruptoitunutta pelkomediaa, niin heidän uutisointinsa ei keskity milloinkaan nykyhetkeen. Vaan siellä uutisoidaan vaikka mistä julkisuudenhenkilöistä, jotka ovat käyneet juuri manikyyrissä.

Viihdeteollisuus on syrjäyttänyt jo ajat sitten varsinkin näiden suomalaisten iltapäivälehtien kannet, joilla on tarkoitus pitää ihmiset valveunessa. Vaikka myös television hypnoottista vaikutusta ihmismieleen ei voi koskaan unohtaa.Vuonna 2014 Sverdlovskissa tapahtui tilanne, että sinne ammuttiin jostain päin ydinohjus. Mutta se käytiin kuitenkin neutralisoimassa valon galaktisen liiton palloliittouman toimesta.

Joten näin tämä näkyy suoraan, ettei ydinsotaa tällä pallolla sallita alkavan. Miksi tämä ydinsota ei tule toteutumaan.

Mutta sen sijaan tällä ydinsodalla uhkailu on sallittua ja tätä kyseistä propagandaa on USA:n hallinto nyt viimeisinä viikkoina hyödyntänyt näissä Talmud musteilla painetuissa uutisissa.


Maaplaneetan värähtely noussut jo hyvin korkealle 

Maaplaneetan värähtely on noussut tämän vuoden alusta jo hyvin korkealle, joka on aikaansaanut sen että Schuman resonanssi nousi tammikuusta lähtien yli 54 Hz aina 90 Hz taajuudelle.

Tällainen muutos maan sisäisessä energiakentässä on niin suuri värähtelyntason muutos, että se vaikutti jo jokaisen tällä planeetalla elävän tietoisuuteen. Mutta erityisesti negatiiviset sielut kokevat tämän muutoksen nyt hyvin raskaana, koska he eivät kestä näitä korkeampia värähtelyjä täällä.


Vaikka tämä planeetta Tellus onkin elämänkokeiluplaneetta, jolloin tänne laitettiin jo hyvin kauan aikaa sitten suuri joukko eri komennuskunnista tulleita matkaajia.

Mutta koska tämä on kuitenkin planeetta Tellus, niin ei tänne silti edelleenkään voi mikään reptoidi liskojen humanoidit tehdä laskeutumisen ja laskeutua vaikka jollekin Los Angelesin kansainväliselle lentoasemalle. Sillä tällainenhan olisi vähintäänkin kosminen ilmatilan loukkaus.

Sen sijaan tämä salaisuus onkin ollut siinä, että nämä eri avaruusrodut ovat aina olleet meidän ihmisten DNA:n perimälinjassa.


Liskot erottaa silmistä, koska heillä on matelijoita muistuttavat silmät.

Mutta vaikka nyt näitä lisko rotuja on olemassa yli 145 kpl, niin heistä enemmistö on edelleen negatiivinen avaruusrotu. Joten heidän käyttäytyminen myös ihmiskehossa on hyvin paljon kiinni siitä, että ovatko he vielä suostuneet siirtymään valon puolelle. 

Koska pimeys ja valo on vain nämä kaksi dualistiseen maailmaan liittyvät vastakkaisuudet.

Sillä tämä planeetta Tellus on vielä negatiivisen henkiolento Luciferin kirouksen alla. Mistä johtuu se, että miksi täällä on enemmistö edelleen eräänlaisia piilosatanisteja. Eivätkä nämä ihmiset edes huomaa, että kuinka he todellisuudessa toimivat vielä pimeyden puolella.


Elämme jo niitä aikoja, jolloin varsinkin teidän tietoisella mielellä heränneiden ihmisten olisi jo aika tehdä tuo valinta, että kummalla puolella te seisotte. Valon vain pimeyden ? 

Valinnan voi jokainen tehdä ja tämä valon puolen kanssa tehty sopimus tapahtuu heti siinä hetkessä, jolloin te teette sen tietoisesti tämän ns. yläkerran kanssa.

Tuon jälkeen olette tehneet diilin valon puolen kanssa ja tämä valon puoli myös suojelee teitä myös tuon tehtävänne aikana.  Luciferin tarjoamat houkutukset

Jos esimerkiksi katsomme näitä lukuisia sielunsa myyneitä viihdetaiteilijoita, joilla on mainetta ja mammonaa. Niin eivät he todellisuudessa ole onnellisia tuon kaiken keskellä. Koska kaikki tuo materialistiseen egon pönkittämiseen perustuva kapitalistinen illuusio oli vain sinun mielesi luoma harha, johon sinä vain uskoit.

Nämä Luciferin tarjoamat houkutukset liittyvät vielä vahvasti ylpeyteen, koska Luciferhan nimenomaan sortui tähän perisyntiin kun hän oli jo valon puolella toiminut henkiolento.

Mutta jos noin henkisellä mestarin tasolla oleva henkiolento kuin Lucifer sortuu tällaiseen perisyntiin kuin ylpeys, niin siinä lähtee välittömästi ne luojan puolen turvaluokitukset pois.

Joten näin kävi silloin yli 13 000 vuotta sitten tälle Luciferille, joka sitten kostona julistautui pimeyden puolen freelanceriksi. Mutta teki siinä myös eräänlaisen karhunpalveluksen tälle Tellus planeetalle.Vapaamuurareille huijataan Luciferin olevan hyvä 


Tässä 1776 Saksan, Baijerissa perustetussa Illuminatin salaseurassa sen perustaja Adam Weishaupt tiesi jesuiittana sen, että kuinka tämän hänen perustamansa salaseuran valtahierarkia oli piilotettava niin, ettei kuin vain siellä ylimmällä huipulla olevat vapaamuurariveljet tiesivät mitä siellä ylimmällä tasolla tapahtui.

Kun nykyään tämä maailmanlaajuinen vapaamuurarien okkultistinen ja satanistinen verkosto on laajentunut jo niin suureksi, että yleensä vasta satanisti-pankkiirien kokoontumisajot alkavat olla jo sitä porrasta, joissa ihan kirjaimellisesti poltetaan Kuubalainen sikari palamaan tuhannen dollarin seteleillä.


Sillä ymmärtääkseen edes vähän tämän maailman kulissien takaisesta vehkeilystä, niin on syytä huomata miten sionismi vaikuttaa kaiken tämän taustalla.

Sionismilla on vahva yhteys tämän kaiken takana, koska Rothschildien pankkisuku perusti Israelin valtion ja aikovat tulevaisuudessa perustaa sinne tuon maailman liittovaltion tulevan keskuksen Jerusalemiin.Mutta esimerkiksi tämä jatkuva talouskasvu, jonka on kasvettava joka vuosi kuin homehtunut pullataikina. Niin tämä vaatimus tulee lähes vain armeijan ja sotateollisuuden suunnalta, jonka liiketoimintaa säätelevät mm. kansainvälinen huumekauppa.

Tätä kansainvälistä huumekauppaa, lapsikauppaa sekä asekauppaa käydään Wall Streetille rekisteröityjen sijoituspankkien kautta. Mutta vaihdannassa tärkein resurssi näille konnille on kuitenkin kultavarannot, joista maailman rikkain pankkisuku Rothschild on piilottanut ulottumattomiin yli 500 000 kuutiometriä, jotta kullan hinta saadaan pysymään lähes samassa hinnassa kuin mitä blossi (kannabis) maksaa katukaupassa per gramma.

Kullassa on vielä sellainenkin salaisuus, että se on tämän koko Tellus planeetan tärkein alkuaine. Ja itseasiassahan juuri tältä planeetalta löytyvää kultaa nämä Nibirulaiset humanoidit laittoivat tämän luomansa alkuihmisen täällä hyvin kauan aikaa sitten heille kaivamaan.


Eikä tuohon aikaan näillä neandertalien ihmisapinoilla ollut mitään ammattiyhdistysliikettä noihin aikoihin. Ja vaikka olisikin ollut, niin sielläkin olisi vain AY-liikkeen apinat pistäneet muut apinat poimimaan heille banaaneja talvivarastoon.


Mutta nyt kun on jo hieman edetty tässä kehityksessä eteenpäin ja tapahtui 1800-luvulla tämä teollistuminen. Niin tämä ihmiseksi kehittynyt apinaihminen ajettiin teolliseen työhön ja orjapiiskurit loivat markkinatalous-kapitalistisen työreformin. 

  
Nykyisellä negatiivisella valtaeliitillä on Anunnakien verilinja  


Tämä asia, että kuinka tällä samalla nykyisellä tämän planeetan hallintoja ohjaavalla valtaeliitillä on Anunnaki olennoilta peräisin oleva verilinja.


Niin tämä on jopa niin salattu asia, että se on laitettu aina Pentagonin salaisiin arkistoihin. 


Anunnaki-olennot olivat näitä erästä negatiivista liskorotua edustava olentoryhmä, joka tunki tälle planeetalle luvatta joskus muinaisen babylonian ajoilla.  


Sieltä babylonian ajoilta on myös peräisin nämä lapsien uhrausrituaalit okkultistiselle Moolokille, joita vieläkin harrastetaan mm. joka vuosi San Franciscossa järjestettävässä rikkaan valtaeliitin Bohemian Grovessa


Vanhan Testamentin kuningasten kirjassa lukee, että kuinka kuningas Joosia oli aikanaan hävittänyt satanistisen palvontapaikan ja saastutti sen muuttamalla koko laakson kaatopaikaksi, jollainen se on edelleen. Sinne heitettiin mm. teloitettujen ruumiita, perimätiedon mukaan myös Jeesuksen kanssa yhtäaikaa ristiinnaulittuja rosvojen ruumiita.


Suomi on todellisuudessa se jumalan valittu kansa ja eihän tätä raamattu kerro, koska tämä raamattu painettiin aikanaan sillä Talmud musteella.


Suomen rooli on pelkästään tulevaisuuden tapahtumissa hyvin vaikutusvaltaisessa asemassa ja tämän maan poliittisen johdon tulisi toimia Yhdysvaltojen sekä Venäjän välisenä diplomaattina. Eikä liittoutua näiden Saksan liitovaltiota valmistelevien natsien kanssa.


Suomen poliittisen valtionjohdon veljeily ja suomalaisia vastaan vehkeily alkoi jo vuonna 1917, jolloin Saksa halusi Suomen muttei saanut Suomea.


Natsi-Saksan valtaannousun aikoihin Saksa halusi jälleen Suomen ja halusi vielä käyttää tätä maata Neuvostoliittoon hyökkäyksen puskurimaana. Mutta ei saanut silloinkaan Saksa Suomea.


Mutta tällä hetkellä nämä samat rikkaat fasistisuvut sekä teollissuvut aikovat lakkauttaa Suomen itsenäisyyden ja siirtää kaiken vallan jälleen Saksaan. Koska näiden maanpetturien ainoa motiivi on saada tuon Saksan fasistisen liittovaltion totalitarismilla käärittyä siellä toteutettavasta orjatyöstä maksimaalliset korvaukset.


Saihan Saksankin valtio Adolf Hitlerin valtaannousun aikoihin taloutensa kuntoon, kun Hitler lakkautti Rothschildien ja näiden muiden juutalaispankkien monopolin siellä. Sekä antoi saksalaisille myös työtä autotehtaissa.


Mutta lopulta Saksan teollisuusimperiumi tuhottiin II:ssa maailmansodassa ja tässä mahdollisessa kolmannessakin maailmansodassa on jälleen samat motiivit pistää Saksan teollisuus polvilleen.Kaikki sodat ovat aina olleet pankkiirien sotia 
Kaikki sodat ovat aina olleet todellisuudessa pankkiirien sotia, koska taloussota on keino näiden pankkiirien sotia kokonaisia valtioita vastaan.Se on puhdas tekosyy, että jos valtio väittää ettei kansalaisten hyvinvointiin riitä enää määrärahoja, mutta USA:n armeijan tarjoamiin huonoihin Hornet hävittäjiin löytyy yli 10 miljardia.


Kyllä varaa olisi vaikka koko Afrikan ruokkimiseen, mutta koska Afrikkakin on pelkkä kehitysmaa. Niin tämän takia näitä elitistin satanisteja ei kiinnosta auttaa kuin vain itseään.

Näiden pankkiirien toiminta pyörii hyvin solutetun verkoston kautta, jonka toiminta muistuttaa järjestäytynyttä rikollisuutta. Mutta tämän ILLUMINATI -eliitin verkostot käsittävät niin myös CIA:n, FBS (ent. KGB), FBI:n ja muiden kuten britanniankin tiedustelupalveluiden Mi5:n ja Mi6:n kansainväliset verkostot.


Vapaamuurarius on vain pelkkä ulkoruokinta kerho, jonka vasta 30-33 asteella olevat vapaamuurarit pääsevät sitten näkemään sen, että heille valehdeltiin noilla alemmilla asteilla uskomaan, että kuinka tämän järjestelmän hegemonia olisi ollut hyvä. 


Tämä kaikki huumekartelli, asekauppa, huumekauppa toimii kuin järjestäytyneen rikollisuuden puolella. Joissa yleensä vielä CIA:lla on tärkeä rooli esimerkiksi huumekaupan monopolisoimisessa, minkä takia CIA:lla on yksityisiä varastoja eri kansainvälisillä lentoasemilla. Joiden kautta he kuljettavat rikolliselle eliitille mm. kultaa, kidnapattuja pikkulapsia sekä huumeita (mm. kokaiini). Jos olettaa että koko maailman talouskasvu onkin tällaisesta järjestäytyneestä huumeteollisuudesta sekä asekaupasta kiinni, niin nyt voi alkaa nähdä sen miten sairaassa maailmassa elämme. 

Koska nämä raskaan sarjan rikolliset suursijoittaja George Sorosia myöten pitävät itseään miltei jumalan asemassa meihin verrattuna. Vaikka he ovat elintoiminnoiltaan samanlaisia kuin mekin ja joutuvat käymään myös WC:ssä tekemässä tarpeensa, valoravinnosta puhumattakaan. 


Sillä valoravinnolla ei yksikään näistä liskomiehistä pystyisi päivääkään elämään. 


Koska yksikin tällainen pikkulapsia murhaava sekä heidän vertaan juova pankkiirisetä ei kykenisi edes meditaatiolla nostamaan värähtelyään. Koska he ovat tehneet elinikäisen diilin tuon alakerran vihtahousun kanssa.


Rothschildit haluavat Syyrian sekä Pohjois-Korean keskuspankin itselleenTämä USA:n ja Pohjois-Koreankin välinen eskaloitumispropaganda on  luotu mediaan vain sen takia, koska Rothschildit haluavat Pohjois-Korean keskuspankin itselleen.


Rothschildien pankkisuvun valta-asema on tälläkin hetkellä kuvassa näkyvällä Jacob de Rothschildilla, jonka lähettämät neuvottelijat ovat epätoivoisesti yrittäneet lahjoa Pohjois-Korean johtajaa Kim Jong-Unia


Mutta koska Jong-Un ei ole taipunut lahjuksiin, niin häntä on sen takia yritetty jo tappaakin jo CIA:n toimesta.Syyrian suhteen nämä Rothschildien neuvottelijat eivät ole onnistuneet taas lahjomaan Bashar al Assadia, joka on saanut tämän Rothschildin pankkisuvun pääedustajan Jacob de Rothschildin raivon partaalle.

Tämä Rothschildien pankkisuvun paronien kiukuttelu oli aivan samanlaista myös 1700- ja 1800- luvuilla. Jolloin heidän pankkisukunsa lähettämät diplomaatit kävivät hieromassa sopimuksia mm. Eurooppalaisten kuningashuoneiden kanssa.Itävalta-Unkarin monarkia esimerkiksi tuli päätökseen vuonna 1918, koska arkkiherttua ja kruunuperillinen Frans Ferdinand (kuvassa) murhattiin Rothschildien toimesta.


Ferdinand ei hyväksynyt Rothschildien tarjousta päästä perustamaan Itävalta-Unkariin Rothschildien hallinnoima ja omistama keskuspankki.   

Rothschildien diilit näiden lukuisten valtionjohtajien kanssa ovat kulkeneet miltei aina
keskuspankki tai henki periaatteella ja tämä on juuri se CIA:n kouluttamien konsulttien diplomatia, jota myös valitettavasti suomenkin hallinnon ja Suomen Pankin edustajat ovat joutuneet täälläkin kohtaamaan.


Eli miksikö Suomi alistui ja luovutti Suomen Pankin näiden Rothschildien käärmeiden haltuun 1.1.1995 päivämäärästä alkaen.


No katsos... Suomihan oli vielä tuhansia vuosia sitten kuningaskunta ja täällä toimi ihan kuningas siinä missä sellainen toimii vieläkin mm. Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. 


Mutta tämä Suomen kuningas murhattiin, koska he olivat liian lojaaleja. Joten nyt kun Suomessa ei ole enää vallassa olevaa kuningasta, joka pitäisi suomalaisten etua. Niin tämän vuoksi tämä maa on päätetty tuhota taloudellisesti nyt aivan perustuksiaan myöten näiden yksityisomisteisten pankkien toimesta. 


Joten tämän takia Suomen tulevaisuus on kiinni enää pelkästään tuosta markasta ja siitä, että mistä päivästä lähtien se voidaan takaisin palauttaa tämän maan valuutaksi.Silloin kun Suomi saa takaisin Suomen Pankille luovutetun oikeuden luoda omaa valuuttaa. Niin loppuu myös tämä Rothschildien pankkisuvun velalla orjuuttaminen.

Mutta Rothschildit ovat niin ovelia, että he ovat lahjoneet myös Suomen Pankin nykyisen johdon. Että tämän takia siellä on Suomen Pankin sisällä käynnissä holvin tyhjennys, jota on jatkunut jo yli 22 vuotta. Eikä viranomaiset voi tehdä asialle mitään, kun ei heitä edes kiinnosta.Tämän Rothschildien havitteleman Syyrian ja Pohjois-Korean keskuspankin perustamisretki kun on enää heidän suunnitelmien mukaan USA:n armeijan sekä Venäjän ja Kiinan sekä Pohjois-Korean ja Syyrian armeijan kokoontumisajot. Niin siitä huolimatta tämän kaiken militaristisen konfliktin voi vielä välttää, jos riittävän moni ihminen on tuolla tietoisesti heränneellä mielellään hereillä.


Koska hän älyää, että hän voi yksilönä muuttaa koko tämän ulottuvuuden rakennetta ja voi tehdä sen ajatuksillaan.


Media luo negatiivisia mielikuvia näistä sotakonflikteista, koska valtaeliitti haluaa sillä keinoin mahdollistaa tuota III-maailmansodan puoleensa vetävää energiaa.


Mutta jos me visualisoimme, ettei tällaista III-maailmansotaa milloinkaan synny, niin silloin näin ei myöskään tule käymään.


Taloussotaa sen sijaan on jo käyty useita vuosia ja tässä taloussodassa on kyse ollut pelkästään jo kolmannesta maailman taloussodasta.


Sen sijaan tämän Horacio Villegasin näyn voi kyllä ottaa sillä asenteella, että kyllä jehovatkin saattavat aina välillä ennustella maailmanloppuja. 

Nuo kyseisen miehen näkemät tulipallotkin saattoivat olla vain hänen oman alitajuntansa lähettämiä. Milloin näiden unien sisältö on pikemminkin vain sinun persoonallesi lähetettyjä viestejä, jotka ovat tulleet oman korkeimman itsen ja alitajunan syövereistä.


Mutta usein näissä hieman uskonnollisissa piireissä hurahdetaan luulemaan, että tällaiset unet olisivat päivän tarkkoja enneunia. Vaikka eivät välttämättä sellaisia kuitenkaan ole.


Lähteet: https://www.stara.fi/2017/04/25/selvannakija-kolmas-maailmansota-syttyy-pian-nykytila-vasta-alkusoittoa/ https://100777.com/myron


http://www.annunaki.org/ 
 


 

 
  

 

Lähde: https://www.stara.fi/2017/04/25/selvannakija-kolmas-maailmansota-syttyy-pian-nykytila-vasta-alkusoittoa/