http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 11, 2017

Miksi Assad ei suostu siirtymään syrjään


Viime viikkoina Syyrian presidentti Bashar al-Assadia on jälleen yritetty painostaa siirtymään syrjään, koska hän ei salli Syyriaan edelleenkään Rothschildien sinne ajamaa keskuspankkia, joka alkaisi imuroimaan Syyrian valtion resursseja kuten suomesta monikansallisille yhtiöille.

Vaikka nyt STT:n tietotoimisto väittää, etttä kaikki G7-maat olisivat nyt yksimielisiä siitä, ettei Syyrian presidentti Assadilla olisi tulevaisuutta Syyriassa. Niin Syyrialla on edelleen voimassaolevat turvatakuut Venäjän kanssa, miksi siellä on Venäjän armeijan ilmavoimat operoimassa näitä Rothschildien rahoittamaa ISIS-legioonaa vastaan.

Äsken pidetyssä G7-maiden kokouksessa lisäksi hylättiin Britannian ajamat Venäjän ja Syyrian vastaiset pakoitteet, jotka olivat näiden maailman 13 rikkaimman pankkisuvun ehdottamia. 

Englannissa kun tuota pankkivallan ylintä huippua edustavat edelleen Rothschildit, vaikka Englannin kuningashuone (Windsor) kuuluu myös tuonne 13 maailman rikkaimman pankkisuvun sarjaan. Niin siitä huolimatta noissa pankkimaailman huipun kulisseissa käydään aivan yhtä samalla tavalla näiden liskosukujen välisiä valtataisteluja. Mutta Rothschildien ylivalta vallitsee siellä edelleen, koska heidän pankkivaltansa käy miltei yksin tätä sotaansa Syyriaa vastaan. Koska Jacob de Rothschild nettoaa jo tälläkin hetkellä pelkän ISIS-taistelijoiden rahoittamisesta, koska ei hän yhtiöidensä kautta heille mitään ilmaista rahaa jaa, vaan tämän Syyrian sodan rahoitamme me Euroopan unionin kansalaiset.

Koska Euroopan Unionin sisällä imuroidut verotulot ja EU:n nettomaksut menevät näiden samojen rusettiperkeleiden tileille Rothsdchildien pankkeihin, joilla nämä samat verenimijät vielä lainaavat rahaa Syyrian kapinallisille ISIS-terroristijärjestön aseistamiseen.

Assad on koko tämän ajan toiminut vain Syyrian kansan etuja ajavana presidenttinä ja tämän vuoksi hänet ollaan esitetty länsimediassa tuona julmana Muammar Gaddafin kaltaisena diktaattorina. Vaikka Gaddaf oli vähän rujompi äijä, niin Assad on häneen verrattuna vieläkin suurempi ja lojaalimpi koko kansan presidentti ja juuri tällaisia rakastettuja valtionpäämiehiä, jotka ajavatkin kansojensa etua vihaavat Rothschildit yli kaiken.

Koska tällaisia kansan etuja ajavia presidenttejä eivät edes nämä Rothschildien pankkirosvot onnistu edes lahjomaan.

Mutta tämä entinen USA:n hallinnolle työskennellyt konsultti John Perkins paljasti kirjassaan Confessions of an Economic Hitman, kuinka nämä USA:n hallinnon ulkomaan konsultit yrittävät lahjoa eri maiden presidenttejä. 

Mutta jos tämä lahjontakaan ei tuota tulosta ja näitä monikansallisia riistoyhtiöitä ei saada päästettyä murskaamaan paikallisten yksityisyrittäjien kilpailua. Niin tämän jälkeen alkaa sitten näiden presidenttien uhkaileminen ja tuon vaiheen jälkeen CIA lähettää ammattitappajat perään.


Saddam Husseinin kohdalla tilanne oli sellainen, että hänellä oli liian hyvät henkivartijat ja osittain myös CIA piti hänestä. Koska olihan Saddam aikanaan CIA:n kouluttama.


Mutta Assadin kohdalla tällä Syyrian presidentillä näyttäisi olevan lähes yhtä kova suojaus kuin mitä oli Fidel Castrolla, joten tällainen tilannehan raivostuttaa CIA:n ylintä ja korruptoitunutta johtoa.


Itse asiassa tämän koko Tellus planeetan historiassa elämme tällä hetkellä tämän jälleen käynnissä olevan Syyrian konfliktin johdosta taas sellaista hetkeä, jolloin Venäjän diplomaattinen johto puolustusministerinsä Sergei Lavrovin (kuvassa) johdolla voivat jälleen tyrehdyttää näiden sotahullujen ja Pentagonin seinähullujen neokonservatiivien hyökkäysaikeet Syyriaan. Koska Donald Trump USA:n presidenttinä toimii tällä hetkellä näiden sotakiihkoilijoiden välisenä välikappaleena, joka jo sai Trumpin näyttämään tuolta Obaman kaltaiselta sätkynukelta.


Syyrian sota on pankkiirien aloittama sota 

Syyrian sota alkoi vuonna 2011, johon mennessä CIA oli onnistunut luomaan siellä lopulta tämän pankkiirien mielestä tarpeeksi vahvan ISIS-armeijan, jonka katsottiin olevan jo tarpeeksi kestävä suorittamaan tätä sinne organisoitua kansanmurhaa.

ISIS-terroristien rahoituksesta vastasi tuohon asti myös Saudi-Arabia, Wall Streetin lukuisat sijoituspankit (mm. Goldman Sachs).

Kaiken tämän sisällissotaan tähdänneen toiminnan takana oli se, että Syyrian valtion talous oli sijoituspankkiirien mielestä liian omavarainen ja vahva sekä myös Syyrian hallinto ei suostunut myöskään päästämään näitä länsimaalaisia pikaruokaketjuja ja muita terveyttä sekä paikallista kilpailua heikentäviä monikansallisia yhtiöitä sinne. 

Syyrian talouskasvu oli vielä vuonna 2009 n. 5 prosenttia ja tämän jälkeen Rothschildit sitten iskivät ja sallivat sinne uudistukset, jotka sallivat sinne jo ulkomaalaisten pankkien tulon. Mutta koska presidentti Assad tuli tähän väliin, niin tästä syntyi lopulta niin kova valtataistelu, että siitä rakennettiin pankkiirien toimesta tämä vieläkin käynnissä oleva Syyrian sisällissota.

Tämän valtataistelun taustalla on myös tämä eräs kaasuputkisopimus, jota Assad ei ole suostunut tekemään. Jonka olisi ollut määrä mennä Syyrian läpi aina Turkkiin asti.


Kuvassa näkyvä Jacob de Rothschild kun vastaa sukunsa liiketoiminnasta, niin hän ja sukunsa on nyt valmis taistelemaan Syyriankin kohdalla viimeiseen asti.

Rothschildien suvun kohdalla asia vaan on niin, että tämän pankkidynastian jokainen lapsi on opetettu sukunsa kylmille tavoille ja jokainen lapsi on hakattu ruotuun. Jolloin lapsenkin mieli särkyy ja näin nämä kyseisenkin pankkidynastian perilliset oppivat sukunsa kylmille tavoille.

Heille Syyria on pelkkä pelaminen tämän koko planeetan talousjärjestelmän ylimmästä herruudesta ja sodatkin ovat vain heille puhdasta bisnestä, joiden tuottama voitto varsinkin suursodissa on aina äärimmäisen tuottoisaa.

Näiltä pelureilta kun puuttuu psykopaattien tavoin empatiakyky täysin, niin tämän vuoksi heille on aivan sama että kuinka monta miljoonaa ihmistä murhataan Syyrian sisällissodassa.


Heidän mielestä tämän planeetan väkiluku on liian suuri ja sitä pitäisi heidän mielestä saada lopulta niin pieneksi kuin vain enää 500 miljoonaa jäisi jäljelle.

Tämän he ovat aina hakanneet kiveen tuohon Georgia Guidestonesin kivimonumenttiin, jonka yksiä rahoittajia olivat Rothschildit nimettöminä.

Mutta vaikka tiedämme sen, että keitä nämä oikeat terroristit ovat (Rothschildit ja nämä muut maailman rikkaimmat pankkisuvut), niin näitä tyranneja vastaan pystyy myös muu ihmiskunta taistelemaan.

Mutta heitä vastaan on vain osattava käyttää oikeita keinoja, joista totuuden ääni on niin voimakas, että sen sisältämä realismi tuhoaa näiden tyrannien rahoittamat median valheet.

Lähitulevaisuus tulee juuri tämän vuoksi muokkaamaan koko yhteiskunnallisen informaatiovaikuttamisen sille tasolle, että nämä kaikki sensuuriin tähtäävät tahot kuten valtionterroristijärjestö NATO tulevat menettämään kaiken vaikutusvaltansa meihin. 

Koska tiedon kuuluu levitä vapaasti, eikä tiedon kuulu olla mikään vallan väline, joka olisi aina vaan salattuna jonnekin valtion salaisiin arkistoihin.

Tämän vuoksi CIA:llakin tämä avoimeen tietoon perustuva OSINT- tietokanta (Open Source Intelligence) on uudistanut myös tiedustelupalveluiden tiedustelua.

Facebookhan on eräällä tavalla myös eräänlainen tiedustelukanava, jota CIA yrittää koko ajan käyttää ihmisiä profiloivalla tavalla. Koska heillä on siihen myös ovat takaporttisovellukset olemassa.

Mutta näitä sovelluksia voidaan käyttää joko elämää oikealla tavalla rakentavalla tai tuhoavalla tavalla hyväkseen.

Vaikka tämä Tellus onkin elämänkokeiluplaneetta, niin täällä vallitsevat silti tietyt kosmisetkin ja universaalit lainalaisuudet, joita ei vielä suomenkaan laki tunne. Mutta vielä joskus tulee tuntemaan, koska Suomi on aina ollut eräänlainen tietoisuudenkin edelläkävijä.

Markkinatalous on kuitenkin tulossa jo tiensä päähän, jolloin se lopulta tuhoutuu kokonaan. Koska sitä ohjaa tämä väkivaltainen voitonmaksimointi sylki, joka perustuu vielä pelon sekä ahneuden energioihin.

Markkinataloudelle käy siis lopulta kuin ilmapallolle, josta lähtee lopulta ilmat ja lopulta tuo ilmapallo on tyhjä.

Suomen valtionkin kirstu näyttää jo niin tyhjältä, että siksi tänne on jo lainattava yli 5 miljardia lisää velkaa joka vuosi, että tätä talouden syöpää voitaisiin lääkitä vain ottamalla lisää velkaa.

Syyrian kohdalla tämä syöpä on taloudessa ollut vain tuo sinne kostotoimena aikaansaatu sisällissota, joka on lopulta onnistunut romahduttamaan Syyrian talouden.

Mutta mikäli Assad saataisiin sieltä lopulta siirtymään syrjään tai hänelle tehtäisiin Gaddafit, niin sinne vain järjestettäisiin CIA:n lahjoma nukkejohtaja ja sitten McDonaldsit sekä muut hiilihydraattihirviöt päästettäisiin näiden Rotchsildien pankkien kanssa tuhoamaan tuo maa pala kerrallaan, jota nämä verenimijät kutsuvat itse demokrattiseksi stabiloinniksi.

Tässä on vain kyse taloussodasta, mutta taloussodassa kaikki keinot ovat sallittuja ja oman rahan säilyttäminen on siinä ollut aina se tehokkain keino pitää valtion talous kurissa.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704112200101037_ul.shtml