http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 31, 2016

MV-lehden vastainen taistelu masinoitu CIA:lta


MV-lehteä vastaan masinoitu taistelu on operoitu CIA:lta ja syy siihen on hyvin selvä, koska suomen sosiaalidemokraattinen puolue hakeutui CIA:n rahahanalle jo vuonna 1949.

SPD:llä on jo valmiistaan CIA:lle työskenteleviä ministereitä ja poliitikkoja takanaan, joten nämä Erkki Tuomiojat jne. eivät ole missään vaiheessa palvelleet suomea, vaan he ovat palvelleet tätä yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:ta.

Tämänlainen politrukkitoiminta yhdysvaltain tiedustelupalvelun kanssa on hyvin epä-demokraattista toimintaa, joka rinnastetaan suoraan maanpetolliseen toimintaan. Mutta toimiihan suomen Yleisradiollakin työskentelevät toimittajat eri puolueiden salaisina politrukkeina, koska toimittajaksi et sinne pääse ilman puolueiden mandaattia, eli jäsenkirjaa.Miksi CIA näkee MV-lehden suomessa uhkana ?

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on nähnyt MV-lehden nettisivuston suomen  

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on nähnyt MV-lehden alusta alkaen suomen valtiolle hyvin poliittisesti vaaralliseksi toimijaksi, jonka katsotaan vaarantavan tämän maan sisäistä sekä ulkopolitiikkaa.

Suurin yksittäinen uhka jonka CIA on kirjannut on se, että MV-lehtei on onnistunut herättämään liikaa ihmisiä ajattelemaan omilla aivoillaan, joka määritellään CIA:n mukaan jo hyvin suureksi poliittiseksi ja ulkopoliittiseksi uhkaksi valtion sisällä.


Miksi CIA haluaa puuttua suomalaiseen nettijulkaisuun 


Moni voisi ihmetellä sitä, että miksi USA:n tiedustelupalvelu CIA:ta kiinnostaa puuttua suomenkielisen nettisivuston toimintaan ? 

No ensinäkin CIA lahjoi suomen sosiaalidemokraatit jo vuonna 1949 puolelleen, josta lähtien SDP on ollut pelkkä CIA:n lahjonnan kohteena oleva politrukki-puolue. 

Jos CIA toimii MV-lehteä vastaan olevan kampanjan puolelta maailmanpoliisina, niin toimiihan Yhdysvallat sellaisena kokoajan, kun se hyökkää jatkuvasti eri maihin ja väittää tuovansa sinne länsimaista demokratiaa. Vaikka tämä heidän demokratiansa on McDonalds ravintoloita ja Rothschildien keskuspankkimonopoli.