http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 23, 2016

Silminnäkijän kuvaama video Munchenin tapahtumistaSaksan Munchenissa äsken tapahtuneesta joukkomurhasta ja ampumavälikohtauksesta ilmestyi nettiin video, josta näkee kuinka pääepäilty ampuja liikkuu ostoskeskuksen katolla, jossa on autojen pysäköintiruutuja. Video on hyvin raaka ja sitä ei suositella katsottavaksi herkemmille.

 On hyvin kummallista, että vaikka silminnäkijät näkivät ostoskeskuksessa peräti 3 eri ampujaa, niin pääepäilyksi on mediassa noussut vain tämä iranilaistaustainen 18-vuotias Ali Sonboly.

Mikäli väitteet silminnäkijöiden kertomista useista ampujista pitävät paikkansa, niin siinä tapauksessa Naton Operaatio Gladion kaltaisella salaisella armeijalla saattaa olla osansa pelissä. Tämä sama Naton alainen yksikkö juurikin saksan Munchenissä surmasi pommi-iskulla vuonna 1980 saksan Oktoberfestillä useita kymmeniä ihmisiä.

Myös tuolloin tuon terrori-iskun pääepäillyksi nostettiin vain yksi hekilö, vaikka pommi oli niin vahvaa tekoa, että sen rakentamiseen oltaisiin tarvittu armeijan kaltaista räjähdeosaamista. Mutta kuten aina niin false-flag terrorismissa on aina lavastetut syylliset, jotka esitellään julkisuudessa niiden syyllisenä ja heidät aina lavastetaan toimimaan vain yksin. Vaikka Naton operaatio Gladio ei ollut missään vaiheessa yksinäisten hullujen terroristien iskukerho, vaan täysin poliittiten terrori-iskujen tilaustoimisto.

Tuolloin 1980 vuoden Oktoberfestin pommi-iskun tutkimuksessa vielä tärkeimmät todisteet hävisivät vuosien varrella, koska ne hävitettiin varta vasten, jottei päästäisi Naton salaisen operaatio Gladion jäljille. Mutta aivan samalla tavalla he toimivat edelleen.

Tänä päivänä vaan globalistit ovat huomanneet, että äärijärjestöt kuten ISIS toimii paljon suurempana pelotteena kuin vaikka jotkut äärivasemmisolaiset terroristit.