http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 15, 2016

Turkin pääministeri: Käynnissä sotilasvallankaappaus


Turkin pääministeri Binali Yildirim ilmoitti Twitterissä, että Turkissa on käynnissä parhaillaan sotilasvallankaappaus.

Istanbulissa on kuultu mm. tulitusta ja paikallinen silta on myös suljettu sotilaiden toimesta.

Onko tämä CIA:n junailema operaatio, siitä emme vielä tiedä, mutta aina silloin kun tapahtuu maailmalla vallanvaihtoja, niin ne yleensä on aina junailtu Valkoisen talon suunnalta ja niitä organisoi CIA.

Turkki on geopoliittisesti III-maailmansotaa haluaville globalisteille erittäin tärkeä siivu, joka täytyisi saada hallintaan heidän toimesta ja tämä liittyy siihen, että hän joka kontrolloi turkin rajoja kontrolloi Euroopan maahanmuuttovirtaa.

Turkin rajojen kautta kun nämä lähi-idän ISIS joukot olisi tarkoitus saada liikkeele kohti Eurooppaa. George Soros ja hänen rikolliset kaverinsa saivat jo rahoitettua vuosi sitten Eurooppaan kulkeneen sotarikollisten matkan. Heitä tuli myös suomeen tekeytyen turvapaikanhakijoiksi, vaikka olivatkin siviilien tappamiseen erikoiskoulutettuja sotilaita. 

Nämä sotarikolliset olisi näiden huhujen mukaan tarkoitus päästää irti joskus syyskuun puolella, jolloin Sorosin rahoittamat tahot haluaisivat saada aikaan mahdollisimman paljon sekasortoa, pelkoa sekä epätoivoa Eurooppaan. 

Tässä vaiheessa konflikti ajettaisiin sitten sille tasolle, että Turkki avaisi rajansa ja päästäisi näitä lähi-idän sotarikollisia EU-maihin ilman rajavalvontaa. Tästä syystä nyt CIA on parhaillaan Istanbulissa järjestelemässä Erdoganin hallinnon alasajoa, koska presidentti Erdogan yritti kiristää rajojen avaamisella. Hän ei ole suostunut täysin samoihin pelisääntöihin, kuin mitä Soros ja hänen rikolliset kaverinsa.

Jos tämä tulevan syksyn verilöyly tapahtuu, niin sitä tullaan käyttämään verukkeena sille, että EU hajoitetaan ja kasataan uudelleen. Mutta tässä vaiheessa tämä fasistinen liittovaltio ja saksan natsien neljäs valtakunta paljastetaan suurelle yleisölle, jolloi tämä EU:n yhteinen supervaltio esitetään enää ainoana vaihtoehtona. Koska eliitti käyttää tätä turvallisuus -korttia verukkeenaan. Saihan sillä eliitti myös nyt Ranskaan 3kk lisää poikkeustilaa, kun saivat yhden vajaamielisen muslimin ajamaan rekalla 84 ihmistä kuoliaaksi, joista yli 50 oli vielä lapsia. Illuminatin globalistit pitävät erityisesti lapsiin kohdistuneista rituaalimurhista.

Euroopan geopoliittisessa leikissä on nyt tapahtunut erittäin vaarallinen käänne, joka on vaarassa syöstää Euroopan sotilaalliseen konfliktiin Venäjän kanssa, jota myös Rothschildien pankkisuku tässä hakee. 

Vaikka suomessa toimittajat ovat maksettuja kirjoittamaan venäjästä uhkana, niin tässä viikko sitten taas Venäjästä uutisoitiin, että kuinka venäjä näkee Natossa uhkan jota ei ole olemassa. Mutta jatkuvasti Venäjä esitetään länsimaille sotilaallisena uhkana ja tälle on täysin salattu poliittinen agenda, jolla EU-maita ajetaan suursotaan.

Näitä Ranskassa viimeaikoina järjestettyjä terrori-iskuja käytetään sitten verukkeena sille, että muiden EU-maiden tulisi saada lähetettyä tulevaisuudessa sotilaitaan taisteleman ulkomaille. 

ISIS järjestöstä on tehty nyt uhka koko Euroopalle, vaikka ISIS on alusta lähtien ollut vain CIA:n sekä Israelin valtionjohdon luoma terroristijärjestö, jota kyseiset maat sekä muutamat maailman rikkaimmat pankkisuvut käyttävät hyvin itsekkäiden intressiensä ajamiseen. 

Terrorismi on aina ollut vain eliitin käyttämä pelote, jonka avulla se saa pidettyä kansat pelon vallassa, jolloin kansalaisten tietoisuus pysyy myös jatkossa epätietoisuudessa, koska pelon energioilla ei päästä kohtaamaan omaa todellista itseä.