http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 09, 2016

Mitä jenkkien sota-alus teki Vuosaaren satamassa ?USA:n armeijan sota-alus USS Mount Whitney on ollut ankkuroituna Vuosaaren satamaan ja viipyy siellä maanantaihin saakka. 

Aluksessa on henkilökuntaa n. 330 kpl. Aluksen kommodoorina toimiva Carlos Sardiello kommentoi STT:n tietotoimistolle, ettei vierailu liity mitenkään parhaillaan käynnissä olevaan Varsovan Naton huippukokoukseen.

"Tämä on tavanomainen satamakutsu, jonka tehtävänä on parantaa suomalaisten ja amerikkalaisten keskinäistä ymmärrystä" totesi Sardiello.

Viimeksi alus on nähty Liettuan itäisessä satamakaupungissa Klaipedassa.

Eli tämä USA:n armeijan merivoimien sota-alus vain kiertelee huviajelulla pitkin balttian maita ja itämerta sekä pysähtelee näissä Nato kähmintä maissa vain parantamassa maiden välisiä suhteita. Joopa joo... Siinä samalla vaan lastista lasketaan muutamiin kontteihin ydinohjuksia ja sellaista pientä, joita sitten nyt varastoidaan eri puolille Suomea.

Tämä kyseinen sota-alus USS Mount Whitney rikkoi jo Naton isäntämaan sopimuksen sääntöjä, jossa USA:n armeija tai Nato voi ottaa suomen satamat käyttöönsä vain konfliktin aikana ja sellaista ei vielä ole syntynyt.

Presidentti Niinistö osallistui 31. maaliskuuta 2016 kansainväliseen ydinturvallisuus konferenssiin Wahingtonissa 

Suomen presidentti Sauli Niinistö osallistui 31.3 - 1.4.2016 Washingtonissa kansainväliseen ydinturvallisuus konferenssiin, jota isännöi USA:n presidentti Barack Obama.

Virallisesti tämän konferenssin teemana olivat kansainvälisen ydinterrorismin ehkäisy.

Tapaamiseen otti osaa 50 eri valtion johtajat sekä useat kansainväliset organisaatiot.

Tapahtuman viralliset nettisivut löytyvät osoitteesta: http://www.nss2016.org/


Näiltä sivuilta löytyy heti mielenkiintoinen propaganda juttu, jossa kerrotaan ydinsalakuljetuksen olevan laaja ja yleinen uhka, joka ei ole pelkkä Hollywood elokuvien ja tv-sarjoissa esiintyvä juttu. 

Mikä sitten estäisi ydinohjusten salakulketuksen toteutumisen Suomessa, kun jenkkien armeija kenraaleineen ovat jo kaapanneet suomessa salaisesti vallan ja käyttävät tätä maata jo omina sotilastukikohtinaan ja kutsuvat USA:n armeijan tänne ominpäin harjoittelemaan, sekä tekevät tämän kaiken vielä suomen puolustusvaliokunnan selän takana.
 

Satama jonne tämä jenkkien sota-alus pysäköitiin on Vuosaaren satama, josta rakennettiin vuonna 2002 yli 200 miljoonaa maksanut 14 km pituinen rautatie tunneli, joka kulkee suoraan Vuosaaren satamasta Saviolle ja Keravalle.


Vuosaaren satamasta on suora juna-yhteys tuohon 14 km pituiseen tunneliin, joka johtaa Savion kautta Keravalle. Tätä kautta voidaan vaikka kuljettaa USA:n sota-aluksesta salakuljetettuja ydinohjuksia suomeen.

Minneköhän tämä USS Mount Whitney aluksen hupiristeily seuraavaksi menee. Olisikohan jopa jonnekin Ruotsin satamaan ? 

Lähteet: http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016070821873173_uu.shtml

http://formin.finland.fi/public/default.aspx?contentid=343603&nodeid=49300&contentlan=2&culture=en-US 

http://www.nss2016.org/news/2016/3/22/fw7x64oag9blkjy2t0g7e3lpwmeceu