http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2016

Merkel ajamassa EU:n komission puheenjohtaja Junckerin eroa


Tuore lehtitieto väittää, että Saksan liitokansleri Angela Merkel on parhaillaan puuhaamassa EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin eroa.

Liekö syy sitten miehen juomatavat, vai tämä muutaman viikon takainen ufopaljastus, jossa mies kertoi tavanneensa muiden planeetan edustajia, jotka kertoivat syvät huolensa EU:n tulevaisuudesta.Tuon puheen aikana näkee myös hyvin, kuinka Junckerin takana istuva EU:n komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen reagoi puheeseen heti kääntämällä päänsä oikealle päin. Tämä kertoo kehonkielellä sitä, että henkilö muistaa jotain ja palauttaa muistonsa menneeseen.

Jos kerta EU:n komission puheenjohtaja Juncker kohtasi galaktisen federaation edustajia, niin tuskin myöskään varapuheenjohtaja Kataista jätetty tuosta kontaktista pois.


Olivatko Junckerin ufo-paljastukset eräille liikaa ? 


Juncker ei tainnut tietää sitä, että ufo ja alien kontaktit ovat maailman salatuimpia juttuja, joita alettiin salaamaan CIA:n toimesta 40-luvulta lähtien. Kun itseasiassa tämä USA:n tiedustelupalvelu CIA perustettiin huhujen mukaan vartavasten salaamaan Roswellin 1947 ufo-onnettomuuden jälkeen kaikkia ufo ja alien kontakteja.


Kaikki poliitikot jotka erehtyvät puhumaan salaisista ufokontakteista, joutuvat automaattisesti CIA:n seurantalistalle. Toki Junckerin tasoisen EU:n komission puheenjohtajan puheluita kyllä kuunnellaan aivan varmasti vaikkei hän mistään avaruuskontakteistaan puhuisi EU:n parlamentissa.

Mutta eräässä suhteessa tämä Junckerin lipsautus siitä, että hän mm. tapasi näitä Agartalaisia sekä muita galaktisen federaation edustajia ja kertoi sen EU:n parlamentissa, miten huolissaan nämä olennot olivat EU:n tulevaisuudesta. Niin tällainen ulosanti mielletään CIA:n puolella suurena turvallisuusuhkana, koska ufo ja alienkontaktit ovat niin salaisia juttuja, ettei edes USA:n presidentilläkään riitä turvaluokitukset niiden kaivamiseen.


Mikä on saanut ufo-dokumentit näin salaisiksi?

Suurin syy sille, että miksi CIA ja FBI on keskittynyt erityisesti ufo ja avaruuskontaktien salaamiseen johtuu siitä, että koska galaktinen federaatio työskentelee maaplaneetan ja ihmiskunnan orjuutuksen poistamiseksi. 

USA:n hallinto taas pyrkii pitämään ihmiskunnan edelleen tässä kapitalistisessa palkkaorjuudessa, jolloin automaattisesti CIA on myös luokitellut koko galaktisen federaation heidän vihollisikseen. 

Mutta silloin jos taas galaktinen federaatio olisi yhtä kiero kuin tämä Vatikaanin ja London Cityn sisällä vaikuttava pankkiiri-eliitti. Niin nämä humanoidithan antaisivat vaikka koko nanoteknologisen sotateknologian suoraan USA:n armeijan käyttöön, jolloin jenkkiarmeija voisi räjäyttää koko planeettamme ilmaan yhdellä napin painalluksella. 

Tälle planeetalle kävisi lopulta samoin kuin tälle eräälle Mardukin planeetalle, joka tuhoutui sodassa. Itseasiassa tuossa Mardukin tuhossa sotivat sielut sotivat tälläkin hetkellä mm. USA:n armeijan ja lähi-idän joukoissa eri puolilla. Vanha karma kun täytyy käydä läpi, niin se käydään yleensä suoraan taistelukentillä uudelleen ja uudelleen läpi.USA:n armeijan ja Natsien salatut kontaktit negatiivisten avaruusrotujen kanssa

Jopa natseilla oli oma salainen avaruusohjelmansa, jossa natsien insinöörit ja tiedemiehet kehittelivät lentäviä lautasia, joiden rakennusohjeet he olivat saaneet negatiivisilta avaruusroduilta, joiden kanssa he olivat olleet tekemisissä.Tämä dokumentti on natsien salaisesta avaruusohjelmasta ja siinä näkyy lentävän lautasen rakennuspiirtustuksia.


Natsithan lopulta rakensivat lentäviä lautasia ja asensivät niihin jopa tykkejä, mutta näitä ei lopulta voitu ottaa käyttöön natsien ilmavoimissa, koska anti-gravitaatiolla hallittu alus ei pysynyt tarpeeksi vakaana. Joten muuten tykit olisivat saattaneet ampua liikaa huteja.
 


Stephen Bassett (kuvassa) perusti vuonna 1996 Paradigm Research Group nimisen järjestön, jonka ainoana tarkoituksena on painostaa Yhdysvaltoja julkistamaan maapallon ulkopuolisen älyn olemassaolo. Mutta jenkit eivät anna tuumaakaan periksi tässä asiassa, koska jos he kertoisivat totuuden maailmalle, niin silloin koko ihmiskunnan egot ja uskomukset murtuisivat kerta heitolla.


Ensimmäisenä lähtisi tämä harhaluulo kerralla pois, että ”ihminen on maailmankaikkeuden napa”. Eihän nuo galaktisen federaation humanoiditkaan mitään omaa napaansa tuijottavia Kokoomuslaisia ole. Jos sillä retoriikalla lähdettäisiin pelastamaan maaplaneettaa tuholta, niin se olisi jo ajat sitten tuhoutunut kerralla.

Vain maaplaneetalla asuu edelleen tämä julma itsekkyys, jossa kaikki energia keskitetään omaan egoon ja pyritään tyydyttämään se maksimaalisesti kuluttamalla ja riistämällä muilta (länsimainen kapitalistinen kilpailu).

Jos galaktisen federaation olennot olisivat tällaisia itsekkäitä paskiaisia, niin silloin he vain julistaisivat maaplaneetalle, että "pitäkää tunkkinne, me emme sitä pelasta".

Mutta kun galaktisen federaation avaruusrodut ovat keskenään tehneet sopimuksen, jossa jokainen vannoutui auttamaan tätä maa planeettaa pelastumaan totaaliselta tuholta. 

Mutta kuten nähdä saattaa niin USA:n armeija on sotinut yhtäjaksoisesti jo 240 vuotta aina vuodesta 1776 lähtien
Mistä sitten johtuu se, että USA:n sodat eivät lopu koskaan ?


Tästä kartasta näkyy se kiertokulku mitä kautta tänne jätteidenkäsittelyplaneetalle nimeltä maa ollaan tultu.

Marssissa sodittiin lopulta aikanaan siitä, että saako tekoäly orjuuttaa väestön. Mutta myös Orionilla sodittiin jälleen kerran tästä samasta syystä.


Sotivat osapuolet näillä muilla planeetoilla olivat aina liskoja muistuttava avaruusrotu, joiden geneettinen verilinja ei ole täällä maaplaneetalla minnekään kadonnut. Itseasiassa heidän esi-isänsä olivat muinaisen egyptin liskoja muistuttavia alieneita, joita nuo sumerilaisen ajan patsaatkin esittävät.

Nämä sumerilaiset jumalat olivat Anunnakin avaruus rotua, jotka tulivat tänne Nibiru nimiseltä planeetalta, jota sumerilaiset kutsuivat Tiamatiksi.

Anunnaki rotu pian tänne ilmaantumisensa jälkeen orjuutti koko ihmiskunnan ja heidän jälkeläisensä ovat pitäneet hallussa tuon saman verilinjan.

Babylonian aikakauden hallitsijat ovat näitä samoja, joiden verilinja ulottuu näihin päiviin asti, jotka edelleen toimivat vallassa salaisesti.Tämä sama eliitti, joka kaappasi tällä planeetalla vallan onnistui sitten aikojen saatossa sepittää useita tarinoita mm. Jeesuksesta, Krishnasta, Buddhasta, Osiriksesta, Horuksesta, Mohammedista, jotka kaikki olivat jumalan poikia ja neitsyt äiti sekä 25.12 syntymäpäivä.

Näiden satujen tarkoituksena oli vain saada ihmiset pysymään epätietoisuudessa, etteivät he vain löytäisi omaa todellista itseään. Joten sen vuoksi keksittiin uskonnot, joilla ihmismassat oli helppo saada pidettyä kurissa.

Vaikka nyt perinteinen kristinusko on jo vaihtunut länsimaiseen talous ja kulutususkontoon, niin sen vaikutuksen huomaa jokainen joka on herännyt tietoisella mielellään.


Nämä suuret obeliskit, jotka löytyvät aina London Citystä, Washingtonin monumentista sekä Vatikaanista ovat kaikki pystyetty näiden nykyisten vallanpitäjien esi-isien muistolle, jotka eivät olleet ihmisiä.Miksei galaktinen federaatio voi tehdä maaplaneetalle invaasiota ja viedä USA:n hallinnolta sekä Illuminatin globalisteilta vallan pois ?

Monet varmasti ihmettelevät sitä, että vaikka tämä galaktisen federaation johto on jo näyttäytynyt EU:n komission johdolle, niin mikseivät he sitten tule tänne noilla aluksillaan ja ota valtaa pois tuolta vallan tuhansia vuosia sitten kaapanneelta Illuminatin globalisteilta sekä USA:n hallitukselta ? 

Se ei onnistu sen takia koska tämä planeetta maa on elämänkokeilu -planeetta, jossa jokainen saa örveltää miten lystää tietyissä rajoissa. Mutta kuitenkin jokainen vastaa teoistaan kosmisten lakien (syyn ja seurauksen laki) puitteissa. 

Uskonnot kun poistivat esim. jälleensyntymisopin, jonka jälkeen kristityt armeijat saatiin tappamaan omaa ihmisrotuaan, ilman että kukaan tajusi että joutuisi itse seuraavissa elämissään vastaamaan teoistaan.

Globalistit olivat niin ovelia, että saivat kokonaisten kansakuntien moraalisesta kompassista neulan rikki, jolloin ihmiset eivät enää tienneet, että heillä oli sellainen asia kuin moraalinen omatunto.


2012 vuodesta lähtien aurinkokuntaamme tuli uusi avaruusolentojen ryhmä, joka tunnetaan palloliittoutumaksi

Tämä palloliittoutuma ilmestyi Helsingin taivaalle 2 kertaa toukokuussa 2016. Satuin itse näkemään ne omin silmin tuolloin 7.5.2016 kun ne lensivät Helsingin keskustan yläpuolella

Toinen havainto tapahtui myös lauantaina 28.5.2016 ja alusten lentosuunta oli suurin piirtein samassa kohtaa.Näitä palloliittoutuman aluksia on nähty menneinä vuosina myös muuallakin päin maailmaa eivätkä ne ole mitään ilmapalloja, koska ilmapallot eivät näytä ilmassa tuolta, eivätkä kykene muuttamaan suuntaa anti-gravitaatiomaisesti. 

Palloliittoutuman tarkoitus ei ole suinkaan pelotella ihmiskuntaa luulemaan, että nämä alukset tekisivät tänne invaasion ja kaappaisivat täällä vallan. 

Palloliittoutuman avaruusolennot eivät ole näitä itsekkäitä liskoja, jotka haluavat alistaa, orjuuttaa kaikki alamaisensa, kuten nämä tällä planeetalla vallassa olijat. Vaan palloliittoutuma työskentelee valon galaktiselle federaatiolle ja heillä on valtuudet napata vaikka ydinohjukset kiinni, jos niitä yksikin kenraali alkaa ominpäin kännipäiten ampumaan. Ydinsota ei siis ole mahdollinen.Vuonna 2014 marraskuussa ydinohjuksien laukaisukoodeja hiplailtiin jo niin paljon, että sellainen ammuttiin kohti Venäjän, Sverdlovskia. 

Mutta ydinohjus neutralisoitiin galaktisen federaation toimesta, joten ei alkanutkaan III-maailmansotaa ydinsotana, eikä tule koskaan alkamaankaan, mikä ottaa näitä mm. pankkiperhe Rothschildeja suunnattomasti päähän. Koska nämä hirmuliskot eivät pääse ydinaseilla tuhoamaan tätä planeettaa koskaan. 

Mutta sen sijaan Rothschildeilla on hallussaan mm. erittäin vaarallisia sklaariaseita (mm. H.A.A.R.P.), jolla saatiin mm. Haitille tuhoisa maanjäristys vuonna 2010, jossa kuoli yli 220 000 ihmistä.


Haitin maanjäristyksen syy johtui siitä, kun Rothschildien omistama kansainvälinen valuuttarahasto IMF ei saanut Haitilta maksusuoritusta sen aiemmin saamasta 268 miljoonan euron lainasta.

Rothschildit antoivat lopuksi toimeksiannon Natolle, jotta he saivat tilattua sinne tuhoisan maanjäristyksen, joka saatiin aikaan H.A.A.R.P. skalaariaseella. 

Näin he saivat murhattua yli 220 000 Haitilaista tuossa maanjäristyksessä ja suorittivat samalla kansanmurhan. 

Näin saatiin yli 220 000 Haitilaista pois Haitin valtion elatuksesta ja lopulta IMF mitätöi Haitille myönnetyn 268 miljoonan euron velan ja myönsi sille uuden 60 miljoonan dollarin (48 miljoonaa euroa) lainan

Yhdysvallat antoi Haitin katastrofin jälkihoitoon 5-6 miljardia dollaria, mutta lopulta sinne kaavailut tukimiljardit katosivat kuitenkin muiden tahojen taskuun, kuten tavallista. Tukimiljardit tulevat lopulta aina muiden miljardöörien taskuun. Tämänlainen toiminta on myös Punaiselle Ristille hyvin tyypillistä.
Lähteet: http://www.talouselama.fi/uutiset/lehtitieto-merkel-ajamassa-eu-n-ykkospomo-junckeria-ulos-tehtavastaan-6564182

http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/esp_biggest_secret_6.htm  

http://www.ksml.fi/ulkomaat/IMF-mit%C3%A4t%C3%B6i-Haitin-velat-ja-my%C3%B6nsi-lainan/161282 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Haitin_maanj%C3%A4ristys_2010