http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, heinäkuuta 05, 2016

YK: Internetin rajoittaminen on ihmisoikeusrikkomus


YK:n ihmsoikeusneuvosto tuomitsi uudessä päätöksessään maat, jotka ovat pyrkineet rajoittamaan kansalaistensa pääsyä internettiin.

Internetin vapaus on määritelty YK:n yleiseen ihmisoikeusjulistukseen 19. artiklaan, joka takaa kaikille oikeuden mielipiteen ja sananvapauteen sekä tiedon saantiin sekä levittämiseen.

 
Sen sijaan YK unohti täysin tämän, että kuinka teknologiajätit Facebook, Twitter, Youtube ja Microsoft olivat sopineet jo tänä keväänä Euroopan komission kanssa säännöistä, joilla he alkavat myöhemmin ajamaan internet -sensuuria EU-maissa eteenpäin.


Vaikka yleisesti luullaan, että tämä Yhdistyneet Kansakunnat (YK) olisi jokin maailmanlaajuinen hyväntekeväisyysjärjestö, niin se ei pidä paikkaansa.YK perustettiin vuonna 1945 San Franciscossa Illuminatin globalistien toimesta ja myös YK:lla on sama salainen poliittinen agenda, kuin myös näillä Illuminatin lukuisilla ajatushautomoilla.

Heidän tarkoituksena on siis lakkauttaa kaikki kansallivaltiot ja orjuuttaa kaikki näiden lakkautettujen valtioiden kansalaiset, sekä pakottaa heidät liittymään yhden maailmanhallinnon alle.

Euroopan unionissa on tällä hetkellä menossa seuraava vaihe = liittovaltioon pakottaminen, joka tapahtuu mm. lisääntyneiden maahanmuuton kustannuksien kautta, joka ajaa EU-maat ottamaan lisää velkaa.


Suursijoittaja George Soros tunnusti itse tämän vähän aikaa sitten.


Vain päästään seonneet sadistit ja psykopaatit voivat kuvitella, että sellainen järjestelmä voisi toimia, jossa kaikki maailman kansat pakotetaan vain yhden tyrannian alle.

Varsinkin kun katsomme näitä Afrikan ja lähi-idän kehitysmaita, joissa heidän kulttuurinsa on vielä yli 1000 vuotta läntistä kulttuuria jäljessä. Niin Soros ja hänen rikolliset ystävänsä ovat päättäneet, että näillä muslimeilla he tuhoavat Eurooppalaisen väestön sekä EU-maiden kansallisidentiteetin, joka katsotaan muuten uhaksi uuden maailmanjärjestyksen diktatuurin toteutumiselle.

Soros ja nämä Rothschildien pankkisuvunkin globalistit eivät ole mitään hyväntekijöitä, vaikka filantropiaa harrastavatkin. Tämä filantropia Illuminatin maailman 13-rikkaimman suvun (Council of 13) sisällä tarkoittaa vain sitä, että nämä massamurhaajat oikeuttavat tekonsa sillä verukkeella, että antavat pieniä murusia heidän muilta valtioilta ryöstetyistä varoistaan hyväntekeväisyyteen.

Illuminatin globalistit on kuitenkin aina koostuneet satanisteista, joita myös kaikki yli 33-asteen vapaamuurarit myös edustavat.

Humanismi ei kuulu heidän toiminta tapoihin ja kaikki älymystöä edustavat tahot he yrittävät yleensä lahjoa heidän puolelleen, miksi nämä heidän lukuisat salaisesti toimivat ajatushautomot rekrytoivat koko ajan lisää älykköjä näiden pahisten puolelle.   

Internet on edustanut koko historiansa ajan näille Luciferia palvovalle globalisteille suurta poliittista uhkaa, joka pitäisi estää keinolla millä hyvänsä. Mutta koska internet on jo herättänyt satoja miljoonia ihmisiä, niin valveutuneiden määrä on jo niin iso, että jos eliitti alkaisi rajoittamaan länsimaissa Internettiä kuin Kiina, niin muuten syntyisi suurk kapina. Joten tästä syystä näiden konnien verkkosensuuri hanke on ollut tuhoon tuomittu idea alusta lähtien.

Mitä todennäköisimmin Soros ja muut eliitin konnat ovat laittaneet salaiset ajatushautomonsa asialle CFR:n ja Trilateraalisen Komissionkin voimin, jossa juonittelevat jo sitä, että miten internet-verkko saataisiin Kiinan tasoiselle sensuurille siinä vaiheessa, kun EU:sta tehdään väkisin fasistinen supervaltio.


Euroopan unionin tavoitteena kun on laajentua lopulta Natsi-Saksan kaltaiseksi neljänneksi valtakunnaksi, jossa jokaiselta EU maalta viedään väkisin pois kaikki itsenäisyys ja valta. 


Natseihin tämä liittyy sikäli, että tämä suunnitelma pantiin alulle jo vuonna 1944 natsien toimesta. Adolf Hitlerin propaganda-ministeri Joseph Goebbels totesi tuolloin, ettei enää viidenkymmenen vuoden päästä kukaan ajattele kansallissosialismia, kun EU on laitettu alullensa. 

Voisi kuvitella, että jos internet olisi ollut olemassa jo tuolloin 40-luvun Saksassa, niin olisiko fasistinen Natsi-Saksan hallitus sallinut näin vapaan tietoverkon kansalaisillaan ? 

Eivät tietenkään olisi sallineet, sillä tämä EU:n komission fasisti-porras olisi valmis tekemään mitä vain, jotta saisi nykyisen internetin sensuroitua ja tukittua varsinkin poliittisesti valveutuneiden kansalaisten suut verkossa. 

Kun vielä ennen vanhaan nämä valtiovallan vastustajat joutuivat organisoitumaan maan alla, niin tänään heillä onkin jo käytössään mitä voimakkain tiedon levitys väline (internet). 

Sionistinen valtamedia kärsii tällä hetkellä suunnatonta tiedon inflaatiota, koska tämän valemedian sionistiset omistajat eivät suostu luopumaan tuosta valehtelustaan, koska valheilla on todella helppo muokata miljardien ihmisten ajatusmalleja. 

Mutta sen sijaan sionistinen media syyttää valtiovaltaa ja EU:ta kritisoivia bloggareita mm. valheiden levittäjiksi ilman minkäänlaista argumenttia. Kun itseasiassa valheiden levittäminen palvelee vain pimeyden hankivaltojen evoluutiota. Mutta totuus taas palvelee tiedon ja totuuden evoluutiota. Totuus kun ei pala tulessakaan, mutta Hesari syttyy heti palamaan, kun sen heittää saunan sytykkeeksi.

Lähteet: Iltalehti

https://www.article19.org/data/files/Internet_Statement_Adopted.pdf

http://www.hs.fi/kotimaa/a1464661713351