http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 22, 2016

Munchenissa päästetty Jihadistit irti ?


Saksan Münchenissa sijaitsevassa Olympia- ostoskeskuksessa tapahtui äsken vakava ampumavälikohtaus, jossa kiväärein aseistautuneet miehet avasivat tulen väkijoukkoon.

Uutiskanavien tähän asti antamat tiedot kuolleista kertovat vasta, että n. kuusi ihmistä olisi kuollut, mutta pelätään että uhriluku nousee vielä useisiin kymmeniin.

Münchenissä sijaitseva Olympia- kauppakeskus on alueen suosituimpia kauppakeskuksia, jossa on myymälöitä aina kolmessa kerroksessa asti. 

Silminnäkijöiden mukaan asemiehiä oli kolme, jolla oli aseenaan kiväärit. 

Saksan poliisi tarkistaa parhaillaan moottoritielle pyrkiviä autoja. Münchenin päärautatieasema on myös evakuoitu, mutta tämä saattaa olla vain osa tämän kyseisen false-flag hyökkäyksen operaatiota, jolla harhautetaan mediassa yleisöä.

Mikäli tulevina vuosina Helsinkiin kohdistuu terrori-uhka, niin mitä todennäköisimmin Kampin kauppakeskus tulisi olemaan iskun kohde. Suursijoittaja George Sorosin hedge-rahastoilla on rahoitettu lukuisten Eurooppaan vuoden sisällä turvapaikanhankijana naamioidun ISIS-taistelijan asebudjettia. Huhujen mukaan Sorosin ja hänen rikollisten kavereiden olisi tarkoitus uusimpien huhujen mukaan päästää Jihadistit irti Euroopassa n. syyskuun tienoilla, joilla globalistit aikoisivat aiheuttaa Eurooppaan maksimaalista kaaosta ja pelkoa, jolloin eliitillä olisi sopiva ja oivallinen hetki ujuttaa EU:n fastistinen liittovaltio pystyyn.

Münchenin poliisi pyytää etteivät ihmiset kuvaisi poliisin toimia ja laittaisi niitä internettiin

Nyt kun sitten mennään näihin tämän tapauksen erikoisuuksiin, niin poliisi ilmoitti, että se ei halua että ihmiset kuvaavat paikallisten viranomaisten toimia alueella ja laittaisi niitä internettiin. Mitä poliisi oikein haluaa tällä toimella salata ? 

Ranskan, Nizzassa äsken tapahtunut joukkourha, jossa muslimiperäinen mies päästettiin ajamaan useiden satojen ihmisten yli rekalla toteutettiin paikallisten poliisien avustamana, koska Nizzan poliisi poisti tiesulun ennen tapahtuma hetkeä.

Poliisi on kautta aikain ollut pelkkä korruptoituneen eliitin kätyri ja tottelee vain määräyksiä, joten he kyllä tottelevat aina määräyksiään.

Valtionterrorismi on noussut erityisesti viimeisen kahden vuoden sisällä Euroopassa hyvin korkealle tasolle, jolla globalistien eliitti tavoittelee fasistisen EU-liittovaltion syntyä. Mutta se ei onnistu ilman näitä eliitin luomia ja tilaamia kaaoksia, joita aiheutetaan heidän tilaamiensa ja rahoittamiensa valtionterrorismin avulla. Koska ihmiset on saatava ensin pelon valtaan, jolloin he eivät enää huomaa, kuinka heiltä viedään loputkin heidän perusoikeutensa pois. 

EU:n liittovaltiohanke on täysin fasistinen ja siihen ei tulisi missään vaiheessa suomen mennä, eikä oikeastaan yhdenkään muun EU maan. Saksan fasistit ovat tämän EU-liittovaltiohankkeen takana ja he haluavat kieltää kaiken teollisuuden muualla Euroopassa. Aivan kuten Natsi-Saksan keskistysleirit omistivat nämä saksan suurimmat autoteollisuuden yhtiöt, niin EU-liittovaltiossa juoni on kauttaaltaan samanlainen. Keskitysleirejä ja uudelleenkoulutusleirejä on jo rakennettu useita tuhansia mm. Ukrainaan ja niitä on tarkoitus käyttää vielä tulevaisuudessa EU:n liittovaltiossa.

EU:n liittovaltiossa kaikki omistusoikeus viedään pois tavallisilta ihmisiltä, kuten myös kommunistisessa diktatuurissa. Mutta tässäpä se salaisuus piileekin, sillä EU:n tuleva supervaltio on täysin kommunistinen diktatuuri, jota johtaa jonkin hullu diktaattori, johon Turkin presidentti Erdogan olisi vääjäämättä ylitse muiden.

Saksan ostoskeskus-surmat olivat nyt saksan kannalta ensimmäinen askel kohti liittovaltiota, jota liittokansleri Angela Merkel tulee perustelemaan vetoamalla saksan sisäiseen turvallisuuteen. Mutta EU:n liittovaltio ei toisi yhtään sen enempää turvaa, kuin tämä entinenkään Saksa.

Ainoastaan fasistit ovat tässä lupaamassa lisää turvallisuutta, vaikka siinä oikeasti ollaan tuomassa fasismi takaovesta valtioon sisään.


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201607220193123_ul.shtml