http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 10, 2016

Onko Eiffelin torni seuraava false-flag iskun kohde ?

Veterans Today sivustolla kirjoittava dr. Kevin Barrett kertoi törmänneensä internetissä kiertävään huhuun, jossa väitetään Pariisin Eifferlin tornin joutuvan pommi-iskun kohteeksi 10. heinäkuuta 2016, joka on myös FIFA:n jalkapallon EM-kisojen finaalipäivä.


Eräs norjalainen Ole Dammegard oli kiinnittänyt huomiota yhteen valokuvaan, joka oli otettu Brysselin kansainvälisellä lentoasemalla 22.3.2016, jolloin siellä järjestettiin tämä länsimaisten tiedustelupalveluiden toteuttama pommi-isku.


Kuva on melkein kuin tästä vuonna 2009 kuvatusta elokuvasta Rise of Cobra, jota CIA:n ISIS käytti luvatta omassa propaganda-videossaan joitain vuosia sittenPariisin 2015 marraskuun joukkomurhissa Bataclanin konserttisalin lattialle ruumiita raahattiin niin, että lattiaan piirtyi numero 3, joka oli tulevan false-flag iskun paikan Brysselin kansainvälisen lentoaseman tunnus.


Sattumoisin Eiffelin torni ei ole tänään 10.7.2016 auki ollenkaan yleisölle, vaikka Pariisin turisti-sesonkin on parhaimmillaan: http://m.toureiffel.paris/home

10+7+16 = 33 tästä päivämäärästä 10.7.2016 tulee myös hyvin okkultistinen luku, joka on mm. vapaamuurarien 33-aste, jossa vapaamuurari vannoo valansa Luciferille. 

Henkisyydessä luku 33 symboloi taas korkeaa henkisyyttä, mutta Luciferille valansa vannoneet eivät voi harjoittaa korkeaa henkisyyttä, koska käyttävät valtaansa pimeyden kautta palvomalla mm. materiaa.


Eiffelin torni (ransk. La Tour Eiffel) on Ranskan pääkaupungissa Pariisissa sijaitseva torni, joka avattiin yleisölle vuonna 1889, minkä jälkeen siellä on vieraillut yli 240 miljoonaa kävijää. Se on yksiä ranskan suosituimpia vierailukohteita.

Torni on 324 metriä korkea.


Uri Geller totesi jo vuonna 2010, että Eiffelin torni voi olla seuraava kohde

Lusikoiden taivuttelu showstaan 70-luvulla tunnettu Uri Geller (kuvassa) spekuloi jo vuonna 2010, että seuraava kohde voi olla Eiffelin torni.


Palestiinalainen sarjakuvataitelija piirsi vuosi sitten pilakuvan, jossa Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu ampuu ISIS:sin kanssa kohti Eifelin tornia.

Lähde: http://www.veteranstoday.com/2016/07/09/eiffel-tower/