http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 09, 2016

CNN:n Tiedotus Dallasin tapahtumasta on taattua CIA tason disinfoa

Ei ole ehtinyt kulua kuin vuorokausi Dallasin ampumavälikohtauksta, niin CNN syöttää tapahtuneesta omia satujaan, jotka Pentagonin sotilastiedustelun psyop käsikirjoittajat ovat heille laatineet.

CNN raportoi eilen, että "neljäs Dallasin epäillyistä ampujista kuoli poliisipiirityksen aikana, kertoi pormestari Mike Rawlings CNN:n haastattelussa".

Mikä neljäs epäilty ? 

Eilen aamulla suomen aikaa poliisin kerrottiin väittäneen, että ampujia oli kaksi. 

Siitä hetki, niin uutisoitiin että kaksi ampumisista epäiltyä on otettu kiinni.

Sitten kerrottiin, että yksi epäilty ampuja on kuitenkin edelleen vapaalla jalalla, mutta toinen poliisin huostassa olevista miehistä ei välttämättä liity tapaukseen.

Vielä tässä vaiheessa puhuttiin kahdesta ampujasta.Sitten onkin vuorossa tämän sadun 2 vaihe, jossa ei enää olekaan näitä 3 muuta ampujaa tai epäilyä. Koska onkin vain enää pelkkä yksi poliisisurmaaja joka toimi yksin.

Miten poliisi voi väittää aiemmin, että epäilyjä ampujia oli 2, jos ei edes käynyt siitä esitutkintaa ? 

Totuus kun on, että poliisi laitettiin kertomaan tuota Pentagonin ja CIA:n keksimää hevonp*skaa, jotta ihmiset eivät tietäisi mitä tuolla Dallasissa oikeasti oli tapahtunut. 

CIA:n informaatiosodan strategiaan kuuluvan psyop -disinformaation (psykologiset operaatiot) kuuluu joka kerta olla näin monimutkaista, jossa jokaisen uutislukijan pää menee sekaisin, koska väärää tietoa syötetään todella paljon eetteriin yötä päivää.

Propagandan on todellakin tarkoitus olla niin vaikea selkoista, ettei siitä saa juuri mitään selvää, että mikä on oikeaa tai väärää tietoa. Eräs amerikkalainen Jesse Spots teki erittäin merkittävät havainnon, kun tarkasteli tuota silminnäkijän kuvaamaa videota, jossa näki lukuisten ei oikeiden ammuksien lentävän ja näyttävän kuin valoammuksilta. Oikeat luodit eivät käyttäydy noin ja varsinkin jos viereisen talon katolla oli SWAT-ryhmän tarkka-ampujat, niin kyllä he olisivat saaneet kuulan tuon pääepäillyn kalloon halutessaan. Mutta kun tällä kerralla ei käytetty oikeita ammuksia.

Oli vielä täysin mahdotonta, että kuinka tämä "neljäs" ampuja sekä epäilty pääsi vielä täysin vapaasti huolimatta viereisen talon katolla makailevia poliisin SWAT-ryhmän tarkka-ampujia sekä satojen poliisien läsnäolon edessä tuonne SWAT-ryhmän omistamaan pakettiautoon, jolla pääsi vielä kaasuttelemaan karkuun.

Tämän Dallasin välikohtauksen tilasivat ja rahoittivat se globalisti-eliitti, joka yrittää nyt syöstä yhdysvallat kohti totaalista kaaosta sekä poikkeustilaa ja he eivät välitä siitä, että syntyykö jatkossa ruumiita vai ei. George Soros luottaa nyt siihen, että saisi USA:n tummaihoisen ja valkoihoisen väestön välille synnytettyä lisää kitkaa. Samalla kun Soros nauraa jälleen matkalla pankkiin, kun on keinotellut kullalla itselleen sievoiset summat.Mutta tämän pienen globalisti-eliitin keinot alkavat olla jo lopussa, koska he eivät enää mitää muuta keinoa pysty käyttämään, kuin luomalla kaaosta ympäriinsä. Mutta heidän tappiokseen edes jenkeissä monet eivät tätä eliitin halpamaista vastakkainasettelua suostu ottamaan vastaan.

Maailman kulisseissa on tällä hetkellä käynnissä suuri väsytystaistelu näitä vallanhimoisia satanisteja vastaan, jotka eivät millään suostu liukumaan tuolta matalien ja luuhistuviensa norsunluutorniensa puolelta takaisin maan pinnalle.

Aivan kuten kuka tahansa ihminen joka elää pimeydessä, ei voi nähdä valoa ja pelkää sen vuoksi mm. rakkautta enemmän kuin koskaan. Mutta se mitä tulee näiden Vatikaanin ja muiden pahisten salaiseen klubiin, niin he eivät kestä totuutta, rakkautta ja sen sisältämää kirkasta valoa. 

He ovat kuin mörköjä, jotka haluavat mielummin elää yksin pimeässä luolassa. Mutta nyt kun on tullut jo sellaiset ajat, että se valo alkaa paistaa sinne mörköjen luolaan, niin möröthän ovat kauhuissaan, koska eivät kestä lainkaan päivän valoa.

Tämä tellus planeetta, jossa elämme ei ole missään kirkossa kuulutettu että se tulisi ikuisesti elämään langenneen henkiolento Luciferin kirouksen alla. 

Se kirous kun ei ole ikuinen ja tulee lopulta lakkaamaan olemasta, siinä vaiheessa kun tietoisuuden evoluution taitekohta tulee ja elämme jo niitä aikoja, jolloin tämä kriittisen massan piste saavutetaan ja se tietää huonoja aikoja heille, jotka ovat tällä planeetalla useita tuhansia vuosia sitten kaapanneeet kaiken vallan ja alkaneet käyttää sitä vääriin tarkoituksiin kuten koko ihmiskunnan orjuuttamiseen, alistamiseen jne.

Vaikka tämä onkin dualistinen planeetta, jossa kuuluukin olla hyvä ja paha sekä valo, että varjo. + ja - polariteetti, kuten mies sekä nainen. Näin on kuulunutkin olla, koska näin oli tarkoitettu tämän elämänkokeiluplaneetan kohdalla.


Geneettisesti suoraan DNA:sta ja näiden täällä vallan kaappanneiden verilinjasta löytyy se heidän alkuperäinen verilinja, joka ei ole ihmisestä peräisin. Vaan se on negatiivisilta avaruusroduilta, jotka inkarnoituivat tänne aikanaan myös karmaattisista syistä.

Orionilla, Marsissa, Mardukissa jne. oli aikanaan sisällissota ja siellä päädyttiin lopulta sotimaan mm. sellaisista syistä, että saako tekoäly orjuuttaa ja alkaa tappamaan ihmisiä. 

Jos kaikella loogisella järjellä tätä ajatellaan, että miten täällä käy tulevaisuudessa kun tekoäly alkaa kehittymään, jos edelleen nämä samat psykopaatit ovat täällä vallassa. Niin tarvitseeko sitä miettiä, että näyttääkö sadan vuoden päästä täällä samalta kuin Terminator 2 -elokuvassa, jossa SKYNET tekoäly järjestelmä alkoi lopulta tuhoamaan kaiken elävän ympärillään.

Teknokratia on hyvin vaarallinen kehitys-suuntaus, jos sitä ohjaavat vallanhimoiset valtatahot, joilla on aina hyvin itsekäs ja rahanahne motiivi kehittää näitä järjestelmiä. 

Tälläkin hetkellä NSA sekä Google syyllistyvät koko ajan CIA:n tavoin yksityisyyden suojan rikkomuksiin, joista näiden lafgojen johtoporras vähät välittää, koska yksityishenkilöiden vakoiludatassa pyörii vielä miljardien bisness.

Alex Jones puhui juuri äsken siitä, kuinka tällä Dallasin false-flag ampumavälikohtauksella aiotaan lanseerata koko Yhdysvaltoihin äärimmäisen suuri turvakameroiden vallankumous ja yllättävästi yhtiöt ovat myös mitä todennäköisimmin näitä samoja Israelilaisia yhtiöitä, jotka myös käärivät miljardien voitot, kun Lontooseen alettiin asentamaan miljoonia turvakameroita 7/7 iskujen jälkeen.

Lähteet: http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/dallasin-pormestari-vahvistaa-neljas-epailty-kuoli-piirityksessa/5981728