http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 31, 2016

Tsekin presidentti aikoo toteuttaa kansanäänestyksen Tsekin EU erosta


Tsekin presidentti Milos Zeman ilmoitti, että Tsekki tulisi järjestämään samanlaisten kansanäänestyksen EU erosta kuin britannia. Mutta samalla Zeman totesi, ettei hän itse ole EU eron kannalla, mutta haluaa antaa kansalaisilleen oikeuden kertoa mielipiteensä. 

Eikös tässä silloin ole jotain outoa, jos presidentti on EU erosta eri linjalla ja antaa kuitenkin kansalle tilaisuuden sanoa mielipiteensä ? 

Britannian BREXIT -kampanja oli siinä mielessä hyvin kummallinen, että kovimman luokan globalistit aina pääministeri David Cameronia asettuivat BREXIT-äänestyksen taakse ja silloin kun globalisti väittää olevansa EU:ta vastaan, niin se on aina susi lampaan vaatteissa esittämässä lammasta suurelle väkijoukolle. 

Britannian EU-kriitikot eivät tienneet missään vaiheessa, että BREXIT-änestys oli pelkkä kulissi EU:n liittovaltiolle, joka tuodaan estraadille siinä vaiheessa, kunnes punta on saatu heikkenemään tarpeeksi ja verukkeena käytetään myös BREXIT-äänestyksen tulosta, josta punnan heikkenemistä syytetään.

Mutta aivan samalla tavalla nämä muiden EU-maiden EU-ero kampanjat ollaan suunniteltu. FIXIT on samalla puhdas juoni liittovaltiolle, joten tämän vuoksi FIXIT ampanjaan  tulisi kiinnittää edes yhtään mediassa huomiota lainkaan. Koska tämä Paavo Väyrysen alulle panema kansalaisaloite on se, jolla on painoarovoa tässä asiayhteydessä 100 % enemmän.

Lähde: http://www.talouselama.fi/uutiset/tshekin-presidentti-vaatii-kansanaanestysta-eu-sta-6563958