http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 29, 2016

Eliitti turvautui jo uhkailuun taistelussa MV-lehteä vastaanEliitti turvautui jo uhkailuun taistelussaan MV-lehteä ja Uuber-uutisia vastaan, kun se alkoi uhkailemaan ja painostamaan MV-lehden palvelimentarjoajaa NPNetworksin toimitusjohtajaa.

Tämä kuvastaa hyvin selvästi sitä tilannessa, minkälaisessa alakynnessä tämä korruptoitunut eliitti on tässä sananvapaustaistelussa MV-lehteä vastaan.

Mutta aivan tätä samaa tekniikkaa eliitti käytti siihen, kun se uhkaili ja painosti aiemmin niitä yrityksiä, jotka käyttivät MV-lehdessä mainostilaa. Kun nämä monet vapaamuurarit, jotka kuvittelevat olevansa jotain todella vaikutusvaltaisia miehiä pystyvät uhkailemaan pk-yrityksiä, tekemällä heidän asemansa ja liiketoimintansa huonoksi. Niin on todella hävyntöntä, että taistelussa sananvapautta vastaan nämä eliitin tahot ovat valmiita käyttämään vaikka mitä likaisimpia konsteja yrittääkseen tuhota internetin sananvapauden kokonaan.

MV-lehti ei silti ole lakkautettu, vaikka näin siitä nyt iltapäivälehdissä uutisoidaankin. Ainoastaan palvelimentarjoaja vaihtuu ja sivusto jatkaa edelleen jatkossa toimintaansa.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016072921976567_uu.shtml