http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 17, 2016

Nizzan poliisi poisti tiesulun ennen rekkamurhaajan ajoa


Ranskan ja tässä tapauksessa Nizzan poliisi syyllistyi vakavaan virkarikkomukseen, joka koitui Nizzan joukkomurhan kohtaloksi. Sillä Nizzan poliisi oli poistanut vain hetkeä ennen rekan yliajoja poliisien raskaat ajoneuvot, joilla tukittiin tarkoituksellisesti muiden ajoneuvojen pääsy Nizzan kaduille kansallispäivän paraatin ajaksi. 

Mutta kuka antoi käskyn, että tiesulut tuli poistaa ja antaa tietä tälle rekka-autolle, joka päästettin ajamaan useiden ihmisten yli ?

Normaalisti ranskan kansallispäivänä Nizzan Promenades des Anglaisin kadulle ei ole millään ajoneuvolla asiaa, koska poliisit tukkivat tien tiesululla.

Nizzan pormestari Christian Estrosi oli vielä vaatinut alueelle enemmän poliiseja kuin 46 kpl, mutta hänen pyyntönsä torjuttiin.

Silminnäkijöiden mukaan alueella oli joukkomurhan iltana neljä poliisiautoa tukkimassa tien, mutta joukkomurhan aikana ne olivat kaikki poistuneet, jolloin väkijoukkoa kohti lähtenyt yliajaja sai vapaan tien ja väylän itselleen.

Kestihän myös Norjankin joukkomurhan aikana 2011 heinäkuussa Oslon poliisilla mennä tuonne vain vajaa 650 m mantereesta olevalle Utöyan saarelle vain 1 tunti ja 19 minuuttia ja ensimmäinenkin matka piti yrittää huonolla kumiveneellä, josta tyhjentyivät ilmat kesken matkan.

Aina silloin kun käynnissä on valtionterrori teko, niin sitä suojellaan ja varjellaan hyvin korkeilta tahoilta ja kuten New Yorkin World Trade Centerin monet sionistijuutalaiset yrittäjät muuttivat jopa kokonaan WTC-torneista pois, ennen terrori-iskuja.  WTC 7 tornin omistaja Larry Silversteinillä oli joka aamu vielä tapana syödä aamiaista tuolla, mutta juuri tuona 11.9.2001 aamuna hän ei tullut töihin ollenkaan sattuneesta syystä.

Nizzan joukkomurha ei ollut missään vaiheessa vain yksittäisen mielenvikaisen muslimin päähänpisto, vaan se oli hyvin korkealta taholta tilattu valtionterrori teko, jonka toteuttajaksi he tämän erään tunisialaislähtöisen ranskalaismiehen saivat. 


Huhujen mukaan tämä pääepäilty lähetti vielä n. 100 000 euron suruisen tilisiirron perheelleen tunisiaan vain muutamaa päivää ennen joukkomurhaa. Olivatko ne sitten Rothschildien tai Sorosin säätiön palkkio, sitä emme tiedä mutta kyseiset valtatahot ovat mitä todennäköisimmin Nizzan joukkomurhan päärahoittajia, koska tästä hyötyi nyt monet tahot kuten aseteollisuuden jätit. 

Ranska sai pidennettyä poikkeustilaansa jälleen 3 kk mittaisella jaksolla ja samaan aikaan Ranska vielä värväsi reserviin taisteluvalmiuteen 260 000 miehen joukot. Että minne päin tässä oikein nyt ollaan hyökkäämässä ?

Lähteet: http://mvlehti.net/2016/07/17/ranskan-poliisi-poisti-tiesulun-ennen-muslimimurhaajan-ajoa-vakijoukkoon/

http://mvlehti.net/2016/07/16/nizzan-joukkomurhaaja-toimitti-lahes-100-000-euroa-perheelleen-tunisiaan-ennen-iskua-video/ 

http://www.express.co.uk/news/world/690236/Nice-terror-attack-french-police-remove-roadblock-Promenade-des-Anglais-Mohamed-Bouhlel