http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 03, 2016

Jean-Claude Juncker: Avaruusolennot ovat huolissaan EU:n integraatiostaEU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker kertoi Euroopan parlamentissa äskettäin olleensa yhteydessä avaruusolentoihin, jotka olivat todella huolissaan EU:n integraatiosta. Eli tästä, että EU:sta ollaan tekemässä supervaltiota ja siinä rakennetaan sotilaallista konfliktia Venäjän kanssa.


Vaikka Junckerilla onkin alkoholistin maine EU:n parlamentissa, niin tuskin hän kuitenkaan missään deliriumissa on nähnyt pieniä vihreitä miehiä.

Valon galaktisen liiton johto on ollut yhteydessä moniin poliittisen tason päättäjiin ja kertoneet selvästi viestinsä.Nythän juuri äsken hakkerit saivat auki entisen Naton kenraalin Phil M. Breedloven sähköposteja, joista käy ilmi se kuinka hän haki Valkoista taloa mukaan Venäjä vastaiseen agressioon. 


Valon Galaktinen Federaatio on jo useita kertoa ilmoittanut mm. USA:n hallinnolle sekä Natolle, ettei mm. ydinaseiden käyttöä ihmiskuntaa vastaan tulla enää sallimaan. Joten vain Hiroshiman tapaus oli ainoa poikkeus.2014 marraskuussa Venäjän Sverdlovskiin ammuttiin ydinohjus USA:n merivoimien Donald Cook aluksesta, koska vain muutama päivä aiemmin Venäläinen Su-24 hävittäjä oli ohilennollaan onnistunut EMP-laitteilla lamaannuttamaan koko Donald Cook sota-aluksen aluksen sähköt mustalla merellä.

Ydinohjus ei kuitenkaan koskaan tullut maaliinsa, koska se käytiin neutralisoimassa galaktisen federaation toimesta ja tämä on tuskastuttanut Natoa ja USA:n armeijan johtoa, ettei heidän haluamaansa ydinsotaa pääse koskaan alkamaan.USA:n merivoimat eivät uskaltaneet tuosta 2014 marrskuussa mustan meren välikohtauksestavasta vuotta myöhemmin.
Jos nyt EU:n komission puheenjohtaja on päässyt tapaamaan Galaktisen Federaation johtoa, niin tämä kyllä kertoo tilanteen laadun ja vakavuuden, ettei Galaktinen Federaatio enää jää odottamaan kunnes EU:sta rakennetaan Saksan kautta tämä natsien 40-luvulla suunnittelema neljäs valtakunta pääsee rakentumaan.

Koska tämä natsien vuonna 1944 marraskuussa laatima salainen raportti EW.Pa 128 kertoo tämän kaiken. 


EU:n supervaltiohanke laitettiin siis alulle natsien toimesta 1944 ja sen takana vaikuttivat myös Saksan autoteollisuuden suuryhtiöt Volkskwagen, Krupp, Messerschmitt. Paikalla olivat myös laivaston edustajia.


Tämä raportti tunnetaan nimellä Red House Report, jonka vuosi eteenpäin eräs ranskalainen agentti, joka pääsi soluttautumaan silloin Strasbourgissa 10.8.1944 pidettyyn kokoukseen, jossa suunniteltiin tätä natsien neljättä valtakuntaa. Kaikki ufoihin tai avaruuden ulkopuoliseen elämään liittyvät asiat ovat huippusalattuja ja niistä ei ole edes USA:n presidentillä oikeuksia puhua. Joten on uskomatonta miten EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker ei välitä näistä CIA:n määräämistä säännöistä ollenkaan. Ehkä hän oli juonut jo sen verran viiniä, ettei enää välittänyt valehdella.Juncker kun on tunnettu juomatavoistaan ja hän on jopa isännöinyt Brysselissä EU:n tilaisuuksia julkisesti umpihumalassa ja läpsinyt muiden EU-maiden johtajia kasvoille.

EU:n kulissi tulee nyt romahtamaan ja Britannian Brexit näytti jo sille alun, kun monet EU:n kuplassa elänneet ovat joutuneet muuttamaan rajoitetun todellisuutensa rakenteita. Mutta vieläkin olennaisempaa on se, että kuinka paljon tämä EU:n romahtaminen muuttaa heidän ajatteluaan itsenäiseen suuntaan.

EU:n komissiolla on EU:n suhteen vain yksi tavoite ja se on liittovaltio, joka tulisi olemaan kommunistinen kolhoosi, jossa kaikki keskiluokan omistusoikeus päättyisi ja menisi valtiolle, aivan kuin se meni myös kommunistisessa Neuvostoliitossakin. EU:n komissio ei tule kysymään Suomelta, että "haluatteko lupua suomesta ja liittää sen Saksaan ja EU:n supervaltioon, sekä laskea palkkojanne ja lakkauttaa kaikki keskiluokan omistusoikeudet".

Suursijoittajaja George Soros luulee olevansa niin nero, että se saa kavereidensa kanssa huijattua EU-maat liittymään liittovaltioon, kun ensin he tuhoavat punnan ja sitten euron. Mutta myös Ruotsin kruununkin pitää tuhoutua, jotta Ruotsi saadaan pakotettua mukaan EU:n supervaltioon.

Rothshildit ovat tällä hetkellä näiden muiden maailman 13-rikkaimman suvun kanssa laittaneet Naton ja CIA:n valmiiksi, jotta he saisivat kohta Lontoon Heathrowin lentokentälle järjestettyä terrori-iskun, josta syytettäisiin ISIS:stä. 

Kyseisellä Heathrowin kansainvälisellä lentoasemalla oli jo terroriuhka pari päivää sitten.

Rothschilds pankkisuku haluaa näillä rahoittamillaan terrori-iskuilla levittää pelkoa ja kaaosta Britanniaan, jolla Britannia saataisiin alistettua siihen, että he hyväksyisivät lopulta EU:n yhteisen supervaltion. 

Mutta näiden pankkisukujen tarkoitus on myös saada rahoitettua joukkoterrorismia Euroopassa n. syyskuun-marraskuun välisenä aikana. Ne ovat näitä ns. nukkuvia terrorisoluja, joiden väitetään kuuluvan ISIS/ISIL terroristijärjestöjen riveihin. Mutta heidät onkin kouluttanut Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA.


Lähteet: https://forum.davidicke.com/showthread.php?t=309146

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1125204/pg1 

http://mvlehti.net/2016/07/02/naton-kenraalin-breedloven-sahkopostit-hakkeroitiin/

http://mvlehti.net/2016/06/29/salaliittoteoriat-alkoivat-jyllaamaan-salainen-raportti-natsien-suunnittelemasta-4-valtakunnasta-eussa/