http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2016

Syyllistyikö s-pankin johto finanssipetokseen huijaamalla asiakkailleen tilin miinukselle vinguttavat offline kortit ?


S-pankin johto sopi salaisesti muutama vuosi sitten vaihtamalla asiakkaidensa Mastercard online/electron -kortit Visa Debit offline-korteiksi. Muutos tehtiin maaliskuussa 2016 yksipuolisella päätöksellä, eikä asiakkailla ollut mitään mahdollisuutta valittaa vastaan.

Näillä nykyisillä offline-korteilla on mahdollista ylittää tili, kuten aiemmillakin online-korteilla, joissa varmistus esti sen.

Nykyään kortin käyttäjille selviää asia vasta kymmenen päivän kuluttua, kun pankki siitä kirjeitse ilmoittaa. Tässä kohtaa innokas kortin käyttäjä on voinut jopa vinguttaa tililleen isot maksut sekä sakkomaksut.

Tämä juttu kun on sovittu s-pankin johdon toimesta ja heidän omistajilleen on todennäköisesti luvattu tästä finanssipetoksesta sievät miljoonaoptiot, joiden voitollinen tulos revitään suoraan velkaantumaan ajettujen asiakkaiden selkänahasta.


Online kortit ovat olleet perinteisesti erityisesti luottotiedottomien suosimia maksuvälineitä


S-pankki on tästäkin huolimatta toimittanut uudet offline-kortit myös kaikille asiakkailleen, kun tästä väestöstä n. 8,4 % ovat luottotiedottomia, joka tarkoittaa sitä, että s-pankin 2,7 miljoonasta asiakkaasta 227 000 ovat luottotiedottomia.

Miksi s-pankki on toimittanut myös luottotiedottomille asiakkailleen muovikortit, joilla voi vinguttaa tilinsä vaikka yli 10 000 euroa miinuksella ? Luottotappioriski on pahimmillaan yli miljardiluokkaa.

Mitä tähän sanoo Suomen Finanssivalvonta, onko kukaan päättänyt tehdä sinne kantelun tästä asiasta ?Onko maksuväline petokset siis pankeille sallittua, koska pankit eivät koskaan joudu niistä rikosoikeudelliseen vastuuseen ?

Se nyt on selvää, että jos s-pankin asiakkaat alkaisivat tässä nyt vinguttelemaan korttejaan yli 10 000 euron piikillä s-pankin offiline korteillaan, niin sillä s-pankki voi aina luoda lisää valuuttaa kiertoon tuolla luotonlaajennuksella. 

Mutta tämä asia mitä s-pankin johto tässä tavoittelee on se, että he haluavat saattaa satojatuhansia asiakkaitaan maksuhäiriöisten listalle, jota sitten ahneet perintäyhtiöt voisivat alkaa kurittamaan loputtomalla velkavankeudellaan. 

Perintäyhtiö Linforffin johto mm. haaveilee tälläkin hetkellä siitä, että he voisivat vielä joskus hamassa tulevaisuudessa myydä velallisensa kuin Afrikan orjat ja laittaa ne joinnekin yksityisiin vankiloihin pakkotöihin kymmeniksi vuosiksi. 

Tämä voi vielä tänään kuullostaa täysin utopistiselta asialta, mutta 90-luvun yrittäjiin kohdistettu Koiviston konklaavi osoitti jo sen, että siitä on lopulta leikki kaukana kun 400 000 suomalaista konkurssin tehnyttä yrittäjää yrittää lopulta itsemurhaa ja n. 14 000 sen lopulta tekee.    

Pankit, perintäyhtiöt ja muut verenimijät eivät ole missään vaiheessa pelanneet rehellisesti ja nämä pelimerkit joilla nämä virkamiesrikolliset pelaavat on velka. Se on aivan sama ase, jolla tämä maailman rikkain Rothschildien pankkidynastia orjuuttaa Suomen valtiota tälläkin hetkellä. Sillä tälle talousrikolliselle pankkisuvulle me kaikki suomalaiset veronmaksajat raadamme. Mutta yhä suurempi osa joutuu toimimaan työttömien reservissä, jolla pidetään palkankorotustoiveet poissa.


Tätä velkaantumistahtia Suomesta tulee kohta EU:n Zimbabwe, jolta viedään kaikki luonnonvarat monikansallisten yhtiöiden haltuun. Mutta haluammeko sitä ? 


S-pankin omistaa Lähi Tapiola, jonka hallitukseen kuuluvat 

                                 Erkki Moisander (Hallituksen puheenjohtaja)
 
           Janne Kaippio (Aktuaarijohtaja Lähi-Tapiola-ryhmä)

                                           Jari Eklund (yhtiöryhmän johtaja)


                            Kati Sulin (DNA Oy:n liiketoimintajohtaja)
 
                                              Olli Latola (OTK, varatuomari)


                          Timo Laakso (Lähi-Tapiola-ryhmä)

S-pankin hallitukseen kuuluvat:  Jari Annala, talous- ja rahoitusjohtaja, SOK, puheenjohtaja (verotetut vuositulot 2014 ansiotulo 355 650 €, pääomatulo 0 €) 


Harri Lauslahti, toimitusjohtaja, LähiTapiola Palvelut, varapuheenjohtaja (Veroretut vuositulot 2014 ansiotulo 345 959 €, pääomatulo 0 €)
Juha Ahola, rahoitusjohtaja, SOK (Verotetut vuositulot 2014 pääomatulo 165 572, ansiotulo 0 €)Matti Niemi, toimitusjohtaja, Osuuskauppa HOK-Elanto (Verotetut vuositulot 2014 ansiotulo 548 242, pääomatulo 0 €).
Veli-Matti Puutio, toimitusjohtaja, Osuuskauppa Arina (verotetut vuositulot pääomatulot 337 026, ansiotulot 0 €)
Juha Mäkinen, toimitusjohtaja, LähiTapiola Itä (Verotetut vuositulot 174 072 pääomatulot 1207 €)
Heli Arantola, johtaja, strategia ja liiketoiminnan kehittäminen, Myllyliiketoiminta, Fazer-konserni (Verotetut vuositulot 2014 pääomatulot 248 511, ansiotulot 0 €)

Varajäsenet:

Olli Vormisto
, toimitusjohtaja, Osuuskauppa Hämeenmaa
Hannu Krook, toimitusjohtaja, Varuboden-Osla
Erik Valros, toimitusjohtaja, LähiTapiola Uusimaa


S-pankki Oy:n toimitusjohtajana on toiminut 22.6.2006 alkaen Pekka Ylihurula.

S-pankin johtoryhmä:  

Pekka Ylihurula, toimitusjohtaja
Sanna Holm, johtaja, peruspankkiliiketoiminta
Erkka Viljakainen, johtaja, digitaalinen liiketoiminta
Teri Heilala, toimitusjohtaja, varainhoitoliiketoiminta, FIM
Aki Gynther, johtaja, Tieto ja pääoma
Iikka Kuosa, johtaja, Palvelukeskus
Merja Reinilä, henkilöstöjohtaja, HR


Sitten kun s-pankin luottotappioiden miljardi-kupla poksahtaa, niin s-pankin asiakkaat joutuvat maksumiehiksi

Te kaikki joilla ovat rahat s-pankissa, jos luulette että ne rahat ovat siellä turvassa niin olette väärässä. Sillä siinä vaiheessa kun s-pankin luottotappio-miljardien kupla poksahtaa, niin lopulta kaikki s-pankin asiakkaat ja s-kauppojen asiakkaat joutuvat maksumiehiksi. 
Tätä on jo nyt tapahtunut, kun s-kaupat ovat pitäneet korkeita hintoja ja myyneet äärimmäisillä katteilla suomalaistakin ruokaa. Lidl ei taas harrasta tällaista asiakkaiden päälle kusemista, koska Lidl -myymälää ei johdakaan mikään pankki kartelli.

Aivan kuten tuolta ylempää näkee sen, että HOK Elanto maksaa hallitustensa jäsenille muhkeita osinkoja, mutta mistä ne osingot oikein saadaan ? 

Ne osingot saadaan sinne korkeista s-ryhmän kauppojen hinnoista, jotka asiakkaat maksavat mm. tällä järjettömällä s-etukortti systeemillä. Kun keräät jopa kaupungilla pulloja sen kuukausibonuksesi edestä muutamassa puolessa tunnissa.

S-pankki on alkanut nyt toimimaan 2016 vuodesta lähtien melkein kuin pikavippiyrityksenä, vaikka sillä ei siihen olisi minkäänlaisia oikeuksia.

On silti uskomatonta, että vaikka joku persaukinen pummi marssisi s-pankin tiskille ja pyytäisi sieltä 10 000 euron lainaa ilman vakuuksia, niin hänet suorastaan naurettaisiin sieltä ulos. 

Mutta sitten jos hänellä olisi samalla tämä hänelle aiemmin s-pankista myönnetty Visa Debit offline kortti, niin tällä voisi kuka tahansa puliukko juoda vaikka 10 000 euron laskut baarissa ja velkaantua pankille. 

Kumpi sitten on lopulta syyllinen maksuvälinepetokselle pankki vai tämä persaukinen tilinsä miinukselle vinguttanut velallinen ?

Pankit ovat onnistuneet virkamiesrikollisten mafian avulla pääsemään kokonaan lain yläpuolelle, kuten ei esimerkiksi 90-luvun laman aikana Koiviston konklaavisopimuksen johdolla pankkeja ei voinut kukaan yrittäjä haastaa oikeuteen ja voittaa niitä siellä. 

Nyt aivan samoin toimii s-pankki, joka on salaisesti sopimut virkamiesrikollismafian kanssa, ettei s-pankki voi koskaan hävitä oikeudessa näitä juttuja, joissa velallinen on huijattu vinguttamaan tilinsä tuhansien eurojen miinukselle, ilman asiakkaan sitä tietämättä, että hänen aiempi Visa korttinsa olikin salaa muutettu offline-kortiksi, jolla pystyikin vinguttamaan tilinsä tuhansien eurojen miinukselle.


Lähteet: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/01/20/varoittaako-s-pankki-tilinylityksen-mahdollisuudesta