http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 09, 2016

CNN:n toimittaja lipsautti vahingossa totuuden ilmoille Crisis Actors näyttelijöistäYhdysvaltalaisen sionistimedia CNN:n uutistoimittaja oli raportoimassa eilen tuoretta Teksasissa tapahtunutta Dallasin ampumavälikohtausta, jossa väitettiin kuolleen 4 poliisin tarkka-ampujan luoteihin.

Kuitenkin tämä CNN:n toimittaja lipsautti, että "emme vielä tiedä kuinka monta näyttelijää tähän tapahtumaan osallistui".


Crisis actors on USA:n hallinnon Homeland Security kriisinhallintavirastolle työskentelevä näyttelijöiden välitystoimisto, jossa Crisis actors välittää näyttelijöitä USA:n hallinnon lavastamiin mm. ampumavälikohtauksiin eri puolilla yhdysvaltoja.

Crisis actors yhtiö on tehnyt hyvin kauan tiivistä yhteistyötä erityisesti CNN-uutiskanavan kanssa, koska osakkeenomistajat ovat samoja sionisteja, joilla on myös suurin osake-enemmistö CNN-uutiskanavasta. 

Näin ollen se, että CNN kanava tekee yhteistyötä näyttelijöiden kanssa, niin tekee se tästä kyseisestä tv ja uutiskanavasta täyden pellen, joka todistaa suoraan sen, että CNN kanava on täynnä valheita.


Miksi CNN kanava tekee yhteistyötä näyttelijöiden kanssa ? 


Se miksi CNN -kanava tekee yhteistyötä USA:n kriisinhallintaviraston (Homeland Security) ja Crisis actors näyttelijöiden kanssa, johtuu siitä että nämä lukuisat CNN:n kanavalla julistetut ampumavälikohtaukset ovat lavastettuja, eikä niitä oikeasti tapahdu. 

Joten silloin kun ei kyseessä ole aito vaaratilanne, niin joudutaan käyttämään näyttelijöitä ja näyttelijöitä käytetään sen vuoksi, että USA:n kongressi saataisiin kieltämään kaikki käsiaseet yhdysvalloista.Tuoreimmat internet huhut kertovat, että tämän Teksasin, Dallasissa tapahtuneen ampumavälikohtauksen taustalla oleva #BlackLivesMatter järjestön vetäjä olisi valmistelemassa jo USA:n valtionsyyttäjä Loretta Lynchin kanssa poikkeustilaa jenkkeihin. Näin kuulemma kävi ilmi, kun muutama sähköpostiviesti hakkeroitiin.

Poikkeustilaa kaavailtiin kohta järjestettävän kansainvälisen Ohion, Clevelandissa  järjestettävän republikaanien konferenssin yhteyteen.Vuosi sitten selvisi se, että suursijoittaja George Soros (kuvassa) oli antanut 33 miljoonaa dollaria juuri tälle BlackMatterLives -järjestölle, jolla Soros ajaa tummien ja valkoihoisten amerikkalaisten välistä kaaosta jenkkeihin. Jolla hän toivoo saavansa sotkettua Donald Trumpin presidentinvaalikampanjan.

Viime kertainen Orlandolaisen yökerhon false-flag ei mennyt sikäli putkeen, ettei USA:n kongressissa onnistuttu vieläkään kiristämään USA:n aselakeja. Joten tämä voi hyvinkin pitää paikkansa, että nyt USA:n hallinnon takana olevat konnat yrittävät tällä kerralla kovempia keinoja. 

Ainakin tämän Dallasin tapauksen poliittinen motiivi oli selvä = Saada tummaihoinen jenkkien väestö vihaamaan valkoihoisia poliiseja, koska tämän erään tummaihoisen miehen murha teloitustyyliin poliisin toimesta väitettiin olleen tämän tapauksen laukaiseva tekijä

Yhdysvalloissa poliisi tappaa keskimäärin kaksi ihmistä päivässä, joista osa ovat näitä teloitustyylin tapauksia, joissa poliisi ampuu aseettoman miehen kadulle.

Vuonna 1968 tapahtuneen Martin Luther Kingin murhan jälkeen amerikassa on kuitenkin kuollut yli 1,2 miljoonaa ihmistä arkisessa väkivallassa ja tämän tilaston monet NRA-kiväärijärjestön aktiivit kaivavat esiin, kun aletaan puhua aseellisesta väkivallasta.