http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 08, 2016

Suomi ja Britannia solmivat salaisen kahden keskisen puolustussopimuksen


Suomi ja Britannia ovat solmineet salaisen puolustussopimuksen, joka sallii nyt sen, että Suomen ilmatilassa voi jatkossa lentää Britannian ilmavoimien Eurofighterit.

Suomen ulkoasiainvaliokunta ja sen puheenjohtaja saivat kuulla tästä salaisesta kenraali-kabineteissa tehdystä puolustussopimuksesta vasta sanomalehdistä, joka paljastaa suoraan sen, että miten tässä nyt eliitti vehkeilee suomen poliittisten päättäjien selän takana suomea kohti idän ja lännen välistä sotilaallista konfliktia, joka on myös kenraali-kabinettien salainen tavoite.


Suomen tilanne näyttää entistäkin heikommalta, koska tätä maata johdetaan nyt salaa kenraali-kabineteissa.

Tilanne on kuin tuolloin 100 vuotta sitten, jolloin rikas suomenruotsalainen eliitti tilasi tänne varta vasten itselleen sakasta yksityisarmeijan, jolla yrittivät tehdä kaikkensa, ettei tämä maa olisi päässyt itsenäiseksi. Mutta suunnitelmat menivät lopulta uusiksi, kun Saksa saikin I-maailmansodassa takkiin.

Tällä kerralla tilanne muistuttaa hyvin paljon tuota samaa kuin 100 vuotta sitten, koska jos Suomi viedään yhtä röyhkeällä politiikalla EU:n liittovaltioon, että sivutetaan senkin asia eduskunnalta ja eliitti tekee senkin päätöksen salaa kabineteissaan, niin se on viimeinen niitti tälle mädäntyneelle suomalaiselle demokratialle, jonka yli tämä eliitti on aina kävellyt.

EU:n liittovaltio kun on täysin fasistinen projekti, jonka laittoivat alulle natsit 40-luvulla. Joten luuletteko, ettei fasismi haise tässäkään projektissa, jossa kaikilta EU-mailta vaaditaan kaikki itsenäisyys, valta sekä itsemääräämisoikeus lopulta jälleen Saksaan. Tuonne natsien vanhaan keskukseen, josta nyt tätä neljättä valtakuntaa ollaan jälleen rakentamassa.

Suomi tulee lopulta liittovaltioon mennessä menettämään myös lippunsa, joka tullaan lopulta kieltämään kaikissa muodoissa. Koska kaikki isänmaallisuus nähdään hyvin haitalliseksi ja vaaraksi uudelle fasistiselle maailmanjärjestykselle, joka on EU-liittovaltion taakse muodostuva salainen poliittinen agenda.

Yksityisomisteisten keskuspankkien eliitti hakee EU:n fasistisella liittovaltiolla EU:lle yhteistä armeijaa ja alkaa ajamaan sitä sen jälkeen Naton johdolla kohti idän ja lännen välistä sotilaallista konfliktia, joka on keskuspankkien tavoite.

Tähän suursotaa hakevaan agendaan pääsyynä ovat keskuspankkien ja valtioiden välinen suunnaton lainakierre. Se on ajanut USA:n hallinnon jo lähes konkurssin partaalle ja koska Rothschildit eivät ole vieläkään saaneet kaapattua mm. Iranin keskuspankkia itselleen, niin tämä sota Iraniin on vieläkin odottamassa. Mutta tällä hetkellä USA:n armeijalla on käynnissä edelleen sota Syyriassa, jota käydään ns. proxy-sotana, jolloin US army ei lähetä joukkojaan sinne.

Iranin sota on taas suunniteltu täysimittaiseksi sodaksi, johon Rothschildit haluavat lähettää EU:n yhteisen armeijan, minkä vuoksi nyt Suomenkin sotilaita halutaan lähettää ulkomaille taistelemaan.

Suomen sotilaiden halutaan lähtevän ulkomaille taistelemaan mm. Iraniin Rothschildien pankkivallan puolella.    

Lähteet: http://mvlehti.net/2016/07/07/britannian-havittajat-joka-viikko-suomen-ilmatilassa-salaisella-sopimuksella/ 

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/2706906/Suomi+solmii+Britannian+kanssa+puolustussopimuksen 

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/intercept-52576 

https://americanfreepress.net/rothschilds-want-irans-banks/