http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 09, 2016

False-flag paljastui: Dallasin ampujan auton omisti SWAT-ryhmä

Dallasin ampujan käyttämän pakoauton omisti paikallinen SWAT-ryhmä, joten auto oli valmiiksi panssaroitu. Sitä oli poliisien myös turvallista ampua kohti.

Samaa Dallasin ampujan käyttämää pakoautoa (1995 Ford E-sarjan pakettiauto) kaupattiin jenkkiläisellä autojenmyyntisivustolla 8250 dollarin hinnalla. 

Dallasin poliisipäällikkö David Brown väitti tiedotusvälineille, että tätä pääepäiltyä piiritettiin lopulta Dallasilaisessa parkkihallissa, koska mies ei halunnut antautua. Tämän jälkeen poliisi väittää surmanneensa miehen pomminpurkurobotilla paikalle viemällä räjähteellä.

Dallasin poliisit olivat kuitenkin ajaneet takaa ensin oman poliisipiiriin kuuluvaa SWAT-autoa.

Pääepäillyn väitetään olevan 25 vuotias Micah Johnson, joka on Afganistanissa palvellut entinen sotilas, jolla ei ollut rikosrekisteriä.

Media väittää, että Dallasin ampuja olisi tarkoituksellisesti halunnut ampua mahdollisimman monta valkoihoista poliisia.Tästä yhden silminnäkijän kuvaamasta videosta huomaa, että paikalle tuli jopa SWAT-ryhmä. Niin miten on mahdollista että tämä pääepäilty pääsi myöhemmin hiipimään ulos, ettei yksikään poliisi häntä huomannut ja pääsi viellä tuolla SWAT-ryhmän autolla karkuunAlex Jones on varma, että tämä hänen kotikaupungissaan toteutettu false-flag operaatio oli YK:n suunnitelma USA:n haltuunottamiseksi ja saada sinne poikkeustila. 

Mikäli vielä nämä BlackMatterLive järjestön vuodetut sähköpostiviestit pitävät paikkaansa, niin tätä kaaosta on luvassa lisää hyvin pian Clevelandissa ja seuraavaksi kohteena on USA:n presidentinvaalien ehdokas Donald Trump, josta eliitin globalistit eivät pidä.  

Suursijoittaja Soros on rahoittanut näitä yhdysvaltojen sisäisiä NGO-liikkeitä joihin myös tämä tummaihoisenestön radikaaliryhmä #BlackMatterLives myös kuuluu.

Sorosin ja muiden globalistien suunnitelma on näillä Dallasin kaltaisilla false-flag tempuilla saada vihdoin Amerikka poikkeustilaan, joka on ollut globalistien tavoitteena jo pitkän aikaa.New York Post -lehti alkoi jo mustamaalaamaan sisällissotaa otsikoissaan dollarien kiilto silmis.  
Nämä miehet mm. jotka näissä kuvissa näkyy rahoittavat mm. CNN:n propagandaa ja kuittaavat näistä uutistoimisto Reuters-AP:n valheista miljardin osingot taskuihinsa.

He ovat tällä hetkellä luomassa Yhdysvaltoihin sisällissotaa ja hajoittamassa koko USA:n sisäisen tilanteen luomalla sinne yhä suurempaa kaaosta rahoittamalla näitä false-flag iskuja/ampumavälikohtauksia.

He eivät arvosta ihmisten henkilökohtaista itsemääräämisoikeutta, koska haluavat että ihmiset pysyvät tyhminä kuin lampaat ja tietämättöminä tästä todellisesta maailmanmenosta. Näitä laumaihmisiä sionin viisaiden pöytäkirjoissa kutsutaan halventavasti gojimeiksi, joita on helppo sionistisen eliitin hallita pitämällä heidät epätietoisuudessa. Lähde: http://www.secretsofthefed.com/dallas-false-flag-exposed-proof-van-used-owned-by-dallas-s-w-a-t-team/