http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 13, 2012

Vuosisadan pohjanoteeraus... Nobelin rauhanpalkinto myönnettiin EU:lleTsekin presidentti Vaclav Klaus ei ollut uskoa silmiään kun kuuli, että Nobelin rauhanpalkinto myönnettiin EU:lle. Hän luuli sitä jopa ensin pilaksi.

Palkinto on tyhjänpäiväinen, jos se myönnetään instituutiolle, ja tässä tapauksessa sitä paitsi byrokraattiselle sellaiselle. En tiedä, julkeaako kukaan vastaanottaa palkintoa, ensi maaliskuussa presidenttikautensa päättävä Klaus sanoi.

Rauhanpalkinnon saajan perjantaina julkistanut Nobel-komitea piti EU:n tärkeimpänä saavutuksena kamppailua rauhan, sovinnon, demokratian ja ihmisoikeuksien puolesta.Jo vuodentakainen 2012 vuonna USA:n presidentti Barack Obamalle myönnetyn Nobelin rauhanpalkinto kertoi jo kaiken olennaisen tästä Nobel-instituutiosta. Siinä missä Orwelilaisen NWO-yhteliskunnan mukaan sota on rauhaa ja hän joka edistää sotaa täytyy sen mukaan palkita ja Euroopan Union (EU) on tässä sotainstituutiossa yksi keskeisimpiä vaikuttajia. Koska tämä EU:n liittovaltiokehitys vie meitä kohti täydellistä fasistista liittovaltiota jota johdetaan täydellä totalitarismilla.

Tämän Nobel-komitean takana pyörii samat illuminatin eliittiin kuuluvat konnat jotka ovat myös olleet tämän EU:n keskeisimpiä aikaansaajia. Joten jos vielä myönnettäisiin menneisyydessä eläneille maailman suurmiehille rauhan Nobel vaikka uuden maailmanjärjestyksen NWO-Nobel niin ehdottomasti se tulisi ensimmäisenä myöntää edesmenneille fasistijohtajille führer Adolf Hitlerille sekä Italian Mussolinille. Nobelkomitealla ei kuitenkaan näytä olevan otsaa tähän.

Meneeköhän seuraava Nobel Anders Breivikille rauhan ja demokratian edistämisestä Norjassa.

Miksei sitten ole sodan Nobel palkintoa, joka myönnettäisiin eniten sotaa ja sekasortoa edistäville suurmiehile? Sellainenhan jo on ja se tunnetaan Nobelin rauhanpalkintona.

Lähde: IS-STT-AFP