http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 22, 2012

Totuustytön kysymys talousdemokratiasta sensuroitiin YLE:n suorassa lähetyksessäTotuustyttö Linda Lilja oli äskettäisessä YLE:n TV1 kanavan kunnallisvaalipaneelissa mukana ja sai esittää kunnallisvaalien ehdokkaille yhden kysymyksen. Kysymys koski talousdemokratiaa ja siinä Lilja paljasti suorassa YLE TV1:n lähetyksessä koko rahajärjestelmän valheen. Missä raha perustuu velkaan jota luo yksityiset pankit tyhjästä ilmasta.

Kunnallisvaalipaneelin toimittajat kuitenkin hautasivat Totuustyttö Lindan kysymyksen samantien ja siihen ei annettu kenenkään ehdokkaan vastata. Taisi varmaan tv-studion tuotantoryhmä nähdä punaista ja saada puhelun SUPO:sta, että nyt lähetys seis ja sensuuri päälle.

Mutta luultavimmin tällaisten tilanteiden varalle jokaisella Suomen televisiokanavalla on suoranlähetyksen sensuuriinsa omat keinot käytettävissään ja ainakin YLE:n kohdalla jos tiedetään entuudestaan, että studioon ollaan kutsuttu joku henkilö joka lukeutuu seurantalistalla oleviin toisinajattelijoihin niin eipä mene kauan kuin käy käsky ja tulee televisio-ohjelman tuotantoryhmälle ilmoitus, että kyseistä henkilöä ei saa kutsua ohjelmaan. Koska Suomen suojelupoliisi SUPO:n mukaan tällaisten henkilöiden mukana olo vaarantaisi Suomen valtiollista turvallisuutta.

Tässä nyt kuitenkin näimme, että kuinka arka ja tabu aihe talousdemokratia on Suomen korruptoituneelle kokkarieliitille että suurinpiirtein kysymyksen esittäjän mikki feidataan suorassa lähetyksessä ja toimittajat saavat korvanappeihinsa käskyn sivuttaa kysymys kokonaan ja siirtyä eteenpäin.On kuitenkin erittäin sääli, että Suomen Itsenäisyyspuolue ja sen potentiaalinen kannatus on niin pieni että niillä promillerajan marginaaliäänillä ei ketään pystytä valitsemaan edes valtuustoon. Mutta se on kylläkin aivan sataselvää, että jos Itsenäisyyspuolueen kannatus olisi persujen lukemaa niin siinä olisi kyllä koko Suomen korruptoituneen eliitin suurin vihollinen numero yksi ja Perussuomalaisetkin jäisivät kauas taakse jytkyineen.

Perussuomalaiset nähdään kuitenkin tämän Suomenkin valtaeliitille suureksi uhaksi koska kyseessä on kansallismielinen puolue. Mutta Itsenäisyyspuolue taas kannattaa ainoana pienpuolueena talousdemokratiaa, eli sitä että rahanluontioikeus palautettaisiin takaisin valtioille pois näiltä Rockefeller-Rothschild klaaneilta ja muilta illujen öykkäreiltä.