http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 25, 2012

Totuus Turun välikohtauksestaSe mitä Turun torilla oikeasti tapahtui tämän viikon alussa ei liittynyt mihinkään pääministerin puukotusyritykseen. Sillä media ylireagoi ja tarkoituksella tämän tapauksen suhteen.

Totuus oli että 27-vuotias syrjääntynyt mieshenkilö halusi järjestää julkisen performanssin kyykistymällä Kataisen eteen ja sanoi nämä sanat; "Kun kuitenkin tulet tappamaan minut politiikallasi, tee se nyt tässä, niin tämä kärsimys loppuu heti". 

Sitten mies asetti maahan keittiöveitsen, jonka jälkeen Kataisen turvamiehet astuivat peliin ja vetivät miehen ylös ja Katainen astui naama punaisena syrjään.

Nyt epäilty on sitten vapautettu poliisin tekemien kuulustelujen jälkeen Turun paikallisen terveydenhuollon vastuulle, eli käytännössä viety suljetulle. Mitä tämä siis kertoo Suomalaisesta hyvinvointivaltiosta?

Se kun on täysin tosiasia, että ne jotka tätä ammatillista hoitoa tarvitsisivat mielenterveysongelmiin kuten psykoterapiaa eivät sitä saa, vaan heille määrätään vain lääkärin toimesta synteettisiä huumeita sen sijasta.

Jyrki Kataisen kokkaripolitiikalla ei ole mitään muuta motiivia kuin ajaa Suomeen monikansalliset yritykset, sekä viedä eteenpäin uutta maailmanjärjestystä ja mm. nollakasvulla syrjäännytetyt nuoret eivät kuulu tämän uuden maailmanjärjestyksen piiriin. Joten kaikki köyhät ja syrjääntyneet voivat kuolla pois. Se on Kansallisen Kokoomuksen linja siihen mitä tulee uuden maailmanjärjestyksen luomiseen.

Kokoomus kannattaa myös EU:n liittovaltiota ja siitä seurannutta totaalitaristista fasismia kaikkine uusine EU-STASI seurantaelimineen. Myös koko Suomen kansan väestön mikrosirutus isovelin seurantaa varten kuuluu Kokoomuksen kannattamiin linjauksiin tulevaisuudessa.

Samoin myös Kokoomuksen linja ydinvoiman suhteen on hyvin selvä.

 
Lähde: Matkalla Tietoja ja Tosiasioita blogi