http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 22, 2012

Suomalaisten nuorten syrjääntymisestä

 

Kun katsoo työttömyystilastoja ja seuraa mediaa niin jatkuvasti huomaa, että työttömissä on edelleen enemmistö ja valtaosa nuoria vailla vakituista työtä. Määrä sen kuin kasvaa ja TILASTOKESKUS valehtelee edelleen vuosilukuja, vaikka työttömyys on noussut koko ajan koko maassa.

Teollisuusaloilla toteutetaan sitten jatkuvia YT-neuvotteluja ja tehtaat sekä tuotanto siirretään halvempiin maihin. Mutta myös rakennusteollisuudessa ulkomailta tulee tänne itämafian lähettämät halvemmat työntekijät jotka tappavat alan kilpailun Suomessa. Koska kuka esim. joku Suomalainen raksaduunari nyt lähtee tekemään hommia näiden Puolalaisten 2 e/tunti liksoilla. 

Erityisesti nuorten syrjääntyminen mutta myös vanhusten on koko maanlaajuinen ongelma ja siihen kyllä löytyisi myös ratkaisu. Mutta tämän nuoriin kohdistuvan järjestelmällisen massatyöttömyyden takana on kuitenkin paljon laajempi agenda mitä monet voivatkaan kuvitella. Sillä tämä syrjääntyneisyys työttömyyden muodossa on illuminati-eliitin keskeisin ase tämän uuden maailmanjärjestyksen toteuttamisessa. Koska näin saadaan nollakasvu jatkumaan ja lakaistua turhakkeet pois, eli ihmiset joita ei tarvita. Joten he saavat sitten jäädä täysin oman onnensa nojaan ja eipä ole ihme, että nämä monet syrjääntyneet ihmiset eivät usein löydä omaa itseään kun oikeus työhön ja toimeentuloon on riistetty valtaeliitin taloudellisen väkivallan avulla ja näin sitten saadaan luotua sosiaalisia ongelmia mm. päihteiden väärinkäytön avulla joka on suoraa seurausta syrjääntymisestä.Syy tähän massiiviseen työttömyyteen Suomessa ja myös eripuolin maailmaa johtuu siitä, että tämän riistoon perustuvan kapitalistisen talousjärjestelmän systeemi perustuu velkaan ja siihen että tämän velan kasvettua koko ajan joudutaan ottamaan entistäkin enemmän lainaa. Eli valtiot velkaantuvat jne. tilanne johtaa aina siihen, että sitten lähtee duunit alta yhdeltä jos toiselta. Mutta tämä systeemi tarvitsee siitäkin huolimatta entistäkin enemmän köyhiä (mm. työttömät), koska köyhät ovat tämän riistokapitalismin kivijalka. Eli tämä on kuin se tuolileikki jossa aina joku jää ilman tuolia. Mutta nyt tämä tuoli (työpaikka) vaan lähtee useilta sadoilta Suomalaisilta joka päivä ja Tilastokeskus kehtaa edelleenkin kusettaa, että työllisyys pysyi ennallaan.

Illuminati-eliitin agenda on ollut uuden maailmanjärjestyksen mallissa se, että erityisesti rikkaiden teollisuusmaiden tuotanto tulee ajaa alas hinnalla millä hyvänsä jotta saadaan aiheutettua siellä massatyöttömyyttä ja saada aiheutettua erittäin paljon taloudellista väkivaltaa ja ahdinkoa siihen työläisväestöön joka vielä ennen oli näiden rikkaiden teollisuusmaiden selkäranka.

Kun taas köyhemmissä maissa illuminatin hallinnoimat korporaatiot tunkevat lonkeronsa jokaiseen vähemmän varakkaaseen valtioon ja pumppaavat sieltä kaikki luonnonvarat sekä tappavat paikallisen kilpailun. Näin se saa aikaan massiivista henkistä rappiota sekä saa valtaväestön moraalin heikennettyä nollatasolle ja ihmekös se sitten on että Intiassakin on tapahtunut mm. maanviljelijöiden joukkoitsemurhia. Kun ensin elintarvikemafia Monsanto on tuhonnut heiltä sadon antamalla huononnettuja siemeniä viljelyyn. Sitten vielä juomavesikaivojen lisäksi sadevesikin yksityistetään lopulta monikansallisten korporaatioiden haltuun. Joten tästä päästään kyllä selville siitä minkälaisia hirviöitä nämä Rothschildien ja Rockefellerien hallinnoimat illuminatin korporaatiot oikein ovat.Presidentti Sauli Niinistö ja hänen nuorten syrjäytyneisyyttä ehkäisevä kampanja on suorastaan halveksuttava toimenpide siihen mitä tämän koko maan kattavan nuorten syrjääntymisen eteen voitaisiin oikeasti tehdä. Sillä juurikin tämän öykkäri/poroporvarieliitin suurimpana ongelmana on juuri ollut täydellinen kyvyttömyys hahmottaa massatyöttömyyden syitä ja seurauksia. Varsinkin nämä kokkaripellet ovat kaikista pahimmasta päästä ja he usein ovat osoittamalla syyttävällä sormellaan eteenkin nuoria ja syrjääntyneitä syyttämällä heitä syylliseksi siihen, että he eivät pysty työllistymään. Se kun on niin, että jos on tarpeeksi syvällä kultalusikka perseessä ja norsunluutorni päässyt nousemaan liian ylös. Niin aivopierujen määrä alkaa lopulta vähentämään oleellisinta älykkyysosamäärää ja Kansallisen Kokoomuksen riveistä näitä tapauksia löytyy vaikka millä mitalla ja heidän aivopierujaan ovat monet saaneet lukea mm. heidän US-blogeissaan. Tässä pieni näyte siitä kuinka vieraantuneita todellisuudesta ovat entiset kokoomuskansanedustajat.

Lähde: Jaakko Pyykkölä/US