http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 26, 2012

Salaisten USA:n armeijan ihmiskokeiden uhri avautuu kokemuksistaan ja vaatii vastauksia

 

Yhdysvaltojen St. Louisin osavaltiossa on äskettäin tullut julki maailmalle se, että alueella tehtiin 1950- ja 60-luvulla USA:n armeijan salaisia ihmiskokeita.

Nyt kaksi Missourin senaattoria Claire McCaskill (demokraatti) ja rep. Roy Blunt (republikaani) vaativat vastauksia tähän niin vaiettuun ihmistestaukseen josta USA:n armeija edelleen vaikenee.

Yhdysvaltojen hallitukselle ongelmallista näissä tapauksissa on se, että nyt kun eräskin näistä ihmiskokeista selvinneistä on uskaltanut avata suunsa. Niin missä olisi sitten oikeat henkilöt kuuntelemaan heidän tarinansa ja kokemuksensa, sekä antamaan tarvittavaa tukea.

1960-luvun kylmän sodan aikoina St. Louisissa alettiin ruiskuttamaan kadmium sulfiittia Pruitt Igoen tajolen alueella, lähellä St. Louisin keskustaa. Myrkytyksen kohteena olivat erityisesti lapset ja lapsiperheet. He olivat elävä testauksen kohde ja myös osana armeijan salaista projektia; "sanoi entinen alueen asukas Doris Spates".
Niinä aikoina juuri kukaan ei osannut kyseenalaistaa sitä, että miksi armeija ruiskutti myrkyillä ilmakehää. Sillä se kun perusteltiin hyttysten tappamisella. Siinä kun ei itikoita myrkytetty vaan ihan eläviä ihmisiä.


Dorothy Johnson joutui noihin aikoihin menemään lääkäriin hänen kehoonsa tuntemattomien arpien vuoksi, joita oli tullut hänen kehoonsa eri puoli ruumista. Hän oli tuolloin 18-vuotias. Arvet eivät kuitenkaan koskaan lähteneet hänen kehostaan ja ne olivat kuitenkin syntyneet USA:n armeijan salaisen ihmistestauksen johdosta.

90-luvulla armeija taas kehitteli peitetarinan, että se olisi suojellut aluetta mahdollisilta Neuvostoliiton tekemiltä myrkytysruiskutuksilta, koska 60-luku oli kylmän sodan aikaa ja tämän vuoksi oli sitten muka suihkutettava myrkkyjä alueen ilmakehään. Armeija vielä väitti, että aine jota ruiskutettiin oli täysin myrkytön.
St. Louisilainen sosiologi Lisa Martino-Taylor sai kuitenkin selville, että kyseisten armeijan tekemiin alueellisiin ilmakehän ruiskutuksiin liittyvät asiakirjat olivat kaikki julistettu salaisiksi. Joten tästä voimme päätellä, että mitkä olivat armeijan motiivit ja aikeet tässä salahankkeessa. Saman tutkimuksen aikana Martino-Taylor sai myös selville, että nämä jo tehdyt ihmiskokeet St. Louisin alueella liittyivät myös vahvasti radioaktiivisella aineella väestön pommittamiseen.

Nyt Yhdysvaltojen armeija on jopa kertonut, että kylmän sodan aikoihin heidän USA:ssa suoritetuissa ihmiskokeissaan ollaan mm. ruiskutettu plutoniumia rokotteilla potilaisiin heidän tietämättään. Näin sitten vastasyntyneet vauvat ja raskaanaolevat naiset saatiin altistettua radioaktiiviselle aineelle.

Vuosien 1946 ja 1953 välisenä aikana peräti 73:n vajaana syntyneestä lapsesta löytyi jäämiä radioaktiivisesta kalsiumista.


Martino-Taylor kertoo, että vaikka nämä tapaukset on tiedossa niin niihin liittyvät tiedot ollaan kuitenkin poistettu julkisuudesta kokonaan.

Koko kyseisestä kertova KSDK-sivuston video oli hävinnyt kokonaan palvelimelta ja näin se USA:n armeija pyrkii keinoja kaihtamatta estämään tällaisten tekemiensä hirveyksien tiedot julkisuudesta.

Lähde: KSDK