http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 22, 2012

100 vuotta kohti maailmanhallitusta
Viimeisen sadanvuoden aikana Illuminatin salainen maailmanhallitus on toteuttanut laajamittaista ja maailmanlaajuista suunnitelmaansa uuden maailmanjärjestyksen maailmanhallituksen luomiseksi. Se on ainakin tähän mennessä edennyt voittoisasti valtaväestöltä piilossa ja illuminati-eliitti on onnistunut toimimaan kulissien takana valtaväestön huomaamatta heidän rikollisia aikeitaan.Illuminatin valtaeliitin valtahierarkia on rakennettu tarkalleen ja siinä on eri asteita. Kuten kuvasta näkyy niin huipulla on aivan oma pieni johtoryhmä ja näitä ovat mm. Committee of 300, CFR sekä Trilateraalinen Komissio. Myös kuninkaallisilla kuten Englannin kuningatar Elisabeth II:lla on erittäin paljon valtaa illuminati-eliitin sisällä.

Maailmanhallituksen satavuotinen historia on edennyt seuraavaksi:

 • 1912 - USA:n presidentin Woodrow Wilsonin vaikutusvaltainen neuvonantaja Edward M. House julkaisee kirjan "Philip Dru: Administrator", jossa hän kehottaa luomaan Karl Marxin unelmoiman sosialismin. Wilsonin ja Housen ystäväpiiriin kuuluivat Paul Warburg, J.P. Morgan, John D. Rockefeller ym. teollisuuden ja pankkien suuromistajat. 
 • 1913 - Yksityinen Federal Reserve perustetaan Wilsonin avustuksella, jolle annetaan valta luoda ja manipuloida rahaa ja sen arvoa. Alle 100 vuodessa he tuhoavat dollarin arvosta 95%. 
 • 1914 - Ensimmäinen maailmansota sytytetään salamurhaamalla Itävallan Franz Ferdinand.
 • 1916 - Woodrow Wilson kampanjoi vuosia YK:n edeltäjän Kansainliiton puolesta sekä maailmanhallituksen perustamiseksi sillä verukkeella, että se estäisi tulevat sodat.
 • 1918 - Ensimmäisen maailmansodan loppuminen 11.11. kello 11. 
 • 1919 - Merkittävät vaikuttajat Iso-Britanniassa ja USA:ssa perustavat Royal Institute of International Affairs sekä Council on Foreign Relations (CFR; aluksi nimellä Institute of International Affars) -organisaatiot, jotka pyrkivät muovaamaan maiden politiikkaa. Myöhemmin mm. Hillary Clinton sanoo, että hakee neuvonsa (ohjeensa) CFR:ltä. CFR:ään tulevat myöhemmin kuulumaan lähes kaikki olennaiset vaikuttajat ja päättäjät USA:ssa.
 • 1922 - 15. joulukuuta CFR kannustaa maailmanhallituksen luomiseen lehdessään Foreign Affairs.
 • 1928 - H.G. Wells julkaisee kirjan "The Open Conspiracy: Blue Prints for a World Revolution" ja kirjoittaa: "Avoin salaliitto on luonnollinen sosialistien ja kommunistien jatke; se voi olla vallassa Moskovassa ennenkuin se saa New Yorkin haltuunsa."
 • 1932 - Julkaistaan useita kirjoja, jotka kehottavat luomaan uuden maailmanjärjestyksen: "Toward Soviet America" (William Z. Foster), "The New World Order" (F.S. Marvin) kuvaten  Kansainliiton olevan ensimmäinen askel sen luomiseksi ja kansallisvaltioiden poistamiseksi, "Dare the School Build a New Social Order?" (George Counts) kuvaten miten opetussuunnitelmien tulee valmistaa uudet sukupolvet tulevaa hallintoa varten, "Plan for Peace" (Margaret Sanger) joka kehottaa luomaan uudelleenkoulutusleirejä. Neuvon mukaiset leirit otetaan käyttöön myöhemmin mm. Kiinassa ja muissa sosialistimaissa.
 • 1933 - Ensimmäinen "Humanist Manifesto" julkaistaan. Se kehottaa sulauttamaan kaikki uskonnot uuteen sosialisoituun talousjärjestelmään.
 • 1933 - H.G. Wells julkaisee kirjan "The Shape of Things to Come". Wells ennustaa toisen maailmansodan vuoden 1940 tienoille Saksan ja Puolan selkkausten johdosta. 1945 jälkeen syntyisi levottomuuksia ja turvattomuutta. Suunnitelma modernista maailmanhallinnosta onnistuisi kolmannella kerralla n. vuonna 1980 ja se syntyisi jonkin tapahtuman seurauksena joka tapahtuisi Basrassa, Irakissa. Kirja myös ennustaa tulevasta: "vaikka maailmanhallinto oli selkeästi tulossa useita vuosia ja vaikka sitä oli etukäteen pelätty ja voivoteltu, se ei löytänyt [todellista] vastustusta missään."
 • 1933 - Ryhmä varakkaita teollisuusomistajia mukaanlukien JP Morgan, JD Rockefeller ym. koittavat värvätä armeijaa suorittamaan vallankumouksen, jonka avulla Yhdysvaltoihin saataisiin fasistinen hallitus. Nimettynä osallisena on myös Prescott Bush. Kenraali Butler vastustaa ajatusta ja paljastaa yrityksen. Asia käsitellään kongressissa, mutta syyllisiä ei rankaista ja asiasta vaietaan.    
 • 1934 - Alice A. Bailey julkaisee kirjan "The Externalization of the Hierarchy". Bailey on okkultisti, joka väittää tietojensa tulleen näkymättömältä henkioppaalta. Bailey myös esitti  ajatuksen arjalaisrodusta. Bailey sanoo, että uusi maailmanjärjestys täytyy saada aikaiseksi. Kirjan julkaisija on Lucis Trust, jonka alkuperäinen nimi on "Lucifer Publishing Company". Lucis Trust on YK:n sosiaalisen ja taloudellisen neuvoston jäsen, ja YK:n pitkäaikainen 40-vuotisen uran tehnyt "henkinen isä" Robert Muller levitti Baileyn oppeja ja antoi niille YK:n tuen. Steiner-koulujen taustalla oleva Rudolf Steiner käytti samoja opetuksia. YK:n tukema Lucis Trust sanoo mm.: "Lucifer laskeutui maan päälle tuomaan ihmiselle järjen."    
 • 1939 - H.G. Wells julkaisee kirjan "New World Order", jossa hän ehdottaa kollektivistista maailmanvaltiota tai uutta maailmanjärjestystä, joka koostuisi sosialidemokratioista.
 • 1940 - Carnegie Endowment for International Peace julkaisee teoksen "The New World Order", joka listaa muita teoksia kansalliseen ja globaaliin liittovaltiokehitykseen sekä sisältää tarkempia suunnitelmia maailmanjärjestyksen rakentamiselle sodan jälkeen.
 • 1942 - Institute of Pacific Relations julkaisee "Post War Worlds" teoksen, jossa se julistaa  maailmanhallinnon olevan lopullinen tavoite.
 • 1942 - Prescott Bush tuomitaan natsipuolueen rahoittajien kanssa toimimisesta ja hänen yhtiönsä varat jäädytetään. Paljastuu, että Bushien perhe rahoitti ja tuki natseja sekä ennen sotaa että sen aikana. 
 • 1942 - OSS (CIA:n edeltäjä) muodostetaan ja se värvää agenteikseen natseja Saksasta. 
 • 1945 - 6. elokuuta Truman ilmoittaa USA:n pudottaneen ydinpommin Hiroshimaan.
 • 1945 - 24. lokakuuta YK:n perustuskirja tulee voimaan. Senaattori Glen Taylor esittelee senaatin luonnoksen 183 kutsuen senaattia kannattamaan maailmanhallinnon luomista omien poliisivoimien kera.
 • 1945  - "Operation Paperclip" värvää ja pelastaa merkittäviä natseja saksasta USA:n tiedustelupalveuihin ja armeijaan, joissa he saavat korkeita virkoja ja ovat olennaisessa roolissa mm. NASA:n perustamisessa.
 • 1945-1946 - Nürnbergin oikeudenkäynnit. Korkeimmat näkyvissä viroissa olleet natsiupseerit tuomitaan, mutta olennaiset ja merkittävimmät taustarahoittajat pankkialalta ja teollisuudesta (mm. Hjalmar Schacht, ym.)  jäävät vapaiksi.  
 • 1946 - Alger Hiss, YK:n perustamiskokouksen puheenjohtaja, valitaan Carnegie Endowment for International Peacen johtoon. 1950 hän joutuu vankilaan valan rikkomisesta koitettuaan peitellä kommunistisen puolueen jäsenyyttään.   
 • 1947 - Hitlerin vakoilutoiminnan johtaja Reinhard Gehlen muodostaa uuden ryhmän sodanjälkeiseen Saksaan CIA:n alaisuudessa.
 • 1947 - Lokakuussa USA:n kansallisen koulutusliiton puheenjohtaja William Carr kirjoittaa, että  opettajien tulee kertoa lapsille kaikista erimuotoisista ehdotuksista, joita on tehty YK:n vahvistamiseksi ja maailmanhallinnon ja maailmankansalaisuuden luomiseksi.
 • 1948 - 5. kesäkuuta presidentti Truman kannattaa globaalin tuomioistuimen perustamista.
 • 1948 - Psykologi B.F. Skinner julkaisee teoksen "Walden II", jossa hän ehdottaa uutta järjestystä, jossa lapset ovat valtion eivätkä perheen hoivissa, ja jotka koulutetaan nuoresta pitäen haluttuun suuntaan. Skinnerin ideoita toteutettiin laajalti 60-, 70- ja 80-luvuilla kouluttajien ja opettajien keskuudessa.   
 • 1948 - Heinäkuussa Iso-Britannian Harold Butler kirjoittaa CFR:n julkaisussa Foreign Affairs uuden maailmanjärjestyksen olevan tekeillä.
 • 1948 - YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO:n puheenjohtaja Julian Huxley kehottaa radikaaliin eugeniikan ja rotuhygienian toteuttamiseen.  
 • 1948 - USA:ssa julkaistaan alustava suunnitelma maailman perustuslaille, jossa kannustetaan ensimmäiseksi paikalliseen alueelliseen yhdentymiseen (EU, ym.) askeleena kohti maailmanhallintoa. Perustuslaki muodostaa mm. "Maailmanneuvoston" ja vaatii kansallisvaltioita luovuttamaan aseensa maailmanhallitukselle, sekä sisältää maailmanhallinnon oikeuden ottaa yksityisomaisuutta valtion käyttöön.
 • 1950 - 17. huhtikuuuta Federal Reserven luonut Paul Warburg esiintyy senaatin ulkoasiainvaliokunnan edessä ja sanoo: "tulemme saamaan maailmanhallituksen, riippumatta pidämmekö siitä. Ainoa kysymys on, saavutetaanko se rauhanomaisesti vaiko väkisin."
 • 1950 - 9. helmikuuta USA:n senaatin ulkoasiainalivaliokunta esittelee ponnen 66, joka alkaa sanoilla: "Saavuttaaksemme universaalin rauhan ja oikeudenmukaisuuden, nykyinen YK:n perustuskirja tulee muuttaa todelliseksi maailmanhallinnon perustuslaiksi." Senaattori Taylor myöhemmin sanoo, että "meidän täytyy uhrata huomattavasti itsemääräämisoikeuttamme maailmanhallinnolle, jotta se voisi verottaa ihmisiä kustantaakseen itsensä."
 • 1952 - 11. huhtikuuta John Foster Dulles (tuleva ulkoministeri) sanoo, että kansainväliset sopimukset voivat jyrätä [USA:n] perustuslain. Senaatin ehdotettu lisäys, joka olisi määritellyt ettei mikään sopimus voi jyrätä perustuslakia, ei mene läpi.
 • 1954 - Hollannin prinssi Bernhard muodostaa Bilderberg-ryhmän, jossa kansainväliset poliitikot ja pankkiirit tapaavat vuosittain keskustellakseen politiikan ja maiden yhdentämisestä.
 • 1957 - Euroopan Yhteisö (EEC - EU:n edeltäjä) perustetaan tavoitteena luoda Euroopan liittovaltio.
 • 1958 - "World Peace through World Law" julkaistaan, jossa kirjoittajat Grenville Clark ja Louis Sohn kannattavat YK:lle roolia maailman hallintaan, kansallisvaltioiden aseistariisumiseksi, maailmanpoliisiksi ja lainsäätäjäksi.
 • 1959 - Rockefeller Brothers' Fund sponsoroi teosta "The Mid-Century Challenge to U.S. Foreign Policy", joka kuvaa miten USA ei voi paeta vastuuta, joka sille on annettu valmistaakseen maailma uuteen maailmanjärjestykseen kaikilla osa-alueilla - henkisesti, taloudellisesti, poliittisesti ja sosiaalisesti.
 • 1960 - 9. syyskuuta USA:n presidentti Eisenhower allekirjoittaa senaatin ponnen 170, joka kannattaa Atlantisen Liiton perustamista. Atlantisen Liiton rahastonhoitaja Elmo Roper laatii puheen otsikolla "The Goal Is Government of All the World", jossa hän sanoo: "tulee selväksi, ettei ensimmäistä askelta maailmanhallintoa kohti voida ottaa ennenkuin olemme edenneet kaikilla neljällä rintamalla: taloudellisella, sotilaallisella, poliittisella ja sosiaalisella [rintamalla]."  
 • 1961 - USA:n ulkoministeriö julkaisee suunnitelman riisua kaikki maat aseista ja aseistaa YK:n. Ulkoministeriön dokumentti 7277 on nimetty "Freedom From War: The U.S. Program for General and Complete Disarmament in a Peaceful World".  Se sisältää kolmivaiheisen ohjelman kansallisvaltioiden aseistariisumiseksi ja YK:n aseistamiseksi, minkä seurauksena "millään valtiolla ei olisi voimaa haastaa asteittain vahvistettuja YK:n rauhanturvajoukkoja".
 • 1962 - CFR:n Lincoln Bloomfield julkaisee teoksen "A World Effectively Controlled by the United Nations". Nelson Rockefeller julkaisee teoksen "The Future of Federalism", jossa hän vaatii uutta maailmanjärjestystä.
 • 1963 - J. William Fulbright, USA:n senaatin ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja, sanoo: "tarve eliitin muodostamalle hallinnolle on kiistämätön ... kansalaisten muodostama hallinto on mahdollinen mutta epätodennäköinen". 
 • 1963 - 22. marraskuuta John F. Kennedy murhataan. Hän pyrki avoimesti purkamaan rikollisia toimia suorittavan CIA:n sekä ottamaan rahanluomisen vallan takaisin valtiolle pois yksityiseltä Federal Reserveltä. JFK myös puhui avoimesti salaliittojen ja enemmän tai vähemmän salaisten ryhmien uhasta, ja kampanjoi niitä vastaan.
   
 • 1966 - Bill Clintonin ohjaaja Georgetownin yliopiston opiskeluajoilta professori Carroll Quigley julkaisee massiivisen teoksen "Tragedy and Hope", jossa hän sanoo: "Olemassa on ollut jo kokonaisen sukupolven ajan kansainvälinen verkosto joka toimii kuin äärioikeisto kuvittelee kommunistien toimivan. Tunnen tämän verkoston toiminnan, koska olen tutustunut siihen jo 20 vuoden ajan ja sain luvan kahden vuoden ajan 1960-luvun alussa tutustua sen papereihin ja salaisiin dokumentteihin. Minulla ei ole mitään sen pyrkimyksiä astaan, ja olen suuren osan elämästäni ollut sitä lähellä. Isoin ongelmani on, että se pyrkii olemaan salassa, kun minun mielestäni sen rooli edellyttäisi sen toimivan avoimesti." 
 • 1968 - 26. kesäkuuta Nelson Rockefeller antaa tukensa uudelle maailmanjärjestykselle. Hän lupaa tekevänsä työtä uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi.
 • 1972 - Nixon vierailee Kiinassa ja kehottaa rakentamaan uutta maailmanjärjestystä.
 • 1973 - Pankkiiri David Rockefeller perustaa Trilateral Commissionin, jonka pitkän aikavälin tavoitteena on integroida Amerikka, Eurooppa ja Japani. Rockefeller valitsee Zbigniew Brzezinskin, tulevan presidentti Carterin turvallisuusneuvonantajan ja Osama bin-Ladenin kouluttajan sekä myös Obaman kampanjan neuvonantajan, komission ensimmäiseksi johtajaksi ja kutsuu myös Carterin jäseneksi.
 • 1973 - Rooman Klubi laatii salassapidettävän dokumentin "Regionalized and Adaptive Model of the Global World System", jossa maailma jaetaan useampiin hallinnollisiin alueisiin (EU ym.) myöhempää yhdistämistä varten.
 • 1973 - "Humanist Manifesto II" julkaistaan. "Seuraava vuosisata voi olla ja sen tulisi olla humanistinen vuosisata. Olemme uuden ajan äärellä. Maallinen yhteisö globaalilla tasolla. Uskottomina alkupisteemme on ihminen, ei Jumala; luonto, ei luoja. Odotamme globaalin lain ja ylikansallisen maailmanjärjestyksen luomista. Todellinen vallankumous on tapahtumassa."
 • 1973 - 11. syyskuuta Chilen presidentti Salvador Allende murhataan. Henry Kissinger nimetään osalliseksi.
 • 1974 - huhtikuussa entinen USA:n apulaisulkoministeri, Trilateral- ja CFR- jäsen Richard Gardner julkaisee artikkelin "The Hard Road to World Order", jossa hän kirjoittaa: "maailmanjärjestys tulee rakentaa alhaalta ylös eikä toisinpäin. Kansallisen itsemääräämisoikeuden murentaminen pala palalta on tehokkaampaa kuin suoranainen hyökkäys."
 • 1974 - Raportissa nimeltä "New International Economic Order" YK:n yleisistunto linjaa suunnitelman jakaa varakkaampien maiden varoja ja resursseja muille.
 • 1975 - USA:n 32 senaattoria ja 92 kansanedustajaa allekirjoittavat "A Declaration of Interdependence" julistuksen, jossa sanotaan: "meidän tulee yhdessä muiden kanssa luoda uusi maailmanjärjestys. Kapeiden kansallisten itsemääräämisoikeusaatteiden ei tule antaa estää  sitoumustamme." Edustaja Marjorie Holt kieltäytyy allekirjoittamasta sanoen: "[julistus] vaatii kansallisen suvereniteettimme luovuttamista kansainvälisille organisaatioille. Se julistaa, että taloudestamme määräisivät kansainväliset organisaatiot. Se esittää, että astuisimme 'uuteen maailmanjärjestykseen' joka jakaisi amerikkalaisten itse luoman varallisuuden muille."
 • 1975 - Teos "Kissinger on the Couch" julkaistaan. Entinen CFR:n jäsen amiraali Chester Ward ja toinen kirjoittaja Phyllis Schlafly sanovat: "kun CFR:n johtavat jäsenet ovat päättäneet, että USA:n hallituksen tulisi toteuttaa tiettyä politiikkaa, CFR:n mittavat tutkimusresurssit otetaan käyttöön sekä intellektuellisten että tunteita herättävien argumenttien tuottamiseksi uuden politiikan tukemiseksi ja vastustajien sekaannuttamiseksi ja tyrmäämiseksi".
 • 1977 - Rooman Klubi julkaisee teoksen "RIO: Reshaping the International Order", joka vaatii uuden kansainvälisen järjestyksen luomista, mukaanlukien varallisuuden uudelleenjakamista.
 • 1977 - "Kolmas yritys maailmanjärjestykseksi" julkaistaan. Aspen Institute for Humanistic Studies kirjoittaja Harlan Cleveland vaatii amerikkalaisten mielipiteiden muovaamista sekä täydellistä aseistariisuntaa.
 • 1977 - Suosittu ja vaikutusvaltainen opettaja ja filosofi Mortimer Adler julkaisee teoksen "Philosopher at Large", jossa hän kannattaa maailmanhallituksen luomista. 
   
 • 1978 - Italian pääministeri Aldo Moro murhataan. Moron vaimo nimeää oikeudessa Kissingerin uhkailleen Moroa useaan otteeseen ennen murhaa, jos tämä ei lopettaisi kansallismielistä politiikkaansa. Kissinger kuuluu Bilderberg-kokousten vakiovieraisiin.
 • 1979 - Senaattori Barry Goldwater julkaisee omaelämäkertansa "With No Apologies", jossa hän sanoo: "Mielestäni Trilateral Commission edustaa taidokasta ja koordinoitua pyrkimystä ottaa haltuun ja yhdistää neljä vallan keskusta - politiinen, taloudellinen, intellektuelli ja uskonnollinen. ... Uuden järjestelmän luojina ja hallinnoijina he tulevat hallitsemaan tulevaisuutta."  
 • 1984 - "The Power to Lead" julkaistaan. James McGregor Burns myöntää: "USA:n perustuslain laatijat ovat olleet liian ovelia meille. He voittivat meidät älyllisesti. He suunnittelivat instituutiot, joita ei voida yhdistää kikkailemalla. Jotta voimme kääntää USA:n perustukset ylösalaisin, meidän täytyy hyökätä heidän luomaansa perustuslaillista rakennetta kohti." 
 • 1987 - Rockefeller Foundationin tukema teos "The Secret Constitution and the Need for Constitutional Change" sanoo: "kattava ajattelun muokkaus on meneillään USA:ssa massamedian ja julkisen koulutusjärjestelmän kautta. Ihmisille kerrotaan, mitä ja miten heidän tulee ajatella. Vanha järjestys murenee. Kansallisajattelu nähdään vaarallisena sosiaalisena sairautena. Tulevaisuuden hallintaan tarvitaan uusi visio, globaali visio joka ylittää rajat ja tuhoaa kansallisten ratkaisujen myrkyn. Uusi perustuslaki on tarpeen."
 • 1988 - 7. joulukuuta Mikhail Gorbachev sanoo YK:ssa: "Maailman kehittyminen on mahdollista vain universaalin ihmisten konsensuksen etsimisen kautta kun siirrymme kohti uutta maailmanjärjestystä."
 • 1989 - 12. toukokuuta George H.W. Bush kutsuu neuvostoliittolaiset maailmanjärjestykseen. Puhuessaan Texasin A&M yliopiston valmistujaisissa, Bush sanoo että USA on valmis toivottamaan Neuvostoliiton "takaisin maailmanjärjestykseen".
 • 1989 - 9. marraskuuta Berliinin muuri puretaan.
 • 1990 - Gorbachev suosii uutta maailmanjärjestystä. "Kaikkien tulee muuttua. Suvaitsevaisuus on uuden maailmanjärjestyksen a ja o".
 • 1990 - 2. elokuuta Irak hyökkää Kuwaitiin, joka pumppasi öljyä Irakin puolelta.
 • 1990 - 11. syyskuuta Bush kutsuu persianlahden sotaa tilaisuudeksi uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi. Puheessaan kongressille Bush sanoo: "Persianlahden kriisi tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden siirtyä historialliseen yhteistyön aikakauteen. Näistä vaikeista ajoista voi syntyä uusi maailmanjärjestys, jossa maailman kansat idässä ja lännessä, pohjoisessa ja etelässä voivat kukoistaa ja elää harmoniassa. Uusi maailma taistelee syntyäkseen."
 • 1990 - 25. syyskuuta Neuvostoliiton ulkoministeri Eduard Shevardnadze kuvaa puheessaan YK:ssa Irakin hyökkäystä Kuwaitiin "terrorismiksi, joka kohdistuu uutta maailmanjärjestystä kohtaan." Myöhemmin 31. joulukuuta Gorbachev julistaa, että uusi maailmanjärjestys luodaan Persianlahden kriisin kautta.
 • 1990 - 1. lokakuuta Bush sanoo puheessaan YK:ssa: "YK:ssa esitetty kollektiivinen maailmanyhteisön voima ... historiallinen liike kohti uutta maailmanjärjestystä ... aika jolloin ihmiskunta siirtyi ... tuomaan hengen ja mielen vallankumouksen ja aloittamaan taipaleen kohti ... uutta kautta."
 • 1991 - Bush ylistää uutta maailmanjärjestystä vuosittaisessa valtiopuheessaan: "Panoksena on enemmän kuin yksi pieni maa, se on suuri idea - uusi maailmanjärjestys ... ihmiskunnan universaalien tavoitteiden saavuttamiseksi ... tuhansien valonpisteiden valaistukseen ... muutoksen tuulet ovat kanssamme."
 • 1991 - kesäkuussa CFR sponsoroi konferenssin "Rethinking America's Security: Beyond Cold War to New World Order", johon osallistuu 65 kunnioitettua hallinnon, koulujen, median, armeijan ja yhdeksän maan eri alojen edustajaa. Myöhemmin useat konferenssin osallistujista osallistuvat n. 100 muun maailman johtajan kanssa Bilderberg-tapaamiseen Baden Badenissa, Saksassa. Bilderberg-osallistujat omaavat huomattavaa valtaa maidensa ulkopolitiikan määrittelyssä ja hallituksissa.
 • 1991 - 30. lokakuuta Gorbachev puhuu Middle East Peace Talks konferenssissa Madridissa: "Olemme alkaneet näkemään tukea [uudelle maailmanjärjestykselle]. Tämä on erittäin merkittävä merkki liikkeestä kohti uutta aikakautta... Näemme sekä maassamme että muualla... vanhan ajattelun haamuja... Kun heitämme ne niskastamme, pystymme paremmin liikkumaan kohti uutta maailmanjärjestystä... luottaen YK:n asiaankuuluviin mekanismeihin."
 • 1992 - CFR-jäsen ja Citicorpin puheenjohtaja Walter Wriston pitää puheen  "The Twilight of Sovereignty", jossa hän väittää: "todellinen globaali talous edellyttää ... kansallisen itsemääräämisoikeuden luovuttamista .. järjestelmää ei pääse pakoon."
 • 1992 - UNCED Earth Summit pidetään Rio de Janeirossa Maurice Strongin johdolla. Kokoontumisessa esitellään Agenda 21 ja biodiversiteettisopimus. Rikkaiden maiden varallisuus vaaditaan siirrettäväksi muille.
 • 1992 - 20. heinäkuuta TIME-lehti julkaisee Strobe Talbottin, Bill Clintonin huonekaverin ja CFR-sekä Trilateral- jäsenen, tekstin "The Birth of the Global Nation", jossa hän sanoo: "Kaikki maat ovat käytännössä sosiaalisia järjestelyitä... Vaikka ne vaikuttavat kuinka pyhitetyiltä tiettynä hetkenä, ne ovat kaikki keinotekoisia ja väliaikaisia... Kenties kansallinen itsemääräämisoikeus ei ollutkaan niin mahtava idea... Mutta se on vaatinut ihmeellisen ja kamalan vuosisatamme tarttuaksemme maailmanhallituksen rakentamiseen." Clinton nimitti Talbottin ulkoministeriön kakkosmieheksi, ja 2/3 senaatista vahvisti nimityksen vaikka Talbott vähätteli kansallista itsemääräämisoikeutta.  
 • 1992 - 29. syyskuuta CFR- ja Trilateral- jäsen Winston Lord antaa Los Angelesissa puheen otsikolla "Changing Our Ways: America and the New World", jossa hän toteaa: "Meidän tulee luopua osasta itsemääräämisoikeuttamme, joka on kiistanalainen aihe... Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimuksen alaisuudessa... jotkut amerikkalaiset tulevat kärsimään kun matalapalkkaiset työt viedään pois [ulkomaille]." Lordista tuli Clintonin apulaisulkoministeri.
 • 1992-1993 - talvella CFR julkaisee Boutros-Boutros Ghalin tekstin "Empowering the United Nations", joka väittää: "On kieltämätöntä että vuosisatoja vanha täydellinen itsemääräämisoikeus ei enää päde... Vähittäisen kansainvälisen lain lisääntymisen  asetelmassa YK:n merkityksen tulisi olla selvä ja hyväksytty." 
 • 1992 - 31. joulukuuta Länsi-Euroopan muodostuminen omaksi talouskokonaisuudekseen (The Single European Act) ensimmäisenä jäsenenä tulevaa globaalia 10 hallintoalueen uudelleenjärjestelysunnitelmaa varten.
 • 1993 - 30. lokakuuta Richard Harwood kirjoittaa Washington Postissa pääkirjoituksen toimittajien roolista CFR:n jäseninä: "Heidän jäsenyytensä on tunnustus heidän nousustaan Amerikan johtavaan luokkaan jossa heidän ei kuulu pelkästään analysoida ja tulkita USA:n ulkopolitiikkaa, vaan auttaa luomaan sitä."
 • 1994 - tammi-helmikuussa CFR julkaisee artikkelin USA:n edellisten 50 vuoden ulkopolitiikan muovaajista: "He tulivat valtaan 2. maailmansodan aikana... Näin kuuluikin tapahtua... Heidän mukaan kansallinen turvallisuus ja kansalliset intressit menevät kaiken edelle... Kuinka voisi tämä pieni atlanti-mielisten internationalistien ryhmä pärjätä? ... Itäiset internationalistit pystyivät muovailemaan ulkopolitiikan instituutteja... Niinkauan kuin kylmä sota jatkui ja ydinsota näytti olevan vain yhden ohjuksen päässä, yleisö oli valmiita hyväksymään niin epädemokraattisen ulkopolitiikan muodostamisjärjestelmän."
 • 1995 - Suomi liittyy Euroopan Unioniin vahvan mielikuvamarkkinoinnin ja mainoskampanjoinnin tuloksena. Sanotaan, että liittyminen ei tarkoita markasta luopumista.
 • 1995 - Gorbachev Foundation sponsoroi The State of The World Forum -tapahtuman San Franciscossa, jossa maailman vaikuttajat kuten Margaret Thatcher, Maurice Strong, George Bush, Mikhael Gorbachev ym. tapasivat. Puheet keskittyivät tulevan maailmanhallituksen ympärille. Uutena terminä esiteltiin uuden maailmanjärjestyksen tilalle nimi "global governance", koska vanhasta nimikkeestä oli tullut poliittinen taakka.
 • 1996 - YK:n 420-sivuinen raportti "Our Global Neighbourhood" julkaistaan. Se linjaa suunnitelman globaaliin hallintoon käyttäen uutta termiä "global governance", jota myöhemmin tulevat käyttämään myös useat johtajat ml. EU:n presidentti Herman Von Rompoy.
 • 1996 - State of the World Forum II pidetään San Franciscossa, mutta monet tapaamisista ovat suljettujen ovien takana lehdistön ulottumattomissa.
 • 2001 - 11. syyskuuta päivälleen 11 vuotta Bushin "Kohti uutta maailmanjärjestystä"  puheen jälkeen suoritetaan isku World Trade Centeriin ja Pentagoniin läpi maailman tarkimmin valvotun ilmatilan ja ohi maailman tehokkaimman valvontakoneiston. Ensiksi syytetään Osama bin Ladenia, mutta virallinen syyllinen saadaan myöhemmin tunnustamaan kiduttamalla häntä yli 150 kertaa mm. hukuttamalla tavalla, jota karaistuneetkaan sotilaat eivät suostu kokeilemaan kertaakaan läpi kokonaisuudessaan. Oikeudenkäynti suoritetaan myöhemmin ilman että se herättää merkittävää mielenkiintoa.
 • 2001 - 12. syyskuuta senaattori Gary Hart sanoo CFR-kokouksessa: "presidentillä on mahdollisuus ottaa esille hänen isänsä termi, jota ei ole käytetty sittemmin kertaakaan, ja se on uusi maailmanjärjestys."
 • 2001 - 26. lokakuuta Bush allekirjoittaa Patriot Act -lain, joka antaa liittovaltiolle diktatuuriset valtuudet ja merkittävästi - ellei täydellisesti - murentaa yksilön vapauksia ja oikeuksia.
 • 2002 - 29. tammikuuta Bush listaa vuotuisessa presidentinpuheessaan Irakin, Iranin ja Pohjois-Korean muodostavan "pahuuden akselin" joka uhkaa maailmanrauhaa. "Tavoittelemalla massatuhoaseita" nämä hallinnot "muodostavat vakavan uhan". Tällä perustellaan uusien poliisivaltiotoimien käyttöönottoa ympäri maailman.
 • 2002 - 12. syyskuuta Bush kertoo YK:lle, että Irak on vakava ja kasvava uhka, ja että USA ei salli minkään terroristin tai tyrannin uhata sivilisaatiota massatuhoaseilla. 
 • 2003 - 17. maaliskuuta 8:15pm EST Bush ilmoittaa 48 tunnin aikarajan Saddam Husseinille poistua maasta poikiensa kera, tai kärsiä maahanhyökkäyksen.
 • 2003 - 20. maaliskuuta USA aloittaa maahanhyökkäyksen Irakiin yhdessä liittolaistensa kanssa. Lähes kaikki sodalle esitetyt syyt osoittautuvat valheiksi. Kukaan ei joudu vastuuseen.
 • 2005 - Ranskassa ja Hollannissa pidetään kansanäänestys uudesta EU:n perustuslaista. Selkeä enemmistö molemmista kansoista äänestää ei. Sopimus nimetään uudelleen Lissabonin sopimukseksi. Sisältö pysyy käytännössä lähes täysin samana. Muilta kansoilta ei uskalleta taikka haluta kysyä. Mielipidemittaukset osoittavat, että EU:n vastustus kasvaa. Irlantilaiset sanovat Lissabonin sopimukselle ei, mutta äänestys järjestetään uudelleen niin monta kertaa kunnes tulos on oikea.
 • 2005 - 7. heinäkuuta Lontoon metrossa ja bussissa räjähtää pommeja. Myöhemmin South Yorkshiren poliisin johtava tiedusteluanalyytikko Tony Farrell luovuttaa raportin, jossa hän dokumentoi uhan ja terrorin tulevan tiedustelupalvelujen sisältä. Farrell erotetaan. Hänen esimiehensä ei kiellä hänen väitteitään, mutta sanoo että raportti on virallisen politiikan vastaista ja lisää että "emme saa heitä koskaan kertomaan totuutta".  Farrell antaa vielä myöhemmin itsensä ilmi, koska veronmaksajana kokee rikkovansa terrorismin rahoituksen kieltäviä lakeja. Iso-Britannia ottaa isoja harppauksia kohti fasistista poliisivaltiota, jossa kansalaisia valvotaan teknologisesti enemmän kuin DDR:ssä.
 • 2008 - Keinotekoinen talous ja velat alkavat murentua käsiin, ja alkaa tilapäisten hätäpakettien loputon laatiminen. Kriisiä käytetään verukkeena lisävallan siirtämiselle kansallisvaltioilta keskusjohdolle. Lähes kaikki sijoitusalan suuret ammattilaiset tyrmäävät toimenpiteet hulluutena.
 • 2010 - EU:n presidentti Herman Van Rompoy, jota kukaan kansalainen ei ole äänestänyt virkaansa ja josta harva oli ikinä kuullutkaan, puhuu kasvavan globaalin hallinnan lisäämisen tarpeesta ja sanoo kansallisen ajattelun olevan vaarallista ja johtavan sotaan.
 • 2011 - Enemmistö saksalaisista haluaa D-markan takaisin.
 • 2012 - Hätäapupakettien laatiminen kiihtyy, ja lisää valtaa vaaditaan siirrettäväksi niille, jotka eivät ole asioita osanneet ratkoa eivätkä ymmärtäneet tähänkään asti.
 • 2012 - Joka viides kreikkalainen (22%) kannattaa uusnatsipuoluetta.  Fasistit tulivat valtaan edelliselläkin kerralla 30-luvulla kuralle menneen talouden seurauksena.
   
 • 2012 - Espanjassa virallinen nuorisotyöttömyys 50% ja virallinen työttömyys 25%. Pankit tehtailevat olemattomia vakuuksia.
 • 2012 - Sveitsin armeija valmistautuu Euroopan suurlevottomuuksiin.
 • 2012-2013 - Ennuste:  onko vielä jotakin epäselvää suunnasta ja mitä on odotettavissa?

Lähde: Kalle Kataja/US