http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 12, 2012

Israel lavasti todennäköisesti omalla vakoilukoneellaan alueelleen tunkeutumisen ja vakoilukoneen alasampumisenhttp://edition.cnn.com/2012/10/06/world/meast/israel-drone-downed/index.html?hpt=hp_t1

Israel ampui viime lauantaina omalla alueellaan miehittämättömän vakoilukoneen. Tapahtuma on saanut laajasti kritiikkiä kun Israelin hallinto melkein samantien väitti, että vakoilukone oli tullut Hizbollahin kautta ja sillä olisi tekemistä sitä tukevaan Iraniin.Israel on viime-aikoina punonut juoniaan Yhdysvaltojen kanssa miten saisivat hyökättyä Iraniin hinnalla millä hyvänsä ja sitä varten on kuitenkin vielä lavastettava false-flag isku, josta syytetään Irania. Samalla myös Syyriaan on tarkoitus hyökätä ja tähän aloittava false-flag isku/mainilan laukauset ammuttiin jo Syyrian ja Turkin rajoilla. Joten NATO-operaatiota jo valmistellaan täyttä häkää.

Yhdysvallat ja Israel sekä heidän hallintojensa takana vaaniva sionistinen varjohallitus (illuminati) tietää tasan tarkkaan, että isku Syyriaan tai Iraniin NATO/USA/ISRAEL taholta on suora sytytyslanka kolmanteen maailmansotaan. Mutta se on sionistisen illuminatin alkuperäinen suunnitelma, sillä heidän loosiensa johtoasemassa jo 1800-luvun lopulla olleet Giuspeppe Mazzini laati illuminatin taholta suuren maailmanlaajuisen suunnitelman uudesta maailmanjärjestyksestä jossa maailmassa tulee olla 3 suurta sotaa.

- I maailmansota
- II maailmansota
- III maailmansota