http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 18, 2012

Johan Bäckman vastasi Tom Packalenin köyhään kritikkiin Radio Rockin korporaatiossaDosentti Johan Bäckman oli 17.10.2012 vieraana Radio Rockin Korporaatio ohjelmassa ja vastasi mm. perussuomalaisten kansanedustaja ja komisario Tom Packalenin köyhään kritiikkiin. Packalén oli aiemmin kirjoittanut US-blogissaan että Johan Bäckman toimii Venäjän tiedustelupalvelu FSB:n laskuun.

Packalénin kritiikki Bäckmania kohtaa oli erittäin köyhää ja perustui suurinpiirteittäin mediasta vedettyyn propagandaan jollaista Bäckmanista ollaan viimeiset viikot kirjoitettu.

Valtamedia on täysin sivuuttanut sen kuinka tärkeää työtä Bäckman tekee lastensuojelun eteen Suomessa ja kertomalla Venäjälle totuuden suomen lastensuojelusta vihastutti sitten suomen korruptoituneen eliitin täysin. Koska tämä koko Suomen mielivaltainen sosiaalihuolto ja huostaanottobisnes pyörii tämän saman eliitin kontrollin alla. Kun vanha sananlasku sanoo, että se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa niin tässä Bäckmanin kohussa ei liene epäselvää mistä on ollut kyse.Bäckman on myös tuonut useasti esille sen mitä maailmanlaajuisest feminismiliikkeet ovat saaneet aikaan Suomessa perheyhteisöllisyyden tuhoamisessa. Venäjällä taas tällaista ei ole päässyt vielä juurikaan esiintymään, minkä vuoksi uuden maailmanjärjestyksen perhekeskeisyyden tuhoamiseen keskittyvä feminismihanke ei etene Venäjällä ja ilmankos illuminati-eliitille Venäjä nähdään näin ollen maailmanpoliittisena uhkana. Koska se ei ole suostunut alistumaan illuminatin uuden maailmanjärjestyksen fasismille.