http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 21, 2012

Bäckman ei paennut Suomesta



Dosentti Johan Bäckmania vastaan käynnissä oleva lokakampanja sai tänään uusia käänteitä kun Ilta-Sanomat ja Taloussanomat ilmoittivat Bäckmanin paenneet maasta perheensä kanssa.

Ilta-Sanomat uutisoi tämän jutun perustuen Voice Of Russian julkaisemaan uutiseen, että dosentti Johan Bäckmanin olisi paennut Suomesta ja ihmettelee, aikooko Bäckman siten peruuttaa illaksi suunnitellun TV-esiintymisen Arto Nyberg -showssa? Aiheesta uutisoi lisäksi ainakin Taloussanomat:

"Venäjän ääni -radioaseman mukaan dosentti Johan Bäckman on paennut perheineen ulkomaille. Syynä olisi Suomen tiedotusvälineiden vaino, kertoo Ilta-Sanomat."
Lue uutinen:
Verkkomedian toimitus sai kuitenkin Bäckmanin puhelimen päähän ja hän kertoi olevansa edelleen Suomessa ja valmistautuvansa parhaillaan illan TV-esiintymiseen Arto Nybergin ohjelmassa, joka tulee tänään sunnuntaina klo 19.45 YLE:n TV1 kanavalta. 

Voice Of Russian uutisesta voi kuitenkin tehdä kahdenlaisen johtopäätöksen. Valtamedia valitsi ingressissä lausutun väärinkäsityksen. Haastattelussa Bäckman sanoo, että kapanjointi häntä kohtaan on kiihtynyt sellaisiin mittakaavoihin, että hän harkitsee poistumista Suomesta kaiken kokemansa jälkeen. Artikkelin toimittajan laatimassa intressissä todetaankin virheellisesti, että hän olisi niin jo tehnyt.

Lähde: Iltasanomat
           Verkkomedia