http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 04, 2012

Syyrian mainilan laukauksetSyyriasta ammuttiin eilen kranaateilla Turkin puolelle ja iskussa kuoli 5 ihmistä, joista joukossa mm. äiti kolmen lapsensa kanssa.

Syyrian hallinto on taas luvannut tutkia, mistä Turkin puolelle eilen ammuttu kranaattituli oli lähtöisin. Maa on myös esittänyt surunvalittelut turkkilaisille.

Pentagon ehti tuomita iskun ja vaati jälleen Syyrian presidentti Assadia luopumaan vallasta.Se nyt mikä on päivän selvää on se, että Syyrian hallitus ei lähde leikkimään Turkin rajalle ja kerjäämään NATO:n invaasiota ja laajempaa konfliktia. Mutta se mikä tässä on merkillistä on taas se, että Venäjän sotilastiedustelu varoitti n. kuukausi sitten tästä tapauksesta, että tällaisen false-flag iskun vaara on olemassa seuraavan kuukauden aikana. Joten se oli siinä tapauksessa hyvin suunniteltu ja toteuttajana lienee tod. Israelin tiedustelupalvelu Mossad. Mikä on muutenkin tehnyt pahojaan lähi-idän arabimaissa ennenkin CIA:n suosiollisella avustuksella.

Syyrian demonisointi jatkuu aina siihen saakka, kunnes presidentti Assad ollaan saatu lynkattua kuten Muammar Gaddaf ja palautettua Syyria illuminatin oligarkkien haltuun. Eli tämä tarkoittaa mm. maan keskuspankkijärjestelmän välitöntä yksityistämistä ja tämä oli myös yksi suurin syy myös Libyan invaasioon.

 Lähde: STT.AFp

 Verkkomedia