http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 07, 2012

FEMA:n kouluampumis-simulaatiot vavisuttavat yhdysvalloissa



Lisää kuvateksti
Tahoman yläasteen opiskelijat joutuivat keskelle poliisien todella aidon oloista harjoitusta koulusurmien ehkäisemiseksi. Tämänkin kouluampumis-simulaation takana oli Yhdysvaltojen FEMA/Homeland Security, joka on näitä kouluampumis-simulaatioita järjestänyt jo vuodenpäivät pitkin Yhdysvaltoja.



2011  Prisonplanet julkaisi raportin Coloradon, Denverissä tapahtuneesta kouluampumisharjoituksesta ja kertoi, että FEMA/Homeland Security:n päätarkoitus näissä kouluampumis-simulaatioissa on levittää lisää pelkoa koulujen keskuuteen ja uhitella, että valmistautukaa tähän. Koska seuraava ammuskelu voi olla jo aivan ovella.



Kuitenkin yksi merkillepantava juttu mikä tulee näihin maailmallakin tapahtuneisiin kouluampumistapauksiin on se, että lähes jokaisessa tapauksessa ei yksikään poliisien erikoisryhmä ole päässyt kasvokkain ampujan tai ampujien kanssa. Eli mitä tämä kertoo näiden erikoisjoukkojen toiminnasta näiden kouluampumisten suhteen?

Se viittaa enemminkin siihen, että erikoisjoukkoja ei ole haluttu käyttää ja syy tähän on tietenkin se, että jos kyseessä on mind controllilla lavastettu kouluampuminen niin miksi käskyttää erikoisjoukkoja mahdollisesti pilaamaan sitä.

Nämä ovat tarkemmin false-flag operaatioita, jossa iskujen pääsuunnittelijat istuvat kansainvälisten tiedustelupalveluiden kuten CIA:n johdossa. 

Lähde: IL