http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 18, 2012

New Yorkissa false-flag operaatioYhdysvaltojen New Yorkissa toteutettiin klassinen terrori-iskun valmistelu false-flag, jossa väitettiin että bangladeshilaismies oli aikeissa räjäyttää 500 kilon pommin keskuspankin rakennuksessa. Miehen väitetyistä apureista toinen oli liittovaltion poliisin FBI:n agentti ja toinen FBI:n lähde. Miehelle oli toimitettu oikean pommin sijasta valeräjähteitä.

Syyttäjien mukaan mies oli saapunut Yhdysvaltoihin tammikuussa tavoitteenaan perustaa al-Qaida-verkoston solu ja etsiä sopivia henkilöitä auttamaan terrori-iskun teossa. Yksi miehen kontakteista oli kuitenkin FBI:n lähde. 


Tämän vuoden alussa aktivistileiri Occupy Clevelandissa FBI lavasti juuri tällä samaisella tavalla terrori-iskun suunnittelun. Jossa FBI antoi myös valeräjähteitä neljälle huumeidenkäyttäjänarkkarille, jotka löydettiin Occupy Cleveland aktivistileiristä. Näin saatiin lavastettua koko Occupy aktivismi terrorismilla.Mutta tässä New Yorkissa tapahtuneessa false-flagissa oli nyt tarkoitus saada Obaman hallitukselle lisää kannatusta näin presidentinvaalien alla ja saattaa jälleen kerran Yhdysvaltojen kansa pelkäämään näitä CIA:n luomuksia kuten al-Qaidaa, koska siihen nojautuu koko terrorismin vastaisen sodan valheet.

Pentagon siis pyrkii lisäämään infosodankäyntiä tällä hetkellä ja al-Qaida myyttiä on pidettävä elossa jatkuvasti valehtelemalla, että se on nyt Syyriassa ja milloin Libyassa ja kohta Iranissa.
Israel on tällä hetkellä aikeissa aloittaa Iraniin hyökkäys millä hetkellä hyvänsä ja false-flag isku on tarkoitus tehdä lentotukialukselle Persian lahdella ja syyttää siitä Irania. Pääministeri Benjamin Netanjahu ei ole tämän vuoksi malttanut pysyä housuissaan ja käyttäytyi mm. äskettäin syyskuussa erittäin öykkärimäisesti ja tylysti kuultuaan, että Yhdysvallat olisi kääntämässä selkäänsä Israelin aikeille ratkaista Irania vastaan käyty kiista uusien tiukkojen aikarajojen puitteissa.Lähde: IL-STT-AFP
           Verkkomedia 
           Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä