http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 12, 2012

Australian ulkoministeri Bob Carr vaatii Syyrian presidentti Assadin murhaamista

 

Australian ulkoministeri Bob Carr sanoi suorassa ABC-televisiokanavan haastattelussa, että Syyrian presidentti Assad tulisi tappaa. Kyseinen kommentti sai raivoisan vastaanoton maailmalla ja varsinkin australialaiset eivät olleet mielissään ulkoministerinsä käytöksestä.


Carrin mukaan Assad tulee lahdata sen vuoksi, että maahan saadaan tulitauko. Mutta totuus kyllä on, että monikansalliset korporaatiot sekä Rothschildien yksityinen pankkisektori pääsee tuon jälkeen tavoitteeseensa Syyriassa, koska heidän tulonsa sinne estettiin jo aiemmin Syyrian hallinnon toimesta ja kun sionistit eivät päässeet tavoitteeseensa niin aloitettiin laajamittainen Syyrian demonisointi ja lähetettiin sinne satojatuhansia kapinallisia terrorisoimaan maata ja raiskaamaan sekä murhaamaan siviilejä, jotta voitaisiin syyttää mediassa että niiden joukkomurhien sekä itsemurhapommi-iskujen takana on Syyrian hallinto.

Australialainen Joseph Wakim latasi täyslaidallisen Carrin kommenteille ja hän kirjoitti New Matildan artikkelissa, että Carr on tainnut unohtaa sen että presidentti kannattajineen taistelee maassaan terrorismin vastaista sotaa puolustaen omaa kansaansa sekä maatansa. Tässä suhteessa Syyrian kokema uskontojen sota on yhdysvaltojen ja sen liittolaisten (sionistinen illuminati) masinoimaa.Lännen tukemat kapinallisterroristit ovat myös antaneet vastaavia tappouhkauksia presidentti Assadille. Uhkaukset on osoitettu koko hänen perheelleen Assadin nuoria lapsia myöten. Vapaan Syyrian Armeijan (FSA) johtohenkilöihin kuuluva Haitham Maleh antoi erään tällaisen tappouhkauksen tammikuussa.
"Syyrian presidentti Bashar al-Assad, hänen brittiläinen vaimonsa Asma sekä koko hänen perheensä tulee kohtaaman verisen lopun kuten Gaddafi, kun hänen hallintonsa suistuu vallasta." Näin uhkasi myös Suomen "Syyrian Ystävät"-ryhmän kautta tukeman Syrian National Councilin jäsen Haitham Maleh.


 Lähde: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9050199/Syria-Bashar-al-Assad-and-family-will-be-killed-like-Gaddafi.html
  • http://newmatilda.com/2012/10/10/carr-calls-syra-assassination
  • http://www.abc.net.au/news/2012-10-04/interview-with-bob-carr/4302980
  • http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=5332