http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 17, 2012

Propagandasta


Propaganda on yksi Pentagonista maailmalle suolletun informaatiosodan tärkeimpiä työkaluja. Sen tarkoituksena ei ole missään nimessä kertoa totuutta, vaan tuoda jatkuvasti valheita esiin useissa tapauksissa.

Esimerkiksi Syyrian ja Iranin jatkuva demonisointi valtamediassa ei ole mistään muualta kotoisin kuin Pentagonista kirjoitettu ja tuotettu.


Men In Black (MIB) elokuvissa on näillä päähenkilöillä tällainen ison kynän muotoinen laite, jolla he onnistuvat pyyhkimään kaikkien julkisella paikalla olleiden silminnäkijöiden muistin ja kertomaan heidän alitajuntaansa suoraan valheen, jolla tämä milloinkin peitelty tapaus on tarkoitus peittää silminnäkijöiden muistista/mielestä.

Valtamedia toimii aivan samalla tavalla ja siinä tuo muistinlamaannuttamislaite on suoraan siinä sanomalehden paperimusteessa sekä mediatalojen internetsivuilla. Sillä propagandahan perustuu vain ja ainoastaan auktoriteettiuskoon ja nämä kaikki sen sisällä nukkuvat eivät kyseenalaista mitään mitä virallinen tietolähde, eli media heille milloinkin kertoo. Näin ollen valtamedia ja tiedemaailma pystyy näin ollen aivopesemään kaikki vanginvartijatietoisuuden alla elävät massat. Joten eikös kyse olekin silloin varsin vaikutusvaltaisesta salaliitosta.