http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 12, 2012

The Wave - Fasismi simulaatio Yhdysvaltalaisessa koulussa 1967

 

Vuonna 1967 kalifornialainen historianopettaja Ron Jones halusi kokeilun avulla opettaa oppilailleen totalitarismin vaaroja. Kokeilu karkasi käsistä, ja kampus muuttui muutamassa päivässä virtuaaliseksi fasistivaltioksi. Oppilaat olivat 15-vuotiaita.

Jones käskytti oppilaitaan mm. käskyttämällä heitä kutsumaan itseään herraksi ja käyttämään aina tuota etuliitettä kuten armeijassa. Lisäksi hän sovelsi oppilaisiinsa juurikin fasismissa tunnettuja kaavoja, jossa ulkoinen auktoriteetti sanelee kaiken ja tätä auktoriteettia kumartamattomia rangaistaan. Näin ollen opettaja loi viikossa totalitaristisen liikkeen, johon suurin osa opiskelijoista mielellään osallistui. Luokan sisälle luotiin jopa oma STASI-tyylinen urkintajärjestelmä. 

Luokassa vallitsi kokeen aikana rankaisumenetelmä, että kaikki ne oppilaat jotka olivat kritisoineet liikettä tai mr. Jonesia erotettiin kurssilta ja he joutuivat oleskelemaan tuntien ajan koulun kirjastossa. Tällaisesta toiminnasta tuli paljon ilmiantoja.

Jonesin oppilaista vain muutama pari opiskelijaa loivat vastarintaliikkeen ja eivät suostuneet kumartamaan tälle totalitaristiselle liikkeelle. Mutta enemmistö oppilaista kuitenkin pysyi fasistisessa liikkeessä edelleen mukana mallioppilaina.

Kokeen neljäntenä päivänä Jones sai uskoteltua kaikille liikkeen jäsenille, että koe ei ollut leikkiä vaan että Yhdysvalloissa yli 1025 muuta koulua suorittaisivat samaa koetta samaan aikaan ja että Yhdysvaltoihin perustettaisiin tämän liikkeen myötä uusi poliittinen puolue. Valhe meni läpi kuin väärä raha.Lopulta sitten viimeisenä päivänä kaikki tämän totalitaristisen liikkeen jäsenet vietiin koulun juhlasaliin, jossa heidät palautettiin yksi toisensa jälkeen maan pinnalle ja näytettiin parista televisioruudusta lumisadetta. Tämän seurauksena opiskelijat kyseenalaistivat, että oliko mitään johtajaa ollenkaan. Sitten Jones vetäisi esille videotykin ja heijasti Natsi-Saksan  fúhrer Adolf Hitlerin valkokankaalle ja osoitti sinne ja sanoi, että tässä on teidän johtaja. Näin ollen opiskelijat todistivat nyt tässä fasismi-simulaatiossa itse fasismin nousun. Tämä kaava pätee kuitenkin myös mihin tahansa muuhun joukkoliikkeeseen, jossa ajattelua kontrolloidaan keskitetysti. Ron Jonesin kokeesta on tehty myös elokuva vuonna 1981 ja se löytyy katsottavissa youtubesta.

Kaksi vuotta tapahtuman jälkeen Ron Jones menetti lopulta vakinaisen opettajan virkansa opiskelijoidensa vastustuksesta huolimatta. Tämän jälkeen hän työskenteli erityisopettajana.  Tässä siis myös nähtiin se mitenkä koko tämän auktoriteettiuskovaisuuskeskeiden koululaitoksen luonut illuminati-eliitti suhtautui siihen kun historianopettaja avasi oppilaidensa silmät todellisuudelle ja avasi heidän vanginvartijatietoisuuttaan.


Totuus kuitenkin on, että missään fasistisessa ja totalitaristisessa liikkeessä ei ole mitään johtajaa ja kaikki ovat puhdasta illuusiota. Sillä kaikki tämä kuten Natsi-Saksan nousu ja tuho perustui massojen mittavalle hallinnalle ja syystäkös tuossa järjestelmässä ei ollut tilaa toisinajattelijoille. Mutta sama kaava pätee tähän illuminatin uuteen maailmanjärjestykseen, sillä jokainen ihminen joka on herännyt kollektiivisesta unesta on näille eliittisaastoille potentiaalinen vihollinen. Koska jokainen meistä yksilöinä luo oman tietoisuusverkon yksilötietoisuudessa, joka taas resonoi jatkuvasti tämän kollektiivisen massatietoisuuden kanssa ja näiden kahden tietoisuuden välinen verho raottuu jatkuvasti isommaksi ja lisää vain enemmän painetta vastapuolen pelureiden kattilaan. Mutta niin kauan kunnes massat elävät vanginvartijatietoisuuden verhon sisällä, tulee fasismi ja totalitarismi vallitsemaan maailmassamme.


The Wave (1981) elokuva 
Lähteet: http://nwo.11syyskuu.net/
             YLE