http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 19, 2012

Turkkiin maahan laskeutumaan pakotetussa koneessa ei ollut laitonta rahtiaMediassa kerrottiin äskettäin, että Turkki pakott Moskovasta Dakaskokseen matkalla olleen matkustajakoneen laskeutumaan ja että kyydissä olisi ollut laitonta lastia ja sotatarvikkeita matkalla Syyriaan. Nyt kuitenkin Turkin pääministeri Erdoganin rajut syytökset kohti Moskovaa ovat vahvistuneet valheeksi.

Venäjän ja Syyrian ulkoministeriöt kiistivät tiukasti väitökset, että lentokoneessa olisi ollut sotilasmateriaalia. Venäjä esitti Turkille välittömästi vaatimuksen todisteista, mutta todisteita laittomasta lastista ei koskaan esitetty. Presidentti Putin peruutti vierailunsa Turkkiin välittömästi diplomaattisten erimielisyyksien synnyttyä ja venäläismatkustajien jouduttua vaaratilanteeseen.

Nyt RIA Novosti uutisoi tänään torstaina, että Turkki on vihdoin perunut väitteensä "ammuksista" lentokoneessa. Asiasta tiedotti Venäjän ulkoministeriöstä tiedottaja Alexander Lukashevich. "Turkkilainen osapuoli ei periaatteessa kyseenalaista takavarikoidun rahdin laillisuutta, mutta on tyytymätön kuljetusilmoitusmenettelyyn", Lukashevich sanoi torstaina.

"Turkkilaiset partnerimme ovat nyt tosiasiallisesti vetäneet takaisin aiemmat väitteet, että lentokoneen kyydissä olisi ollut ammuksia", hän lisäsi.

Virheelliset uutisoinnit tulisi kuitenkin oikaista nyt myös Suomen valtamedian pääuutisissa ja kertoa näiden tapahtumien todellinen kulku, jotka syöksivät maailmaa yhä lähemmäs kohti suursotaa. Mutta koska sionistinen korporaatioeliitti hallitsee Suomen mediaa ei  totuutta kerrota vaan sen sijaan valheita valheiden perään ja myös Suomen hallitus on myös Illuminatin Sionistien täydessä kontrollissa.

Lähde: Verkkomedia