http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 30, 2012

Puolan presidentin turmakoneesta löytyi räjähteitä
Puolalaislehden mukaan Puolan presidentin ja 95 muun hengen vaatineen lento-onnettomuuden turmakoneesta on löydetty merkkejä räjähdysaineista.

Presidentti Lech Kaczyńskin lisäksi kuolleiden joukossa oli Puolan johtavia poliitikkoja ja virkamiehiä. Mutta pääministeri Donald Tusk matkusti Smolenskiin erillisellä yksityiskoneella.

Rzeczpospolita-lehden mukaan syyttäjät ja räjähdeasiantuntijat löysivät koneen jäänteitä tutkiessaan merkkejä dynamiitista ja nitroglyseriinistä siivistä ja matkustamosta. Räjähdelöydöksiä havaittiin 30 istuimessa myös. Lehti ei ilmoittanut lähteitään.

Puolan armeija suunnittelee vastaavansa tietoihin tiistaina.

Venäläistutkijat olivat syyttäneet puolalaisia siitä, että he olisivat yrittäneet laskeutua liian rankassa sumussa. Muun muassa Puolan oppositiopuolue on epäillyt lento-onnettomuuden olevan salamurha.Puolan presidentin turmakoneen tippumispaikan läheisyydessä ollut silminnäkijä Andrij Mendierej otti kännykkällään videota turmapaikasta ja sai nauhalle jotain sellaista mitä ei haluttu pääsevän julki. Sillä Venäläiset sotilashenkilöt ampuivat videolla eloonjääneet matkustajat koneen hylkyyn teloitustyyliin.

Silminnäkijä Mendierej puukotettiin kuoliaaksi vajaa viikko tämän jälkeen ja hän kuoli sairaalassa saamiinsa vammoihin.  Puolan valtionjohto murhattiin presidenttiä myöten sen vuoksi koska Puola oli mm. kieltäytynyt tilaamasta yhtä ainuttakaan sikainfluenssarokotusta. Mutta myös IMF:n lisälainoille ssanottiin ei kiitos ja EU:n jäsenvaltioilla ei ole varaa lähteä pelaamaan Sionistien kanssa venäläistä rulettia. Joten Kaczynskistä sekä hänen hallituksestaan oli päästävä eroon hinnalla millä hyvänsä. Islanti on esimerkiksi Puolaan verrattuna paljon vapaammassa asemassa ja he kun eivät ole Euroopan Unionin sisällä vankina, niin he voivat haistattaa pitkät sionistipankkiireille, kuten ovat tehneetkin.

Illuminati-eliitillä kun on ollut aina se meininki, että jos heille kuka tahansa antaa pikkusormen. Niin he voivat sen jälkeen tehdä aivan mitä lystäävät ja Puolan valtion kohdalla tämä nähtiin mihin se lopulta johti. Mutta aivan samalla tavalla myös viihdetollisuuden ikonit ovat suuressa vaarassa jos alkavat kääntyä näitä salaisen maailmanhallituksen nukkemestareita vastaan paljastamalla heidän juonet julkisuuteen.Lähde: IL-Reuters