http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 02, 2010

Web Bot ennustuksia vuodelle 2010Web Bot ei ennusta vuodelle 2010 mitään hirveen iloisia uutisia. Sillä sen mukaan sinä vuonna tulee maailmassa kuolemaan yli miljardi ihmistä ja hyvin moni todennäköisesti sikainfluenssarokotuksista aiheutuneisiin komplikaatioihin.

Yhdysvaltojen hallituksella ei myöskään riitä resurssit suorittaa pakkorokotuksia ja on ennustettu että jopa kokonaisia kouluja jouduttaisiin sulkemaan kun epätoivoiset vanhemmat yrittävät estää heidän lapsiansa viemästä pakkorokotettavaksi ja tämä aiheuttaisi kansainvälisen paniikin.Vallankumous 2010

Yhdysvaltojen tilanne näyttää tänä vuonna web botin mukaan erittäin vaaralliselta koska heinäkuun aikana dollari on jo heikentynyt niin alas että ihmisiä alkaa kuolemaan mm. tauteihin ja tämä puhkeaa sitten lopulta kokonaiseksi sisällissodaksi asti jossa tulee kuolemaan useita miljoonia ihmisiä.


Maailmaneliitin väestönvähennys suunnitelmat

Vuonna 2010 tammikuussa tuodaan markkinoille uusi H1N1-rokote josta ollaan nyt tehty useita kertoja vaarallisempi kuin edeltäjästään pandemrix-rokotteesta. Tämä rokote on jo valmistettu lääketeollisuuden mafian laboratorioissa ja hyvin todennäköisesti GlaxoSmithKline tulee toimittamaan sitä myös suomeenkin useita eriä.

Ja 2010 keväällä aloitetaan taas sikainfluenssalla pelottelu WHO:n sekä THL:n toimesta ja nyt tätä taudilla pelottelua halutaan entistäkin enemmän tehostaa. Sillä illut haluavat jokaisen ottavan tämän tappavan rokotteen jotta saisivat pikku hiljaa vielä joskus tapettua lopulta sen kokonaiset 2/3 maailman väestöstä. Siihen on kyllä vielä hyvin paljon heillä matkaa.

Internetin lakkauttaminen

Web botin mukaan tulevan USA:n vallankumouksen aikana maailmaneliitti yrittää pistää kaiken internetissä kulkevan datan poikki mutta tulevat epäonnistumaan tässä.

Lavastettu alien invaasio (PROJECT BLUEBEAM)

Vallankumouksen ja sekasorron aikana tämänkaltainen toimenpide on hyvinkin todennäköinen kuluvana vuonna, mutta toteutuessaan se ei tulisi kuitenkaan onnistumaan.

Kontakti avaruusolentojen kanssa

Aiemmin mainittu UFO-salailun lopettaminen on edelleen mahdollinen kuluvana vuonna ja nämä avaruusolennot joiden kanssa ihmiskunta kokee ensimmäisen yhteydenoton/kontaktin ovat hyvin ihmismäisiä.


Maailmanhallituksen maan alaiset bunkkerit ja mahdollinen napasiirtymä?


Illuminatista koostuva eliitti on rakentanut kautta vuosien eri puolille maailmaa maan alaisia tukikohtia joista osa on tarkoitettu heidän turvapaikoikseen, mitä he aikovat käyttää hyväksi jos maata uhkaa ns. napasiirtymä, joka aikaansaisi suuren vedenpaisumuksen toteutumisen hyvin laajalla alueella maailmaa. Ja tätä kauhukuvaa tehostaakseen on sitten tuotettu 2012-kaltaisia katastrofielokuvia ruokkimaan ihmisten pelkoja tästä aiheesta. Koska illut kyllä tietää sen mikä teho on pelolla ja kun saadaan miljardit ihmiset pelkäämään jotain napasiirtymää, saadaan sen toteutuminen paljon todennäköisemmäksi tällä kollektiivisen pelon voimalla.

Kuitenkin web botin mukaan tämä napasiirtymä ei tule olemaan kuitenkaan hirveän tuhoisa mutta se tulisi tapahtumaan 2011 maaliskuun ja 2013 vuoden välisenä aikana.