http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 03, 2010

CIA:n ja FBI:n false-flag: Epäillyttävä pakettiauto

Vuoden 2009 loppu sai vielä uuden spektaakkelin kun CIA:n ja FBI:n yhteinen false-flag operaatio suoritettiin new yorkin manhattanilla. Viranomaiset löysivät kadulta "epäillyttävän" pakettiauton ja uskoivat että sen sisältä löytyisi räjähteitä.

NYPD:n poliisin pommiryhmä lähestyi autoa kauko-ohjattavalla robotilla. Autosta ei kuitenkaan löytynyt pommia.

- Sen läsnäolo Times Squarella juuri ennen uudenvuoden juhlaa aiheutti meille huolta, NYPD:n tiedottaja Paul Browne sanoi.Pistää vain ihmetyttämään että mikä tavallisesta pakettiautosta tekee epäillyttävän new yorkin kadulla kun siellä taitaa myös päivittäin olla useita muitakin pakettiautoja. Mutta tätä ei valtamedian kautta sumutettu kansalainen voi ymmärtää. Kun heille kerta lehdessä kerrotaan että tämä valkoinen pakettiauto on epäillyttävä ja sitä täytyi lähestyä New York Police Department pommiryhmän kera, niin sen täytyy olla silloin epäillyttävä.

False-flag operaatiot on aina etukäteen suunniteltu ja viimeaikaiset USA:n liittyneet false-flag operaatiot eivät ole vaatineet vielä yhtään siviiliuhria, koska niillä on vain haluttu pelotella median kautta massoja ja Al-Qaida myyttiä on pidettävä jatkuvasti mediassa esillä. Äsken juuri yhdysvaltojen presidentti Barack Obama mainisti puheessaan että USA jahtaa tällä hetkellä Al-Qaida terroristeja erityisesti Pakistanista.

Vielä sekin ihmetyttää että näistä Al-Qaidan viesteistä raportoivat amerikkalaiset yksityiset turva-alan yhtiöt Intelcenter ja SITE Intelligence. Kun isovelin palveluksessa on hyvin monta yksityistä turvallisuusalan yritystä ja kas kummaa heillä onkin sitten median mukaan aina ensikäden tieto näistä mediassa pelotelluista rättipäistä. Kun todellisuudessa mitään Al-Qaida verkostoa ei ole ollut muuta kuin CIA:n aikanaan luoma myytti jostain muslimi sekä arabimiesten terroristi koulutusleireistä ja tätä myyttiä pidetään yllä jatkuvalla Al-Qaida propagandalla.Tässä Orwell-yhteiskunnassa isovelivaltio USA:n malliin vain sota on rauhaa ja vihollismyyttiä on pidettävä jatkuvasti yllä. Sen takia USA:n armeijalla on koko ajan kädet täynnä töitä. 2001 hyökkäsivät Aghanistaniin ja CIA kukitti ooppiumisadot jonka jälkeen siellä tuotetaan jo yli 95 % maailman ooppiumista ja suurimmat voitot virtaavat yhdysvaltoihin mm. poliittiseen korruptioon. YK:n huume- ja rikostorjunnasta vastaavan viraston päällikkö Antonio Maria Costa on kertonut että 2008 syksyn pankkikriisi saatiin estettyä maailman suurimpien rikollisliigojen huumerahoituksella.USA:n armeijan työ onkin nyt viimeistä silausta vaille tehty Afhganistanissa mikä on ollut suuri menestys huumerahoja kääriville globalisteille.

Mutta se maa jonne USA:n tai Israelin armeija kuitenkin vielä lähetetään sotimaan on illujen himoitsema Iran jonka suurimpia varoja on öljy. Illuminatista koostuva eliitti on kuitenkin jatkuvasti mustamaalannut mediassa että Iran kehittelee ydinasetta ja tämän vuoksi USA on esittänyt Iranille jatkuvia uhkauksia IAEA:n kautta, jossa heitä kehoitetaan luopumaan ydinohjelmastaan.

Iran on ilmoittanut rikastavansa uraania rauhanomaista käyttöä varten käytettäväksi ydinpolttoaineena. Ydinvoimaloissa "palava" uraani on lähinnä kevyttä isotooppia U-235:ta, ja suurin osa luonnonuraanista hoitainna neutroneilla halkeamatonta U-238:aa.

Todellinen syy siihen miksi Iran on ykköskohde USA:n ja Israelin seuraaville sotatoimille on täysin johdannainen seuraus siitä kun Iranin presidentti Mahmud Ahmadinejad ei ole suostunut taipumaan illuminati eliitin talouspalkkamurhaajan (economic hitman)
vaatimuksiin. Talouspalkkamurhaaja (economic hitman) on illuminati maailman eliittiä edustava virkamies jonka tehtävänä on solmia suhteita mm. köyhien ja rikkaiden maiden kautta suurien korporaatioiden kanssa. Tästä esimerkkinä vaikkapa Etelä-Amerikan monet velkaantuneet maat joissa coca-cola corporation on yksityistänyt juomavedet ja laittaneet kaivot maksulliseksi. Lisäksi kun köyhille maille suostutaan antamaan lisää lainaa sen mukaan kuinka paljon suostutaan lisäämään siellä yksityistämistä. Missä sitten automaattisesti suuret korporaatiot saavat siellä aikaan räjähdysmäistä massatyöttömyyttä ja siitä seuraavaa köyhyyttä.

Öljyvarojen yksityistäminen on kuitenkin illujen päätavoite esim. Iranin tai Venezuelan suhteen mutta eivät ole tässä ryöväyksessä vieläkään onnistuneet. Ensimmäinen tavoite on aina saada sopimus aikaiseksi näiden neuvoteltavien maiden johtajien kanssa. Jos siihen ei suostuta niin toinen vaihtoehto on näiden maiden johtajien salamurha. Mutta jos tässäkään operaatiossa ei onnistuta niin viimeisin vaihtoehto on se mitä tapahtui esim. Irakissa vuonna 2003. Eli lopullinen keino on aina USA:n armeijan invaasio. Mutta myös NATO-armeija ollaan käytetty tässä samassa tarkoituksessa esim. Jugoslaviassa vuonna 1999.Salainen maailmaneliitti on kuitenkin onnistunut pysymään vieläkin muulta enemmistöltä näkymättömissä ja tästä heidän on kiittäminen heidän kontrolloimaansa valtamediaa. Ainoa jolle he eivät kumarra on internet mille he antaisivat risuja. Tätä pulmaa he ovatkin puineet useissa salaisissa kokouksissaan aina Bilderberg-ryhmää myöten. Sillä he kyllä tietävät sen että puolueeton ja vapaa media mitä myös tämän kaltaiset blogit edustaa tulee vielä tuhoamaan heidät kokonaan ennen pitkää. Sillä tämä on vain ajan kysymys milloin tämän pyramidisilmä porukan valtapeli päättyy yksilövapauden voittoon. Ja kaikki tämä mikä tämän tulee lopulta aikaansaamaan on suuri energioiden vaihdos joka muuttuu jo radikaalisti vuonna 2012. Silti tämä 21.12.2012 ei tule olemaan mikään hyper kvanttihyppy toiseen ulottuvuuteen kuten osat ovat ymmärtäneet.Suurin muutos mikä 2012 vuonna tulee on DNA-tasolla tapahtuva transformaatio ja solumuutos. Eli enää tämän suuremman energiatason muutoksen jälkeen mikään negatiivinen kenttä ei pääse enää aktivoitumaan niin kuin esimerkiksi vielä tänään. Missä medialla ja viihdeteollisuudella on suuri rooli näiden energioiden epäharmonisoinnissa. Mutta jos DNA-molekyylit muuttuvat tasapainottavammaksi energiaksi se tarkoittaa myös sitä, että kaikki chakrat (kehon energiakeskukset) ovat jo valmiiksi puhtaita tämän jälkeen. Nyt kun jokainen on saanut olla omasta kehostaan ja chakrojen tasapainosta itse vastuussa. Vaikka eihän moni edes tiedä edelleenkään mikä on chakra ja tuota tietoahan ei illut rahvaille haluaisi missään nimessä julkituoda.