http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 23, 2010

Chavez - USA aiheutti Haitin maanjäristyksen HAARP:llaVenezuelan presidentti on tehnyt sen mihin minkään muun maan johtajat eivät uskaltaisi. Sillä hän on kertonut totuuden Haitin maanjäristyksestä ja sanoi maailman tiedotusvälineille, että USA toteutti sen käyttäen ns. maanjäristysasetta. Mediassa myös kerrottiin nyt tiettävästi jopa ensimmäisen kerran HAARP:sta, mutta se rinnastettiin tietenkin "salaliittoteoreetikkojen" uskomukseksi.

Venezuelan korkein johto kertoi saaneensa tämän tiedon Venäjän pohjoiselta laivastolta, joka tutkii USA:n asekokeita. Myös Venezuelan korkein johto on tietoinen että HAARP:lla on myös muita käyttötapoja mm. hirmumyrskyjen aiheuttaminen ja ilmaston muokkaaminen.HAARP käyttö jatkossa

On täysin selvää että HAARP:n käyttö ei tähän lopu ja tätä tullaan käyttämään rikollisen maailmaneliitin toimesta vielä useita kertoja ja erityisesti köyhät maat ovat ensi-sijalla. Mistäs tietää vaikka illut lähtettäisi pienen maanjäristyksen Venezuelaan kostoksi Chavezin sanoista.

Yhdellä ydinpommilla saa tapettua n. 75 000 ihmistä kerralla. HAARP:lla aiheutetulla maanjäristyksellä helposti yli 200 000.

USA:n humanitaarinen apu Haitissa

Kuten ollaan myös mediasta kuultu että USA:n armeijan joukkojen Haitiin toimittama humanitaarinen apu ei näy juuri missään ja tästä näkee sen, että USA:n nukkehallituksen ja sen takana olevien illujen suunnitelmana ei ole pelastaa Haitin siviilejä. Vaan päinvastoin näännyttää heidät kirjaimellisesti ja saada erilaiset kulkutaudit liikkeelle ja suuri pula elintarvikkeista saa porukat ryöstelemään. Missä sitten myös ryöstetyistä elintarvikkeista käydään ryöstöjengien välistä sotaa.